Kolik máš času?

2.6K 133 11
                                    

Harry:

Ráno jsme se oba vzbudili skoro stejně. Ani jednomu z nás se nechtělo vstávat z vyhřáté postele, proto jsem si k sobě přitulil Louiho a dál ležel. „Kolik je?" Zeptal se Louis chraplavě a já se natáhl pro mobil. Sykl jsem, když jsem se otáčel. „Bolí to?" Přikývl jsem a koukl se na display. „Je půl osmé. Máme volno a oba vstáváme tak brzo?" Zeptal jsem se a přitom jsem se smál. Ale když by jsme šli do práce oba by jsme vyspávali. „Co si dát snídani a pak si někam zajít? Nebo chceš zůstat celý den v posteli a koukal na filmy?" Louis se na mě otočil a prohlížel si mou tvář. „Co třeba zajít si na snídani, cestou koupit něco na oběd a pak zakotvit v posteli?" Louis na mě stále hleděl a nic neříkal. „A co si zajít na snídani, jít domů a něco si objednat na oběd a být v posteli?" „Tenhle plán se mi mnohem víc líbí." Oba jsme se zasmáli. „Ale ještě budeme chvíli ležet, jo?" Políbil jsem ho na čelo a odkýval mu to.

Po víc jak hodině jsme se vyšourali z postele. „Odkdy nosíš brýle?" Zarazil jsem se, když jsem viděl Louise u zrcadla s brýlemi. „Asi od sedmé třídy, proč?" „No, ještě nikdy jsem tě v nich neviděl." Mykl jsem rameny a dál se nad tím nezastavoval. Louis vytáhl krabičku a rozbalil ji. „Co to máš?" „To jsou moje kontaktní čočky. Nejsem slepý, ale je mi pohodlněji, když mám čočky. Brýle mi pořád padají a taky jsou furt zapatlaný." Chytil jsem jeho ruku, když se snažil otevřít malinké pouzdro. „Nechej si brýle. Vypadáš v nich víc šprťácky a nejraději bych tě ohnul, když tě v nich vidím." Usmál jsem se a Louis vrátil pouzdro do krabičky. „Myslím, že já jsem teda hotový." „Ale já ještě ne!" Řekl jsem a natlačil se na Louise. Má erekce se otírala o jeho rozkrok, který začal pomalu, ale jistě tvrdnout. Vzdychl, když jsem mu rukou zajel na jeho ztopořený úd. Otočil jsem ho čelem k umyvadlu a zrcadlu a roztáhl mu nohy. Od včera jsme byli nazí a ještě jsme se nestihli obléknout. Roztáhl jsem mu půlky a zajel do něj jedním prstem. Louis se chytil umyvadla tak moc, až mu zbělely klouby na prstech. Následně jsem přidal i další prst a čekal na jeho reakci. Vydal ze sebe táhlé zasténání a sevřel se kolem mých prstů. Když jsem přidal prst třetí, už prosil, abych do něj zajel svým pokladem.

Louis:

Harry do mě zajížděl třemi prsty a já ho doslova prosil, aby mi to udělal jeho penisem. Prohýbal jsem se a zatínal prsty do umyvadla. Když ze mě Harry vyndal všechny prsty, pocítil jsem celkovou prázdnotu, kterou ovšem o chvíli později vyplnil svým údem. Vzmohl jsem se jen na dlouhý sten, který se rozléhal přes celou koupelnu. Harry do mě zajel až po kořen a já stále sténal a sténal. „Jsi tak dokonalý, lásko." Zasténal mi Harry do ucha a já myslel, že se udělám jenom z jeho hlasu. Harry do mě mocně zajel a já vykřikl. Udělal jsem se na zrcadlo a na celé umyvadlo. Harry se koukal kolem sebe a udělal se s dlouhým a zvířecím stenem, přímo do útrob mého těla. Vyjel ze mě a já měl strach, že se svalím na zem, protože jsem měl nohy jako z gumy. Harry mě přidržel a otočil si mě k sobě. Zavěsil jsem se mu na krk a usmál se. „Nikdy jsem nezažil tak dobrej sex, jako s tebou." Políbil jsem ho a nechal se objímat jeho silnými pažemi. „Myslím, že se půjdu oblíknout, co ty? Jdeš takhle?" Zeptal jsem se, když jsem se odtáhl a ukázal na jeho nahé tělo. „Ne, půjdu se oblíknout. Nechci nikoho pohoršovat." Zasmál se Harry a oba jsme šli zpět do ložnice.

Já jsem si vytahoval věci z tašky, kterou nemám vybalenou a Harry ze skříně. „Myslím, že ti odpoledne uvolním poličku, co ty na to?" Koukl jsem se na Harryho přes rameno a zastavil se. „Takže to už spolu budeme oficiálně bydlet?" Zavískl jsem a připadal jsem si jako puberťčka, co potkala svého idola. „Když to bereš takhle, tak jo." Pokýval Harry rukama a zasmál se. „Ukaž co máš ve skříni. Asi si půjčím svetr." Jeden jsem vytáhl a natáhl si ho přes hlavu. Byl mi velký, ale to mi nevadilo. Dneska je venku celkem zataženo a tak se to hodí. Oblíkl jsem si skiny jeans, taková moje klasika a pod maxisvetr bílé tričko a mohl jsem vyrazit. Připadal jsem si trochu jako holka, když jsem znovu stál před zrcadlem a česal se. Vlasy jsem si vyčesal nahoru a nechal si spadnout svetr z ramene. Svetr mi byl do půli stehen a rukávy tak akorát, aby mi zakryly i konečky prstů. Harry měl na sobě roztrhaný kalhoty a tričko s Nirvanou. Vlasy si sepnul do drdolu a už na mě čekal u dveří. Obuli jsme se a vyrazili do víru Londýna. Harry mě vzal na snídani do jedné zapadlé tradiční palačinkárny. Abych vše objasnil, je to něco jako restaurace, kde na jídelním lístku nenajdete nic jiného než palačinky na miliardu způsobů a samozřejmě nějaké nápoje.

PornStarKde žijí příběhy. Začni objevovat