Epilógus

5.2K 199 48
                                    

Nialék esküvője napja. Sofia annyira gyönyörű volt. Nial majdnem elsírta magát. 

Rajtam egy rózsaszín ruha volt, ahogy Annabellen is. Joshon pedig egy fehér ing öltönnyel és persze egy rózsaszín nyakkendővel,mint Lukeon. 

-Anyaa. Éhes vagyok-nyavalyogtak a kicsik.

-Jól van, majd nem sokára megyünk enni, jó? Csak előtte még ki kell vinni a gyűrűket. Tudjátok, ahogy a próbán-erre csak bólintottak.

-De ez a sok ember mind engem fog nézni?-kérdezte Annabelle.

-Nyugi. Sajna túl szép vagy és ezért fognak megbámulni-mondta neki Josh, mire muszáj volt kuncognom-Tudod fiam, ahogy mutattam-fordult Lukehoz-Mutasd meg anyának is, amit tanultál.

Erre Luke elindult befeszítve "izmait" és beletúrt kétszer a hajába is.

-Jól csináltam?

-Igen, pontosan így kell majd csinálnod-kacsintott neki.

-Te komolyan ezt tanítottad neki??!-kerekedtek ki a szemem, de azért egy nevetést nem tudtam visszatartani mert valljuk be nagyon aranyos volt.

Hirtelen felcsendült a jól ismert esküvői zene.

-Kezdődik. Álljatok fel!-szóltam rájuk.

Sofia megjelent az ajtóban az apjával az oldalán, Nial pedig egy óriási vigyorral várta őt. Annyira tökéletes volt minden. Nagyon örültem nekik.

Az ikreink is ügyesek voltak. Vigyorogva kivitték a gyűrűt, majd visszarohantak hozzánk.

-Sofira és Nialre! -koccintottunk a többiekkel.

A nap további részében nem történt sok mindent. Csak táncoltunk, ittunk és ettünk. És ami a legfontosabb, hogy jól éreztük magunkat és élveztük egymás társaságát. Remélem a kicsieinknek is jó baráti körük lesz, mert nem akarom, hogy olyanokkal legyenek majd, akik előtt meg kell játszani magukat...

Egyszóval mindenki boldog volt és azok is maradtak, míg meg nem haltak.

*Helló ❤
Tudom, hogy talán szólnom kellett volna, hogy ez az utolsó rész lesz, de meglepetést akartam. Attól pedig megint nézzetek el, hogy ilyen szar epilógust írtam... Tudjátok, hogy nem vagyok jó benne xd De köszönöm a sok biztatást és visszajelzést! Remélem sokszor mosolyt tudtam csalni az arcotokra ezzel a kis történettel:)
Legyen jó hétvégétek és jó bizonyítványotok 😄💕

Kellemes Csalódás /BEFEJEZETT/Where stories live. Discover now