Only you!

2.5K 140 8
                                    

Louis:

Hned jak jsme vyjeli z nákupního domu, jsme zamířili domů. Po cestě jsme si povídali a smáli se. Když Harry zaparkoval před jeho bytem, vystoupili jsme a vzali všechny tašky s nákupem. Samozřejmě mě Harry nenechal skoro nic nést, údajně, abych si ještě něco neudělal. Já jsem měl jen jednu tašku a klíče, kterými jsem zamrkl auto a odemykal dveře. Harrymu se krásně napínaly svaly na rukou a mě to tolik vzrušovalo. Když jsme se dostali domů, přesněji do kuchyně, počkal jsem až Harry odloží všechny tašky a natlačil jsem ho na linku. Začal jsem ho dravě líbat a vysvlékat ho z oblečení. „Lou?" Zeptal se nechápavě, ale hodně rychle se přidal. Dostali jsme se ke gauči a oba si na něj lehli. Já jsem spíš ležel víc na Harrym než na gauči, ale to je teď vedlejší. „Chci tě." Zašeptal jsem a začal mu rozepínat kalhoty. Nebránil se, jen vzdychal. Vzpamatoval jsem se, až jsme byli oba svlečení a já držel Harrymu ruce nad hlavou. Jednou rukou jsem mu držel ruce a druhou mu přejížděl po hrudi a břiše. Samozřejmě, že jsem se vyhýbal jeho stožáru, který mě tlačil. Harry na mě až zuřivě vrčel, ale na mě tohle neplatí. „No Tak Louisi." Řekl naštvaně a ještě si odfrknul. Roztáhl jsem mu víc nohy a nasměroval se k jeho vstupu. Až teď jsem si uvědomil, že Harry bude podruhé dole. Celou dobu jsem byl dole já.

Harry:

Louis si očividně užívá být dominantní a tak ho nechám. Ruce jsem nechal nad hlavou a mlsně jsem se na něj koukal. Louis lehce zatlačil na můj vstup a já musel zasténat. Nebyl jsem roztažený, takže to lehce zabolelo. Louis do mě zajel jen špičkou a mě vytryskly slzy. Bez lubrikantu, bez kondomu a bez roztažení. Jo to vypadá, že si týden nesednu. Louis zastavil a koukal na mě. „Mám přestat?" Zeptal se starostlivě. Nesouhlasně jsem zakroutil hlavou a stáhl ho k sobě pro polibek. „Jen to udělej rychle." Zašeptal jsem mu do ucha a čekal na neuvěřitelnou bolest. Louis se zapřel vedle mé hlavy a rychle do mě zajel. V tu chvíli jsem vykřikl a propukl v pláč. Louis se na mě soucitně díval a stíral mi slzy z tváří. Po nějaké chvíli jsem se sám rozpohyboval a dodával tak sobě i Louimu tření. Sice to bolelo, ale nemohl jsem tam jen tak ležet. „Opravdu můžu?" Zeptal se Louis a já přikývl. „Musíš." Řekl jsem a Louis se v tu chvíli rozpohyboval. Zajížděl do mě a zase se vysouval. Takové blaho jsem už dlouho nezažil. Bolest vystřídala neukojitelná slast a mě nezbývalo nic jiného než vzdychat a vzdychat. Ruce jsem dal zase nad hlavu a chytil se područky u gauče. Prohýbal jsem se a vzdychal. Louis se na mě celou dobu koukal a dál do mě prudce přiráží. Netrvalo to dlouho a S výkřikem jsem prožil docela mohutný orgasmus. Louis ještě chvíli přirážel, než taky pocítil ten osvobozující pocit orgasmu. Louis se na mě svalil a vysunul se ze mě. Po chvíli co jsme se rozdýchávali jsme usoudili, že je třeba zajít do sprchy. Už teď jsem pociťoval tu bolest při chůzi. Vlezli jsme si do sprchy a Louis se na mě usmál. „Tohle bude obyčejná sprcha, viď?" Zeptal se a nanesl si na sebe sprchový gel. „Jo, jsem trochu unavený. Co si potom pustit nějaký film v posteli?" „Tak dobře, ale žádný horor. Ty nemám rád." Musel jsem se usmát, při pomyšlení na to, co se dělo v našem videu. Louis si zrovna umýval vlasy, když se domem rozezněl zvonek. „Já tam dojdu, umyj se." Řekl mi a už vylézal ze sprchy. Hodil na sebe ručník a rychle si osušil vlasy a rozcuchaný a bosý cupital ke dveřím.

Louis:

Rychle jsem došel ke dveřím a otevřel je. A kdo za nimi nestál? Ano správně. Mick. Koukal na mě a měl pootevřenou pusu. „Co tady chceš? Zase jsi mě přišel zmlátit?" Mick zavřel pusu a koukal na mou hruď, na všechna tetování, která pokrývala mou kůži. „Přišel jsem se ti omluvit a taky tě vzít domů." Povytáhl jsem na něj obočí. „Já jsem doma tady. A ty tu nejsi vítán. Uvidíme se až u soudu." Chtěl jsem zabouchnout dveře, ale zastavil je a udělal krok ke mně. „Ani se nepřibližuj!" Křikl jsem a Mick se zastavil na místě. „Takže ty si teď necháváš ošukávat prdel nějakým starým chlapem? Co se ti nelíbilo na tom, co jsme dělali spolu?" „Zaprvé, Harry není starý chlap. A za druhé, co jsme spolu dělali? To jako vážně? Vždyť jsi mě mlátil. Jo a za třetí nenechám se oškubat o všechny prachy, protože si neumíš najít normální práci. A myslím, že teď ti může být jedno, kdo mi ošukává prdel." „Ty jsi můj Louisi. Jenom můj." Zakřičel a myslel si, že to se mnou nějak pohne, ale nestalo se. „Co se to tu děje, Lou? Pojď do postele, jsem nadržený, zase." Přišel Harry a dělal, jako by nic. Z pod ručníku mu šla vidět pevná erekce a jeho zelené oči byly plné touhy. „Lásko, pospěš si, nebo začnu bez tebe." Dodal, mrknul na mě a oblízl mi ucho. Mick tam stál, jako opařený a čuměl na nás. „Hele, vážně nevím co sis myslel, Micku, ale já s tebou nechci mít nic společného." Zabouchl jsem dveře, pro jistotu zamkl a šel za Harrym.

Harry:

Zalezli jsme si do postele i s popcornem a taky miskou nějakých bonbonů. Sušenky jsme měli na stolku vedle postele, stejně jako pití. „Víš, že jsem nikdy nespal nahý? Vlastně jo jednou a od té doby ne." „Proč? Proč jsi nespal nahý?" „Protože když jsem to udělal poprvé a zároveň naposledy, Mick nedokázal přijmout ne a znásilnil mě. Od té doby spím alespoň v boxerkách." Pronesl to,jako by jsme se bavili o normálních věcech. „No, takový já nejsem. A nejraději spím nahý, takže pokud nechceš, klidně se oblékni. Nenutím tě. Ale já se oblíkat nechci." Zasmál jsem se a Louis taky. „Takhle se mi to líbí a tobě věřím. Protože tě miluju." Tak dlouho jsem čekal až tohle řekne, že jsem už ani nedoufal. „Já tě taky miluju." Políbil jsem ho na důkaz svých slov a pustil nějakou komedii, na které jsme se dohodli.

Louis skoro usínal a tak jsem film vypnul a odložil počítač na zem. „Pojď ke mně." Zašeptal jsem a čekal, až si na mě Loui lehne. Cítil jsem se tak dobře, když mi ležel na hrudníku. Po chvíli začal Louis pravidelně oddechovat a já ho hladil po paži. Přikryl jsem ho, protože měl studenou ruku. Já jsem usnout nedokázal. Dlouho jsem se koukal do stropu a pak na mého spícího přítele. Přemýšlel jsem, jaké to je, když vedle vás neleží kočka, ale tulí se k vám člověk. Byl jsem najednou tak šťastný. Louise miluju a konečně nám nic nebrání v tom, spolu chodit. Díky sledovanosti našeho prvního společného videa nás rejža dal dohromady, myslím pracovně. Budu spát jenom s ním a on se mnou. Na tohle jsem tak dlouho čekal.

Poznámka autorek:

Ano, ano, je tady další díl. Snad se bude líbit, jako ty ostatní... DXS:-*


PornStarTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang