Grázl

3.6K 147 4
                                    


Harry:

Po celém dni jsem odvezl Louise domů. Od toho telefonátu s jeho přítelem se už neusmíval a skoro nemluvil. Na oběd toho moc nesnědl a byl celý zakřiknutý. Prosil mě, abych zastavil o dvě ulice dál, že to dojde a nechce, aby nás Mick viděl. Vyhověl jsem mu a dal mu ještě svoje číslo, kdyby něco ať zavolá. Poděkoval, rozloučil se a odešel. Proč mě to tolik tíží a zajímá? Nikdy jsem takový nebyl. Dorazil jsem do svého bytu a zmoženě si lehl na dvojitou postel. Rozplácl jsem se na ni a přemýšlel, proč jsem si nikoho nenašel. Někoho, kdo mě bude milovat, takového jaký jsem. Většina lidí se mnou chce být jen proto, že jsem porno herec. Ale nikdo z nich se nesnažil mě poznat. Každý vidí jen toho Harrouše, který píchá před kamerou. Žádný dlouhodobý vztah, kromě mojí kočky. Tu mám už tři roky a je to můj nejdelší vztah vůbec. Je zrzavá a ráda se mazlí. Usíná vedle mě a roztahuje se v noci. Někdy si přeju, aby byla člověk. Vstanu z postele a donutím se uvařit si čaj. Mezitím si otevřu notebook a položím ho na stůl v kuchyni. Najedu na maily a nestačím se divit. Pak projedu sociální sítě, hodím tam nějaký fotky a odepíšu na vzkazy. Ale ne na ty perverzní. Čuchat nikomu nohy nebudu, je to nechutné. Nechápu, proč mi tohle někteří lidi píšou. Rozzuřeně dopisuju mail, když mi zazvoní telefon. Neznámé číslo. Chvíli váhám, jestli to mám vzít, ale otravné bzučení mě přemůže a já zvednu hovor.

„Ano?"

„Harry? Jsi to ty? Potřebuju pomoc. Hned."

Po tom se hovor ukončil a já na nic nečekal a šel se znovu obléknout. Vypnul jsem vodu a vzal si klíčky od auta. Nastartoval a vyrazil jsem k Louisovi.

Louis:

Harry mě vyhodil dvě ulice od bytu a já spěchal domů. „Kde jsi kurva byl?" Zařval na mě Mick. „Taky tě zdravím. Byl jsem v práci." Přišel ke mně a místo políbení na přivítanou mi vrazil facku. „ To jsi teda nebyl. Šukal jsi s někým jiným než se mnou!" Zařval a uštědřil mi další facku, až jsem zavrávoral. „Myslíš si, že jsem takovej debil a nezjistím si kde jsi byl?" Další rána, tentokrát pěstí. „Přestaň. Micku, prosím." Další rána. „Tohle jsme si nedohodli Louisi." Další pěst, až jsem spadl na zem a praštil se do lokte. Mick se na mě se shora díval a kopl mě do břicha. Vykřikl jsem a z očí se mi spustily slzy. „Ještě jsem ti kurva nedal důvod, abys řval." Další kopanec. Začínalo se mi dělat celkem dost špatně. Po nějaké době, když jsem absolutně nevnímal, se Mick uklidnil a odešel z domu. Vzpamatoval jsem se a zavolal Harrymu. Mick se ale vrátil pro bundu a telefon mi vytrhl a dupl na něj nohou. „Jestli tě tady nenajdu, až se vrátím, tak si mě nepřej." Svalil jsem se zase na zem a začal plakat. Už mě nic nezachrání. Když Mick odešel, zmátořil jsem se a začal jsem si balit věci. Vzal jsem svoji velkou cestovní tašku a házel do ní oblečení a věci z koupelny. A taky několik fotek a jiné věci. Počítač a kameru jsem dal do batohu a taky jsem tam přibalil nějaké svoje knížky. Zbytek jsem tady nechal. Vyběhl jsem na chodbu a zabouchl dveře. Dál jsem zběsile utíkal ze schodů z druhého patra a vpadl na ulici. Běžel jsem dokud jsem mohl. Což sice nebylo daleko, ale byl jsem dál, než jsem doufal. Míjelo mě pár aut, které jsem nevnímal. Dokud jedno nezastavilo u krajnice a nevystoupil z něj Harry.

Harry:

Míjel jsem domy a parky a nějaké lidi. Potom kluka s taškou a uvědomil jsem si, že je to Louis. Otočil jsem to a zastavil u kraje a vystoupil. „Louisi?" Křikl jsem a on se zastavil. Oddychl jsem si, že se mu nic nestalo. Dokud jsem ho tedy neviděl na světle. „Proboha, co se ti stalo?" Hleděl jsem na něj a chtělo se mi z toho pohledu brečet. „Nic." Řekl a otočil se na druhou stranu. „Nic? Jedeme do nemocnice." Prosebně se na mě podíval, ale asi se neviděl. Otočil jsem na něj zrcátko a Louis se zhrozil. „Jo, asi jedeme do nemocnice." Konstatoval a připásal se. Věci jsem mu dal do kufru a vyrazil. „Kde máš mobil? Zkoušel jsem ti několikrát volat, ale byl jsi obsazený." Louis přikývl a povzdechl si. „Mick, mě slyšel, jak ti volám a vytrhl mi telefon z rukou. Hodil ho na zem a rozšlápl ho." Pokrčil rameny a dál nic neříkal. Podal jsem mu kapesník, aby si mohl setřít krev, která mu tekla z nos a roztrhnutého oboří a rtu. Bože, ten ho zřídil.

PornStarKde žijí příběhy. Začni objevovat