36.rész

7K 276 8
                                    

A kocsiba alig fértünk be ezért Martin a csomagtartóba volt. Josh vezetett. Mellette Aaron ült mert ő elég nagy és hátul meg kevésbé fértünk volna el ha ő is ott lett volna. Hátul az egyik szélén én ültem és Sofi mondta hogy ő velem akar ülni ezért ő jött az ölembe (persze ez Petrának és nialnek nem tetszett mert petra velem akart mivel még nem ismerte a többieket, nial pedig azt akarta hogy Sofi az ölébe legyen). Középen Rebeca ült Mike ölében majd petra Nial ölében.

Nagy nehezen elindultunk. Sofival sugdolozni kezdtünk.

-Azt akartam mondani hogy Nial azt mondta van egy meglepije-mondta sofi boldogan-de félek hogy mi lesz az. Lehet hogy le akar fektetni.

-Ne félj én végig figyelni fogok rád oké? Amúgy nekem is azt mondta Josh hogy van egy meglepije de nekem azt mondta hogy a bevásárlásnál fogom megkapni.

-Köszi ez aranyos tőled. Ja amúgy tényleg nekem is ezt mondta szóval nem értem miért féltem hogy lefektetni akar-erre mind a ketten röhögni kezdtünk.

-Hé, nem illik társaságban sugdolozni-mondja Mike "mérgesen"

-Nyugi haver biztos csak rólunk beszélnek hogy milyen jól nézünk ki igaz Josh?-mondja nial Mikenak és a végén joshoz fordul.

-Persze, a mi testünket sok lány kibeszéli-mondta Josh és összepacsiztak Niallel mi meg Sofival csak a szemeinket forgattuk.

Végre megérkeztünk. Már kezdett mindenkinek elzsibbadni a lába. Bevásároltunk piákból meg mi lányok néhány sminkből,majd Martin és Aaron elmentek óvszerért mondván hogy ők ma becsajoznak. Erre mindenki csak felröhögött. Miután kiértünk a boltból josh megszólalt

-Aaron, menjetek haza a kocsival mi még sofiékkal elmegyünk valamerre-dobta oda a kocsikulcsot josh Aaronnak. Gyorsan el is hajtottak mi meg sofival ott maradtunk kíváncsian joshal és Niallel-Ti pedig velünk jöttök-kacsintott josh nekünk.

Elindultunk négyesben a közelben lévő pláza felé.

-Mit is akarunk itt-kérdeztük egyszerre Sofival

-Majd meglátjátok de az legyen meglepi-ezzel Josh megcsókolt Nial pedig Sofira kacsintott.

Bementek egy boltba mi pedig követtük őket.

-Szóval-kezdték egyszerre a fiuk-kiválaszthattok egy ruhát a bulira, mi pedig kifizetjük nektek-mondták büszkén és azt várták hogy a nyakukba boruljunk, de mi csak szaladtunk a ruhákhoz. Mind a ketten vagy húsz ruhát kiválasztottunk és indultunk a próbafülkébe. A fiuk végig csak unottan néztek minket. Sofival kiválasztottunk egy közös ruhát is amire azt mondták hogy "túl sokat takar ezért nem jo". Végül az én választásom egy felül fekete csipkés, alul neonsárgás ruhára esett(fent bal oldali kép) Sofinak pedig egy fehér-türkiszes ruhára esett(fent jobb oldalt). Bevallom az ővé jobban tetszett de neki jobban is állt. Utána hazaindultunk elkészülődni.

Kellemes Csalódás /BEFEJEZETT/Where stories live. Discover now