Capitolul XIII:Sunt un monstru!

243 19 1
                                    

Capitolul XIII:Sunt un monstru!

"Astra, vii la o plimbare prin clan?"ma intreaba Tessa a zecea mia oara pe ziua aceasta.

Dau din cap in semn ca nu, ea privindu-ma trista si plecand cu coada intre picioare ca nu a reusit nici azi sa ma scoata din camera ce mi-a fost martora la toate noptile albe pe care le-am avut de cand sunt aici. In ziua in care mi-am recapatat amintirile, trebuia sa ma bucur cat puteam demult de bucurie, dar nu. Eu ca o proasta am fugit. Prima saptamana a fost dejisca eram o respinsa. De cate ori adormeam aveam cate un cosmar, nu vorbeam cu nimeni, nu mancam, ma uitam mereu intr-un punct fix si plangeam. Am plans ca niciodata in viata mea, si regretam atat de mult. Am luptat cu nu stiu cati monstrii, am fost ranita si nu am varsat nicio lacrima. Iar acum plang mai rau ca o tarfa ce a pierdut o partida buna de sex. Saptamana aceea a trecut ca anii, apoi am realizat. Sunt o epava. Si nu am ce face. Trebuie sa accept chestia asta. Blake mi-a reamintit ca nunta lui Adam si a Tessei este intr-o saptamana, iar Tessa a vrut sa fiu aici, in Canada, mai precis Ontario cu o saptamana mai devreme. Vestea ca mi-am reamintit tot si nu mai am inima de piatra s-a raspandit repede printre cunoscuti. Maine era nunta Tessei, iar eu nu am iesit deloc din camera asta. Pur si simplu nu am putut. Parca in orice moment as fii clacat, as fii explodat si nu ar fii ramas nimic din mine. Tessa aproape a facut un atac de cord cand m-a vazut. De la fata care nu putea fii batuta nici de Capitanul America, am devenit mai rau ca un bibelou care se poate sparge doar cand il atingi. Vazand in ce stare sunt eu, Tessa mi-a spus ca pot sa port orice incaltaminte imi doresc, iar asta mi-a adus pe fata un zambet micut, dar doar pentru o secunda, ca mai apoi sa revin in tacere si sa ma reintorc in lumea mea, cum zicea Ethan. Simt cum somnul incepe sa-si faca simtita prezenta pentru prima data  in zilele astea, ploapele grele unindu-se si ramanand asa.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Piper! Nu pune crinii acolo! Ashron, ce dracu' faci cu violetele langa margarete?! Finnick,fa-te si tu util si muta scaunele cu zece centrimetii mai in spate!"tipa Tessa, dand ordine la toti ca nunta ei sa iasa perfecta.

Tessa nici nu a vrut sa auda ca nunta ei sa se petreaca intr-o cladire unde se distreaza oameni. Asa prietenii mei au ajuns sclavii Tessei, ei facand tot la comanda ei. Toti se opresc, avand ochii bulbucati, cand isi dau seama ca am iesit afara.

"Aduce-ti biblia si faceti molifte!"
tipa Finncik, incepand sa se roage si facandu-si cruce de cate ori ma vedeam ca nu ma aflu intr-o incapere, inchisa intre patru pereti.

"Acum chiar regret ca am iesit. Ma intorc inapoi."spun, intorcandu-ma spre casa, auzind cum Piper si Tessa aproape il omoare pe Finnick cand aud ca vreau sa ma reintorc.

"Astra, reintoarce-te! Daca e nevoie, ii lipim gura cu scoci lui Finnick ca sa stai aici! Vin-o si stai jos!"striga Tessa, dandu-i una peste ceafa lui Finnick.

"Nu vreau sa stau ca o infirma doar pentru ca sentimentele ma coplesesc. Vreau sa ajut."ii spun Tessei, vazand in ochii ei un licar de bucurie.

Hanar n-am ce m-a apucat astazi, dar chiar vroiam sa ajut si eu cu ceva. Si iata-ma acum, carand cu telekinezia scaunele cu zece centrimetrii mai in spate. Aud gandurile Tessei, ce spun ca doreste ca margaretele si trandafirii sa stea cat mai in fata. Doar cu o pocnitura din degete, acestea dispar, ajungand in locul gladielelor si a lalelelor. Toti se uita inarmuriti la mine, vazand ca am teleportat plantele fara sa le ating.

"Am uitat sa mentionez asta? E puterea apei."ii lamuresc eu, incepand sa schimb culorile lucrurilor, dupa bunul plac al Tessei.

Nunta trebuia sa se desfasureze in urmatorul fel:ceremonia va avea loc in mijlocul clanului, ca mai apoi sa ne indreptam spre uriasa sala de bal ce a fost construita imediat de Blake si Ethan, cu ajutorul puterilor lor. Vad cum totul este gata. Scaunele, de culoare alba, fiecare avand prins de el o lalea si o violeta, sunt asezate frumos, de o parte si alta al covorului alb ce duce la locul unde Tessa si Adam isi vor depune juramintele. Totul este inconjurat de un gard, ce se afla si deasupra capurilor noastre, fiind prinse de ele tot felul de flori, de la trandafiri si crini, pana la orhidee si alte specii de plante din tari exotice. Era nunta pe care si-o visa Tessa, vazandu-se in ochii ei. Azi, baietii nu si-au facut deloc aparinta, inafara de Finnick, cu siguranta obligat de Piper ca sa vina sa ne ajute cu totul. Sala de bal a fost decorata de ieri, fiind in armonie cu totul. Acum cred ca urma cea mai grea parte.

Gardiana-Volumul II:Reintoarcerea gardianeiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum