Badboy or the Nerd - Hoofdstuk 19

1.4K 80 19
                                    

Heel erg sorry dat ik zolang niet heb geupdate. Ik moest een 3 surprises maken. Ook ben ik jarig geweest en vierde ik mijn verjaardag. Excuses. Super bedankt voor de 15K!!!!

Ik hoop dat jullie het een leuk stukje vinden !

Enjoy

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Het is twee weken na de rechtszaak. Ik heb nog niks gehoord. Geen email, geen telefoontje, geen brief en ook geen sms. Niet dat ik dacht dat ze zouden sms'en. Dit waren twee zware weken voor me. Mijn ouders wilden me niet spreken. Ze hebben we wat koffers met spullen gegeven en zeiden dat ik het zelf maar moest uitzoeken. Weer kwam ik bij Donna terecht. Ik bleef een week bij Donna logeren en de andere week bij de familie Styles. De week bij Donna vloog voorbij. Bij Harry en Marcel leek het maanden te duren. Harry deed heel afstandelijk. Tijdens het eten zei hij niks of hij was er niet. Meestal was hij weg. Marcel en ik konden de draad gelukkig weer oppakken. Het was weer zoals vroeger. Alles was zoals eerst. Maar zo wilde ik het niet. Ik wilde goed bevriend zijn met beide. Met Marcel en met Harry.

Van Louis ik heb ik ook niks meer gehoord. Ik heb een paar keer met Harry geprobeerd er over te praten, maar elke keer weer zei hij dat hij geen tijd had. Marcel zag ik dat ik niet lekker in me vel zat en heeft me opgevrolijkt. Hij wilde met me praten maar dat wilde ik niet. Ik moest dit met Harry bespreken.

Nog steeds zit ik met een naar gevoel in mijn maag. Louis Tomlinson de jongen die me jaren lang heeft gepest, wilde Harry, een van mijn beste vrienden neersteken. Bij die gedachte wordt ik weer misselijk. Wat haatte ik die Louis. Maar toch ben ik heb een klein beetje dankbaar. Zonder zijn gepest was ik nooit bevriend geraakt met Marcel.

Anne was als een tweede moeder voor me. Harry en Marcel hadden in de week dat ik bij Donna was alles nog een keer duidelijk vertelt. Ze vond het verschrikkelijk erg voor me maar was toch een beetje boos. Gelukkig begreep ze het uiteindelijk wel.

En nu, nu lag ik op een bed naast Harry. Marcel was naar een de bibliotheek een werkstuk aan het voorbereiden. Anne was boodschappen doen. Harry staarde naar het plafond. Hij ademde diep in en uit. Ik volgde het ritme van zijn ademhaling. Het was nu een goed moment om het te vragen. We waren alleen. Niemand die ons kan storen.

'Harry', zeg ik zacht. Harry draait zijn hoofd en kijkt me aan, 'Ik weet dat je er liever niet over wilt praten, maar ik moet het weten. Praat erover met me, alsjeblieft'

Ik draai mijn hoofd weg omdat ik Harry niet aan durf te kijken. Harry zegt niks en ik hoor alleen zijn ademhaling.

Ik voel een hand op mijn zij. 'Kim?' Ik draai mijn hoofd om en zie dat Harry me doordringend aankijkt. Hij gaat rechtop zitten en ik doe het ook. 'Ja?', zeg ik onzeker. 'Je wilt het echt weten he?', zegt hij. Ik knik voorzichtig mijn hoofd en kijk naar Harry. Ik zie dat hij naar de juiste woorden zoekt.

'Kijk, hoe vertel ik je dit', zegt Harry en hij draait wat met zijn handen. Ik leg mijn hand op zijn hand en hij kijkt me aan. Hij stopt en glimlacht. 'Dankje', zegt hij en gaat verder met z'n verhaal.

Harry pov

*Flashback*

Louis drukt een paar zakjes in mijn handen. Ik bekijk ze en schud er mee.

'Wat moet ik hiermee?', vraag ik aan Louis en ik open een van de zakjes.

'Ho! Niet doen, ze moeten dicht blijven', zegt Louis en hij pakt het zakje af en doet hem dicht. 'Je gaat deze voor mij verkopen'

Ik frons mijn wenkbrauwen. 'Louis, wat zijn dit?' Louis grinnekt. 'Drugs, wat denk je anders'

Ik kijk Louis geschrokken aan. Wat moet hij nou met drugs. Ik werkte voor Louis maar dit gaat me te ver. Sigaretten verkopen was oké. Ervoor zorgen dat meisjes uit de kleren gingen voor wat vrienden van me was op het randje. Maar drugs dealen. Dat ga ik niet doen.

'Louis ik doe dit niet', mompel ik en ik duw de zakjes terug in zijn hand. Louis kijkt me boos aan.

'Harry, je hebt een afspraak met me gemaakt. Je gaat dit doen of je gaat hier weg en als je niet weg gaat pakken we je nerd broertje. Begrepen?', zegt Louis die de zakjes weer aan mij overhandigt.

Ik slik hoorbaar. Verdomme. Ik moet dit doen. Ik wil hier niet weg. En met Marcel mogen ze ook niks doen. Ik bescherm mijn kleine broertje ook al is hij soms een eikel.

'Dus hebben we een deal?', zegt Louis en hij steekt zijn hand naar me uit. Ik stop de zakjes drugs in mijn jaszak en schud Louis zijn hand.

'Deal'

-

Kim pov

Ik staar Harry met open mond aan. Ik schud mijn hoofd en kijk hem ongelovig aan.

'Harry, het enige wat ik niet begrijp is dat als jij deed wat Louis zei, waarom wilde hij je nog steeds neersteken?', vraag ik zacht.

'Ik heb het niet gedaan', zegt Harry kortaf. Ik frons mijn wenkbrauwen. 'Je hebt het niet gedaan?', herhaal ik.

Harry knikt. 'Maar huh, wat? Hoezo niet?', stamel ik. Harry haalt een hand door zijn haar.

'Kim, als ik wordt betrapt op drugs dealen heb ik nog ergere problemen dan dat als ik het niet deed. Ik ben de stad uitgereden en heb de zakjes in een sloot gegooit. Een mannetje van Louis heeft de zakjes gevonden en vertelde het tegen Louis. Louis was woedend. Justin werkt ook voor hem. Hij heeft vertelt dat Marcel in het ziekenhuis lag en dat ik daar te vinden ben. Louis is me opkomen zoeken en tsjaah, de rest weet je wel'

Ik knik begrijpelijk. Van binnen ben ik teleurgestelt in Harry. Hoe kon hij dit allemaal doen en er mee wegkomen. Toch ben ik trots dat hij de drugs niet heeft doorverkocht.

Ik kijk even naar Harry. Hij staart naar zijn handen. Hij zit nog ergens mee dat merk ik. 'Is alles oké met je?', vraag ik en ik leg mijn hand op zijn schouder.

Harry zucht en kijkt naar plafond. Hij kijkt even naar me maar wend snel zijn blik weer af.

'Ik kan je het niet vertellen. Ik wil je geen pijn doen', zegt Harry en hij pakt mijn handen.

'Harry je kan me alles vertellen. Wat is er?'

Harry drukt zijn lippen op de mijne. Ik houd hem niet tegen en kus terug.

Harry kijkt recht in mijn ogen. 'Ik moet hier weg Kim. Ik kan hier niet blijven. Ik breng jou en Marcel alleen maar ik gevaar en ik wil niet dat jullie iets overkomt. Ik geef te veel om jullie. Vooral om jou. Als Louis en zijn bende er achter komen waar ik woon gebeuren er vreselijke dingen,' zegt Harry zacht en ik zie wat tranen in zijn ogen.

'Ik ga je zo erg missen Kim, je hebt geen idee. Het spijt me, maar ik moet hier weg....'

Badboy or the NerdWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu