Nejlepší sex

4.8K 162 6
                                    


Louis:

Jsem si jistý, že on to nevnímal jako sex, stejně jako já. Milovali jsme se. A já podvedl Micka. Takže už teď si můžu hledat bydlení. Oblékl jsem se a Harry mě vzal do jiné budovy, kde jsme měli točit první video. „Lidi? Tohle je Louis. Dneska je tu poprvé. Buďte na něj milí." Křikl Harry a já na všechny mávnul. „Ty jsi ještě neutekl? Každý kdo vidí Harryho kládu, zdrhne." Usmál jsem se a šel dál. „Nevšímej si ho, jen klid. Půjde ti to." Usmál se a vedl mě na nějaký gauč. „Kolikátej jsem?" Harry se na mě tázavě koukne. „Kolikátej, co to bude dělat na tomhle gauči." Všichni se smějou a Harry umírá skoro smíchy. „Víš, že jsem to nepočítal? Možná dvanáctý." Přikývnu. „Dobře hoši, textu moc není, takže klid. Budete hrát dva bratry, kteří spolu budou mít sex. O nic nejde. Harry ty budeš sedět na gauči a Louis přijde z kuchyně. Moc v lásce se nemáte, takže ty Harry odejdeš do vedlejšího pokoje a začneš si ho honit. Louis přijde a odfrkne si, jasné? Přijdeš ke svojí posteli a dáš si sluchátka s hudbou do uší. Budeš Harryho ignorovat, dokud si nesedne vedle tebe a nezačne ti hladit nohu. Budeš se na něj nevinně dívat a lehce se usměješ. Harry si na tebe obkročmo sedne a začne tě líbat. Začnete se svlíkat a Harry začne šmátrat do šuplíku pro kondom, který nasadí Louisovi. No a potom se spolu vyspíte. Všichni chápeme?" Harry přikývl a šel se převléknout do věcí, co byly nachystané.

„Harry, já jsem ještě nikdy..." „Nikdy jsem nebyl top?" Lehce zakroutím hlavou a začervenám se. „Zvládneš to. Budu ti pomáhat. A pak si skočíme na oběd." Začal jsem se taky převlékat a kroutit hlavou. „Ty to bereš jako by jsme se procházeli v parku." „No jo, protože jinak bych se musel scvoknout a taky to je jenom práce. Nesmíš se zamilovat, protože potom je to ještě těžší. Obdivuju tě, že dokážeš tady spát se mnou a doma mít kluka. Tohle bych já nedal." Oblíkl jsem se a dál na nic nemyslel. „A kluci bavte se normálně. Přirozeně." Oba jsme přikývli. Já šel do kuchyně, která vlastně nebyla kuchyň a Harry si sedl na gauč k televizi.

Harry:

Louis je nervózní, hrozně. A já začínám být taky. Sedím na gauči a čekám, než přijde. Když ho zahlídnu se sklenicí v ruce a tím pohodovým výrazem, snažím se nahodit svůj arogantní pohled. Přisedne si a upije ze skleničky. Kouknu na něj a zamračím se. Vypnu televizi a odejdu do vedlejšího pokoje, jak mi bylo řečeno. Lehnu si na postel a začnu si ho honit. A myslím přitom na Louise. Po chvíli přijde Louis a nedává na sobě znát, že se stydí. „Pche." Otočí se a sedne si na postel. Vezme si mobil a sluchátka a pustí si naplno muziku. Začne si poklepávat nohou a tiše zpívat. On umí zpívat. Postavím se a i se stojákem jdu k němu a sednu si vedle něj. Začnu ho hladit po noze. Koukne na mě a lehce se usměje. Jeho oči jsou zase celé černé a jsem si na něj prostě musel sednou. Cítil jsem, jak mě jeho penis tlačí a políbil ho. Ale jinak než ostatní. S citem a vášní. Já se normálně nepoznávám. Začal jsem se pohybovat pánví a Louis vzdychl. „Tohle by jsme neměli." Pronese a kouká mi do očí. „Ale jo, můžeme." Přesvědčuju ho. „Bude se ti to líbit." Řeknu a začnu mu sundávat tričko. Já mám košili a proto mi ji Louis rozepíná, knoflíček po knoflíčku. Louis vzdychne, když vidí mé odhalené tělo. Nějak z něj sundám boxerky, které já nemám co jsem přišel do pokoje. Sáhnu do šuplíku a vyndám balíček kondomů. Vezmu jeden stříbrný čtvereček a roztrhnu ho zubama. „Vypadáš při tom tak sexy." Řekne Louis a já se lehce začervenám. Tohle mi nikdo neřekl. Nasazuju mu ho a Louis lehce vzdychá. Zase se posunu a nasměruju jeho penis k mému otvoru. Dosednu a dlouze vzdychnu. „Tak úzký." Řekne Louis svůdně a dál mě líbá.

Přetočíme se a já ležím na zádech. Louis do mě zajíždí a navozuje mi takovou slast. Těsně před tím, než se udělám zastaví a vyjede ze mě. Nechápavě se na něj podívám a Louis mě otočí na všechny čtyři. Znovu do mě zajede a já vykřiknu, jak moc je to příjemné. „Ach, ano Louisi. Ještě ještě ještě." Křičel jsem při každém jeho výpadu. Byl jsem jako v nebi. S dalším dobře mířeným šťouchem jsem se udělal a potřísnil prostěradlo postele. Louis ze mě vyklouzl a já se otočil. Sundal jsem mu kondom a celou jeho délku jsem pojal do pusy. „Ach Harry." Vzdychl a zapletl mi ruku do vlasů. Když jsem cítil, že už bude, vyndal jsem si jeho penis z úst a zapumpoval. Vyplázl jsem jazyk a nechal ho, aby se mi udělal do pusy. Louis zmoženě oddechoval. „Pojď si ke mně lehnout." Řekl jsem svůdně a když tak udělal, přivinul jsem si ho na hruď a společně jsme oddechovali. „A stop. Výborný kluci." Ani jsem si nevšiml, že jsou tady lidi a zapnutý kamery. „Jak jsi udělal to, že jsi se nestyděl?" Zeptal jsem se a koukal na jeho tvář. „Představil jsem si, že jsme doma. Sami v naší posteli a milujeme se. Že se známe strašně dlouho a před sebou se nestydíme. Zapoměl jsem na kamery a na všechno ostatní. Byli jsme tu jen ty a já." Dodal a vydechl. „Jdu do sprchy. Zajdeme pak na oběd?" Zeptal se a nasazoval si oblečení. „Jo, jasně. Trefíš do šatny?" Přikývl a zářivě se usmál. Když odešel přišel za mnou rejža a začal nás chválit. Že je super, že jsme to natočili najednou a že to bylo dlouhý akorát a tak.

Louis:

Proboha. Proboha, proboha, proboha. Co jsem to udělal? Co jsem to říkal? Kriste, až se tohle domákne Mick, zastřelí mě a vyhodí mi věci na ulici. Došel jsem do šatny a na telefonu jsem měl ti zmeškané hovory a asi deset zpráv. Hádejte od koho. Mick. Rozhodl jsem se mu zavolat, ještě než půjdu do sprchy. Vytočil jsem jeho číslo a čekal ne moc dlouho než to zvedl.

„Louisi? Kde jsi?"

„Jsem na natáčení. Říkal jsem ti to."

„Nejsi na natáčení. Jsem zrovna ve studiu a řekli mi, že tady nikdo s takovým jménem jako máš ty není. Kde do prdele jsi?"

„Uklidni se. Natáčím jinde a jiný film."

„Kde jinde a co je to za film?"

„Nechceš to nechat na doma?"

„Fajn, v kolik přijdeš?"

„Já nevím Micku, až tady skončíme." Na to už nic neřekl, jen zavěsil. Tohle jsem posral. Šel jsem do sprchy a rozplakal se. O chvíli později mě objaly dvě potetované a silné paže. Otočil jsem se a rozvzlykal se ještě víc. „ To bude dobré. Všechno." Ujišťoval mě, ale ve skutečnosti neví, jak hrozné to je.

Poznámka autorek:

A je tady další perverzní díl :D Doufám, že pro milovníky sexu to je akorát :D Je sice trochu dřív než jsme plánovaly, ale dnes je nějaký čas na psaní a taky nálada. Už máme dokonce předepsaný i třetí. Takže je velice pravděpodobné, že se dneska dostaneme do poloviny :D DXS :-*

PornStarWhere stories live. Discover now