35.rész

7.1K 309 8
                                    

Mikor hazaértünk nagyon éhesek voltunk és arra gondoltunk hogy csinálunk magunknak kaját. Kinéztünk egy pizza receptet. Miközben elkészítettük annyit nevettünk egymáson hogy már folyt a könnyünk. Beraktuk a sütőbe a pizzákat és mivel egy órát sülniük kellett ezért leültünk tévézni de semmi normális műsor nem volt benne ezért inkább fotozgatni kezdtünk. Mi Petrával megkértük a fiukat hogy fotozzanak le miközben ölelgetjük egymást meg ahogy felveszem Petrát a hátámra, stb. Miközben pózoltunk a fiuk kiabálták hogy "Felsőt le! Felsőt le!" Mi persze csak bemutattunk nekik amit lefotoztak és egész jo kép lett. Ezután a fiuk szóltak hogy most ők lesznek a modellek azzal felrohantak. Mi nem nagyon értettük mit akarnak ezért rájuk hagytuk. Miközben rájuk vártunk megnéztük a rólunk sikerült képeket.

Kb 20 perc múlva a fiúk leértek a bikinieinkben. Mi rögtön röhögögörcsot kaptunk. Csináltunk róluk néhány "sexy " fotot.

A pizzárol elfeledkeztünk ezért gyorsan rohantunk is oda hogy megnézzük mennyire égettük el. Szerencsére csak egy kicsit volt fekete, pont jol. A pizzárol is készítettünk képet és utána párakat feltettünk facebookra meg instára is. A legtöbb likeot a fiuk kapták bikiniben:D

Gyors visszaöltöztek majd a pizzát egy tehetségkutató műsor közben fogysztottuk el. Sajna az összes elfogyott pedig reggelire is hagyni akartunk. Ezután elmentünk lefeküdni. Josh "ledobta" magát az ágyamra és megpaskolta a mellette lévő helyet, utalva hogy menjek én is oda. Lefeküdtem mellé és a fejemet a mellkasára tettem.

-Joéjt és velem teli álmokat!-mondta és közben egy puszit nyomott a hajamba.

-Joéjt és kapd be-mondtam és én is nyomtam egy puszit a melkasára.

Utána elnyomott az álom. Reggel arra ébredtem hogy valaki fölém hajolva kisgyerekes hangon azt "sirja" hogy "kelj már fel! Lécci! Hiányzol!" Mikor már jobban észbe kaptam azt vettem észre hogy ez a valaki nem fölém hajol hanem rajtam fekszik és mindjárt szétlapít. Kicsit megijedtem de mikor kinyitottam a szememet akkor az én Joshomat vettem észre. Mikor látta hogy kinyitottam a szemem rögtön puszikkal kezdett el dobálni az egész arcomon.

-Na végre hogy felkeltél kicsim! Ennyire jót álmodtál rólam?-kérdezi huncut mosollyal.

-Hagyjál én még álmos vagyok-dünnyögöm-És szállj le rólam mert kurva nehéz vagy

-Addig nem szállok le rólad amíg nem jössz felkelteni Petráékat-fenyegetett-Ma lesz a legjobb napjuk.

-Miért is?-kérdezem kíváncsian

-Mert elmegyünk bulizni-az utolsó szót már boldogan orditja-És Mikék is jönnek.

-Te jó ég!-már előre féltem hogy mennyire lesz durva a buli-Jól van, mindjárt megyek, csak szállj le rólam, mert már palacsintának érzem magam.

-Uuuu palacsinta, nyammi-azzal megcsókolt-Te vagy a legédesebb és legfinomabb palacsinta-mondta cuki mosollyal. Leszállt rólam, várva hogy felkelljek, de én inkább magamra húztam a takarot.

-Jol van te akartad-azzal lehuzta rolam a takarot és felvett mennyasszonyi stilusba. bevitt Martinékhoz akiket már nem kellett felkelteni, mert már rég fenn voltak és arról beszéltek hogy vajon mit terveztünk mára.

-Joooregggelllt mindenkinek!-köszönti őket kicsit túl boldogan Josh-Ma lesz a legjobb napotok mivel bulizni megyünk.

-Dejo-ugrott fel rögtön Martin

-Nemár pedig kezdtem reménykedni hogy ma valami nyugisabb nap lesz-dünnyögte Petra mire mindenki nevetni kezdett.

-Viszont Mikék is jönnek, remélem nem baj-kérdezte Josh még mindig a kezében tartva és olyan kényelmes volt hogy majdnem visszaaludtam.

-Felőlem-mondták egyszerre.

-Jó akkor kezdjen mindenki készülődni mert még be is kell vásárolni-mondta Josh és visszavitt engem a szobámba-Nehogy visszaaludj-parancsolta édesen-Lesz egy meglepim a bevásárlásnál-kacsintott.

-Ezzel most megfogtál-azzal kiugrottam a kezeiből és gyorsan elmentem megmosakodni majd felöltözni. Mindenki így tett és utána márcsak Mikékra vártunk.

Miután mindenki megérkezett és mindenkit üdvözöltünk elindultunk a boltokba.

Kellemes Csalódás /BEFEJEZETT/Where stories live. Discover now