Badboy or the Nerd - Hoofdstuk 5

2.6K 87 20
                                    

Als ik wakker wordt en mijn hoofd omhoog draai zie ik dat Harry al wakker is. 'Goedemorgen' zegt hij. 'Goedemorgen' zeg ik terug.

'Hoe laat is het?' vraag ik gapend. 'Half elf, je hebt lang geslapen' antwoord Harry. Ik lig nog steeds tussen zijn armen op de bank. Ik draai mijn hoofd naar hem toe en kus hem. Harry kust terug en duwt me langzaam achterover. Hij komt boven me hangen en ik sla mijn benen op hem heen. Ik voel mijn telefoon trillen.

'Deze moet ik nemen, sorry' zeg ik tegen Harry die boven op me ligt. Hij gaat naast me zitten en luistert aandachtig mee.

'Kim waar ben je? Ik maak me zorgen, op school was je ook al niet. Waar hang je uit?' mijn moeder's stem klinkt ongerust. Ik leg mijn hand op de microfoon van de mobiel.

'Wat moet ik zeggen?' vraag ik zacht aan Harry. 'Zeg maar dat je bij mij bent en dat alles goed is, je voelde je gister niet zo lekker' zegt hij terug.

'Mam ik voelde me niet zo lekker, alles gaat nu goed met me. Ik ben bij Harry'

'Okee schat, fijn dat alles goed gaat. Maar morgen ga je wel naar school' mijn moeder klinkt al rustiger.

'Ja is goed, dag' en ik hang op. 'Is hier een douche?' vraag ik. Harry knikt. 'Door de linkerdeur' ik loop naar de deur en ga douchen.

Als ik de douche uitloop zie ik Harry aan een gedekte tafel zitten. 'Zozo chique hoor' lach ik en ga tegenover hem zitten. Ik heb sinds gister middag niet meer gegeten en heb hele erge honger. Op tafel staat een gekookt ei, een mandje met brood, wat te drinken en beleg.

'Eetsmakelijk' zegt hij. 'Eetsmakelijk' en ik begin met het ontbijt. 'Ik heb nog met Marcel gesproken' begint Harry. Ik stop met kauwen en kijk Harry met grote ogen aan. Ik was Marcel helemaal vergeten.

'Hij wilt het uitmaken' er valt een lange stilte. 'Waarom?' vraag ik emotieloos. Harry zegt niks. Ik ga van tafel en plof neer op de bank. Ik heb geen honger meer. Harry komt me achterna en aait over mijn rug. 'Het komt goed. Jullie blijven vast wel vrienden' Ik knik. Harry kust mijn voorhoofd. Ik lach naar hem. 'Ik hou van je' fluistert hij. 'Ik ook van jou'

Ik ga Marcel bellen om het uit te maken. Ik toets zijn nummer in.

'Hallo met Marcel'

'Hey met mij'

'Oh hoi' Marcel's stem klinkt chagrijnig.

'We moeten het uitmaken' zeg ik. Het is even stil aan de andere kant van de lijn.

'Ja' Is het enige dat hij zegt. Ik voel een paar tranen over mijn wangen gaan.

'Dit was het dan' zegt Marcel. Aan zijn stem hoor ik dat hij ook huilt. 'Blijven we wel vrienden?' vraag ik.

'Ik denk het' antwoord hij. 'Dankjewel Marcel, kom je morgen weer naar school?'

'Ja, zie je' zegt hij. 'Zie je' en ik hang op. Ik ren naar Harry en omhels hem. Een paar tranen gaan over mijn wangen. 'Hoe voel je je? vraagt hij. 'Beter' ik haal even diep adem en stop met huilen. 'Wil je me afzetten bij Donna?

'Natuurlijk' antwoordt hij.

'Ik doe even me make-up goed' Ik loop naar boven en haal de mascara van me wangen af. Toch snap ik nog steeds niet waarom Marcel me ineens dumpt. Zou hij een ander hebben?

Als we bij Donna's huis aankomen kus ik Harry gedag en loop naar de voordeur. 'Tot morgen' roept Harry en hij rijdt weg. Ik klop op de deur. Donna doet open. Ze ziet er slecht uit. 'Hey' zegt ze. 'Wat is er aan de hand?' vraag ik geschrokken.

'Ik leg het zo uit, kom verder' We lopen naar haar kamer zonder iets te zeggen. Donna gaat in haar bed liggen en slaat de deken over haar heen. Ik kijk haar vragend aan. 'Het is uit met Niall' schreeuwt ze ineens en ze begint keihard te huilen. 'Wat, waarom?' vraag ik ongelovig. 'Hij- hij ging vreemd met iemand anders' zegt Donna en ze begint nog harder te huilen. Ik vindt het zielig om haar zo te zien.

'Tussen mij en Marcel is het ook uit' zeg ik om haar het gevoel te geven dat k haar begrijp. Donna stopt met huilen en snikt alleen nog maar. 'Dus we zijn beide single?' Ik knik. Waarom knikte ik ja? Nou ik kan niet zeggen dat ik met Harry ga, dat zou haar weer verdrietig maken, dus ik moet wel liegen.

'Zullen we vrijdag naar een club gaan?' vraag ze. 'Ehm ja leuk' lieg ik. Mijn mobiel trilt. Het is Harry. 'Ik neem deze even' zeg ik en loop de kamer uit.

'Hey babe' zegt Harry. 'Hey leukerd, wat is er?'

'Heb je zin om vanavond weer langs te komen?'

'Ja, lijkt me gezellig' antwoord ik. 'Haal je me op bij Donna?'

'Is goed, tot straks' zegt hij. 'Doei, tot straks' en ik druk hem weg. Ik loop terug naar Donna's kamer. 'Wie was dat?' Ze is gestopt met huilen en ziet er beter uit. 'Oh niks bijzonders' zeg ik snel. 'Hmm, weet je het zeker?' lacht ze. 'Ja honderd procent zeker' 'Oke dan' grinnikt ze.

Er toetert iemand buiten. Harry! 'Ik moet gaan, me moeder komt me ophalen' Samen met Donna loop ik naar de deur. 'Doei, heel erg bedankt. Je hebt me echt opgevrolijkt' zegt ze en geeft me een knuffel. 'Zie je morgen' zegt ze en ik ren naar de auto. 'Ja tot morgen' roep ik terug en stap in de auto. Harry begint te rijden. 'Leuke meid die Donna' zegt hij. 'Ja' lach ik.

'We moeten praten' Harry kijkt op van de weg en staart me vragend aan. 'Wat is er?' vraagt hij geschrokken. 'Focus je op de weg er is niks ergs hoor' lach ik. Harry kijkt weer naar de weg en luistert aandachtig. Nadat ik het verhaal over Donna en Niall heb uitgelegd, kijkt Harry een beetje verward. 'Dus we moeten het geheim houden?' Zegt hij jammerlijk. Ik knik. 'Het lijkt mij het beste, ook voor Marcel' antwoord ik. 'Oke, als wij maar gelukkig samen zijn' en hij drukt een kus op mijn slaap.

Hee, een wat korter stukje dan normaal.. Sorry daarvoor. Ik update wat later want school is weer begonnen, joepie.. Ik probeer de hoofdstukken zo lang mogelijk te maken.

Ik ben nog lang niet klaar met dit verhaal.

Maar hoe vinden jullie het tot nu toe?

COMMENT & VOTE PLEASE

Love you all ! ;)

Badboy or the NerdWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu