Badboy or the Nerd - Hoofdstuk 10

2.2K 92 22
                                    

Ik ren terug naar Marcel. Niet wetend wat ik moet doen. Ik voel zijn pols. Het klopt niet. Ik begin als een gek te schreeuwen met de hoop dat iemand me hoort. Al snel komen er twee dokters binnen.

'Ben je helemaal gek geworden' zegt een van de dokters bot en hij pakt me bij mijn arm. Hij duwt me de kamer uit.

'Maar dokter zijn zuurstof ding is los gehaalt' schreeuw ik en probeer mezelf los te wurmen. De dokter laat me los en rent de kamer van Marcel in. Dan komt hij renend weer naar buiten. Ondertussen is de andere dokter druk bezig met Marcel te reanimeren. Anne! Ze moet weten wat er met haar zoon gebeurt. Ik pak mijn mobiel en zoek het nummer.

'Met Kim, kom zo snel mogelijk naar het ziekenhuis!'

'Oh wat dan?' vraagt Anne bezorgt.

'Kom zo snel mogelijk, ik leg je zo alles uit' ik hoor mijn stem overslaan. 'Auw' zeg ik hard. De dokter die net wegrende is teruggekomen met allemaal apparaten.

'Opzij!' Zegt hij bot. Ik ga aan de kant en de deur van Marcels kamer gaat dicht.

Anne komt aan rennen. 'Waar is hij, waar is mijn kindje?' Ze klinkt erg berzorgd. Ik zwaai naar haar en ze komt bij me zitten. 'Kim! Waar is Marcel?' terwijl ze het vraagt kijkt ze druk om zich heen. Ik schud mijn hoofd.

'De dokters zijn druk bezig, we kunnen niet bij hem komen' zeg ik zacht. Anne zucht. 'Wat is er gebeurt?' Rustig leg ik het verhaal aan Anne uit en ze begint te snikken.

'Maar meisje toch, hoe komt die wang zo rood?' vraagt Anne ineens geschrokken. Ik ga Harry niet verlinken dus snel verzin ik iets.

'Ik ehm, ik liep tegen een deur aan' Ze kijkt me vragend aan maar uiteindelijk knikt ze. Samen wachten we totdat een van de doktoren ons iets verteld. Af en toe zie ik iemand de kamer uit rennen maar ik zie geen Marcel. Anne loopt heen en weer en is druk aan het bellen. Ik maak me hele erge zorgen om Marcel. Ik ben ook zo stom. Marcel zou nooit tegen me liegen en al helemaal niet over mij en vreemdgaan. Zo ben ik niet. Okee ik flirt veel maar als ik in een relatie zit zie ik geen andere jongens mee.

Anne komt weer bij me zitten. Ze probeert me te kalmeren. Ze heeft eigenlijk zelf meer kalmte nodig dan ik maar ik laat het toe. Ze wrijft over mijn knie.

'Ik bel Harry even en zeg dat we hier zijn. Hij moet ook op de hoogte zijn' zegt Anne en ik knik. Ik sta op en wandel naar het raam. Harry is niet meer buiten en die gast ook niet. Arme Marcel, hij is zo'n schat maar waarom overkomt hem dit. Wat nou als hij dood is? Door de gedachte schiet er een steek door mijn lijf. Ik ga weer zitten en probeer aan leuke dingen te denken, maar dat lukt niet echt. 'Het komt goed' zegt Anne. 'Mhm' mompel ik.

De deur van de kamer van Marcel gaat open. Er komt een dokter naar ons toe lopen. Hij kijkt naar beneden en heeft zijn armen over elkaar geslagen.

Ik verwacht het ergste ..

Sorry dat ik het er zo laat op zette, maar hier is het dan! Ik hoop dat jullie het nog steeds een leuk boek vinden :)

Lees ook mijn andere boek 'Uncover' die ik er vandaag op heb gezet ^^

En oh ja ik ben een koos inspiratie loos, dus als je tips hebt COMMENT !

Ik zie dat het boek 100votes heeft en 2k ! Super bedankt iedereen, lovee !! xxx

Badboy or the NerdWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu