11.rész

10.4K 474 11
                                    

Mike elkapott és figyelmeztetett:

-Napsi, el kell mondanom valamit de ne hidd azt hogy hazudok!-jól kezdődik- Joshnak "kapcsolata" (itt feltette a ket kezét és nyuszi füleket rajzolt a levegőbe) van egy ribancal. Állandoan flörtölnek a folyoson és az udvaron. Ha nem hiszed el, amit megértek, akkor nézd meg majd te! Gyere be a szünetbe hozzánk mintha hozzám jöttél volna visszaadni a számologépem-erre odanyomta a kezembe a gépet. Meg se tudtam szólalni mert már ment is az öltözőbe.

Nem tudtam hogy higyek-e neki. És azt se hogy be-e menjek az osztályukba "leselkedni" mert hát meg kéne joshban bíznom,nem? Végig ez járt az eszembe. A szünetben végül arra a döntésre jutottam hogy bemegyek hozzájuk arra számitva hogy majd megnyugodok mert ugyse lesz semmi erre ezt történt:

Magabiztosan bementem a terembe.
Rögtön megláttam josht ahogy azzal a ribanccal "beszélget" ugy hogy az ölébe ül josh pedig a haját tekergeti.
Mindenki rögtön rám nézett és várta a reakcióm.
Josh ledobta magáról a csajt.
Én még egy percig bámultam kimagamból, semmit nem értve utána pedig odamentem mikehoz és odaadtam neki a számologépet.
Ő csak ennyit mondott nekem: "Sajnálom napsi. Bárcsak ne lett volna igazam."
Ez kicsit jo lesett.
Aztán kihúztam a teremből.
Josh utánam akart jönni de szerencsére becsöngettek.

Mivel rajzunk volt ezért mindent átgondolhattam. Azt nem értem a legjobban hogy tegnap este még szerelmet vallott most meg ribancokkal szorakozik. Nagyon fájt. De hogy is gondolhattam hogy egy rendes fiúval van dolgom?

Utolsó órárol csak ugy szaladtam a buszhoz. De nem hazamentem. El akartam menni a tóhoz ahova Josh vitt de sajna fogalmam sem volt hogy hol van. Ezért mégis hazafele indultam. De akkor eszembe jutott hogy van egy játszótér a szomszéd utcában. Elmentem oda és leültem a hintára. Minden olyan nyugodt volt. Hirtelen josht is elfelejtettem. Nagyon jó érzés volt. Viszont annyira csendes volt minden, hogy végül gondolkozni kezdtem.
Eddig se voltam benne biztos hogy szeretem josht de most végképp elcseszte. Úgy érzem ez a kapcsolat nem lesz többé és soha nem is volt.

Kb fél óra múlva Josh megtalált.

-Napsi, annyira sajnálom, de meg magyarázom-kezdte...volna, ha nem vágok bele.

-Tudod mit Josh?-kérdeztem dühösen felállva a hintáról- Nem érdekel a magyarázatod mert csak ugyanazt mondanád: "Amióta megláttalak szeretlek"-próbáltam utánozni-És a leggázabb hogy minden lánynak ezt mondod, de talán még gázabb hogy én meg bedőltem ennek. De mindegy is mert már tudom hogy nem szeretlek és azt is tudom hogy neked is csak egy lány vagyok a többi közül.-Az utolsó mondatnál nagyon szomorúan nézett de tudtam hogy csak megjátssza, ezért el is indultam gyors hogy egyedül lehessek végre.

Nem értem magam. Félek az egyedülléttől, de mégis megnyugtat.

Mikor hazaértem Josh már otthon volt, a szobájában becsukott ajtónál. Ekkor eszembe jutott hogy mivel most itt fogok lakni ezért egész életembe nézhetem a fejét és majd semelyikünk sem fog semelyikünkhöz szólni. Gyors felmentem és neki álltam a házimnak. Nem voltam éhes ami nagyon fura nálam xd. Amikor hallottam hogy megjöttek a szülők akkor Josh átrohant hozzám.

-Gyere oda kell adnunk nekik az ajándékot- és ekkor esett le hogy ma van az évfordulójuk.

-Úristen-mondtam mérgesen-elfelejtettem hogy ma van az évfordulójuk. Megvetted a jegyeket?

-Igen, de gyere már.

-Ha feljöttünk akkor oda adom majd a részem. De várj én csokit is akartam venni nekik.

-Ahj napsugár nem kell nekik csoki, ez is bőven elég-ezen nagyon meglepődtem. Először is mert napsugárnak hívott és nem napsinak. Másodszor pedig hogy miért ilyen bunkó mármint a szüleivel. Még egy csokit sem képes nekik venni-.-

-De én szeretnék. És amúgy is, miért nem vagy képes venni nekik egy kurva csokit?-kicsit talán túlságosan is felhúztam magam

-Jól van. A cukros fiókomban találunk valami csokit-így hát megfogtunk egy mogyorós táblacsokit és lementünk nekik odaadni.

Odaadtuk nekik és majdnem elbőgték magukat hogy milyen kedvesek vagyunk. Utána mindenki bement a szobájába. John és Christine elkezdtek becsomagolni. Én meg oda akartam adni a pénzt joshnak a jegyekért de nem engedte.Utána még beszélgettem Petrával és megnéztem egy filmet. Utána pedig szépen bealudtam

Kellemes Csalódás /BEFEJEZETT/Where stories live. Discover now