Zklamání

3.4K 141 1
                                    


Louis:

Harry se zarazil a koukl na mě trochu divným pohledem. Zvedl se a odešel do koupelny. Postavil jsem se a šel jsem za ním. Harry stál před zrcadlem a koukal se do něj. Byl opřený o umyvadlo a tváře měl od vody. „Harry?" „Ne Lou. Tohle nejde. To nemůžeme. Ano přiznávám, nebyl to pro mě jenom sex. Krucinál, nevím co mám dělat. Tohle prostě nemůžeme." Svěsil hlavu a prudce se nadechoval a vydechoval. Přišel jsem k němu a položil jsem ruku na jeho rameno. Harry se lehce napnul a svou dlaň položil na mou. Další malý krůček. Harry se otočil usmál se a políbil mě. „Tohle by jsme stoprocentně nemohli." Pronesl mezi polibky. Když mě natlačil na umyvadlo, zazvonil domovní zvonek a Harry jenom mávnul rukou. „Nevšímej si toho." A dál mě líbal. Ale mě to nedalo a lehce jsem ho odstrčil. „No tak. Vyhoď je." Zasténal jsem a Harry si povzdechl, upravil si vlasy a popravil boxerky, které si rychle nandal. Po dalším zazvonění Harry rozrazil dveře a já slyšel nějaké hlasy.

Harry:

Zrovna v tom nejlepším nás vyrušil zvonek a já se zasténáním jsem rozrazil dveře a uviděl nějakého chlapa. „Tak kde je?" Nechápavě jsem se na něj podíval a čekal až mi to vysvětlí. Naštvaně mě odstrčil a vpálil mi do bytu. „Hej, kam si jako myslíte, že jdete? Co vůbec chcete?" Zakřičel jsem na něj. „Jsem Mick a hledám tady svýho přítele." „Pokud vím, už není váš přítel a tady není. Takže okamžitě vypadněte z mého bytu, jinak volám policii." Zakřičel jsem rozezleně a šel za ním. Lomcoval klikou od koupelny a snažil se dostat dovnitř. „Já vím, že tady kurva je." Křikl a dál se snažil vyrazit zamčené dveře. Chytil jsem ho za rameno a trhl s ním. Mick se rozmáchl a snažil se mě praštit. Uhnul jsem a vrátil mu úder. Mick se skácel a chytil se za zlomený nos. „No a teď se odporoučejte." Mick se zvedl ze země a odešel. Zbouchl domovní dveře a já se šel kouknout po celém bytě, jestli náhodou není někde tady. Vrátil jsem se ke koupelně a zaklepal. „Lou, otevři. Už tu není." Zámek cvakl a já otevřel dveře. Louis seděl vedle dveří a tiše plakal. „Ale Lou. Už je pryč. Pojď dáme si snídani." Podal jsem mu ruku a vytáhl ho na nohy. Objal jsem ho a políbil na čelo.

Louis:

Seděli jsme v kuchyni a Harry vařil palačinky. Sledoval jsem ho a culil se. „Jak ti je?" Zeptal se Harry a mazal palačinku nutelou. „Už je mi dobře. Bylo to už lepší, ale přežiju to." Uchechtl jsem se a vzal si od něj talíř s jídlem. Harry si sedl vedle mě a pustili jsme se do snídaně. Musím uznat, že se mu to povedlo. Většinou jsem dělal vždycky snídani já, protože Mick nechtěl ráno vstávat. „Máš to dobré." Zamumlal jsem s plnou pusou. Harry se na mě otočil a měl pusu zamazanou od čokolády. Naklonil jsem se k němu a políbil ho. Slíbnul jsem mu čokoládu a Harry koukal jako opařený. „Měl jsi tam čokoládu." „No jasně. Určitě jsi mi chtěl dát jenom pusu a chtěl jsi to nějak zaonačit." Řekl posměšně a já zčervenal. Možná měl pravdu, trošičku. Sklidil jsem talíře do dřezu a rychle je opláchl. Harry stál za mnou a líbal mi krk. „Tolik se mi líbí, že myješ nádobí. Vypadáš tak sexy." Zamručel mi do ucha a otřel se mi o zadek svým rozkrokem. Vypnul vodu a nenápadně mě otáčel čelem k němu. Rukou mi vjel do vlasů a začal mě dravě líbat. Nakonec svěsil obě ruce a přichytil mě pod zadkem. Vyzvedl mě na své boky a já kolem něj automaticky omotal nohy. Harry mi dál líbal rty a krk. Došel se mnou až do ložnice, kde mě položil na postel. Rukama přejížděl po mém těle a dráždil bradavky. Vzdychal jsem a prohýbal v zádech. Harry nám svlékl spodní prádlo a roztáhl mi nohy. Jedním dobře mířeným pohybem do mě zajel a vydechl slastí.

Harry:

Oba jsme vzdychali jméno toho druhého a já si začal uvědomovat, jak moc mi chyběl lidský kontakt. Nemyslím tím sex v práci, tohle je prostě něco jiného. Taky jsem si dovolil na malý okamžik uvěřit tomu, že se milujeme a já miluju Louise. S dalším výpadem co jsem do něj zajížděl hlouběji a hlouběji jsem si uvědomoval, že ho vážně miluju. „Ach bože Lou. Jsi tak dokonalý." Zasténal jsem mu do ucha a dál se mu strefoval do prostaty. Louis prosil a sténal. Kroutil se a nadával. Jen co jsem přidal na tempu Louis dosáhl mocného orgasmu a už se pode mnou kroutil kvůli přecitlivění. Už jsem cítil, že budu, ale Louis mě zastavil a vykroutil se. Než jsem se stihl vzpamatovat, už přede mnou klečel a můj pulzující penis měl v puse. Na čele mi vyrašil pot, který v pramíncích tekl dolů. Zapletl jsem ruku do jeho vlasů a pomalu si určoval tempo. Shlédl jsem na něj a setkal se s jeho nyní temnýma očima. Koukal na mě přes řasy a i když měl zašité obočí a monokl pod okem, nikdy jsem neviděl nic tak sexy a svůdného. Zasténal jsem při tom pohledu. Louis přidal na intenzitě a pojímal celou mou délku. Když jsem se mu udělal do pusy vydral se mi z hrdla zvířecí zvuk a já klesl na matraci. Louis si lehl vedle mě a společně jsme oddechovali, dokud jsme neusnuli.

Louis:

Vzbudil jsem se v Harryho náruči a zaposlouchal se do ticha, které v bytě panovalo. Venku svítilo slunce a já odhadoval, že je něco kolem dvou odpoledne. Lehce jsem se ošil, ale ležel jsem dál. Zase se mi začínala klížit víčka, když zazvonil Harrymu telefon a oba jsme nadskočili leknutím. Srdce se mi zrychlilo a následně zpomalovalo, když jsem si uvědomil, že je to jen mobil. Harry se vymrštil do stoje a doběhl pro něj. Došel s ním ke dveřím ložnice, kde hovor přijal.

„Prosím Styles." Dále jen přikyvoval a mračil se. „Ale rejžo, já jsem vám říkal, že nepřijdeme." Potom si povzdechl a zase začal kývat hlavou. „Fajn, dorazíme tam. Za hodinu." Dodal a položil hovor. Koukl se na mě a lehce se usmál. Seděl jsem v peřinách, nahý a rozcuchaný. Byl jsem unavený a vše jsem měl bolavé. Ještě aby ne, když jsem včera dostal takovou nakládačku. „Co se stalo?" Zeptal jsem se, i když jsem tak nějak tušil co mi řekne. „Musíme jít točit. Takže dovolená se odkládá." Přikývl jsem. Harry došel ke mně a lehl si. Stáhl mě k sobě a hladil mě po rameni. „Harry, co to děláme? Tohle by jsme neměli. Zapoměl jsi? Budeme to mít v práci těžké." Zvedl jsem hlavu z jeho hrudi a koukal na něj. „Lou, popravdě já nemám tušení. Ale asi máš pravdu. Tohle by jsme dělat neměli." Zase si lehl, ale koukal do stropu a už mě nehladil. Lehl jsem si na polštář a díval se na jeho obličej z profilu. Bylo mi to líto, ale asi má pravdu. Náš vztah bude jen na profesionální úrovni. Zvedl jsem se a šel do koupelny. Vlezl jsem si do sprchy a chtěl ze sebe smýt Harryho vůni. Jenže jsem zapnul vodu a automaticky se mi z očí spustily slzy a já si opřel hlavu o kachličky. Snažil jsem se tišit své vzlyky, proto jsem si na ústa dal ruku, v domnění, že Harry nic neuslyší.

Harry:

Tohle by jsme neměli dělat. Harolde ty jsi takovej debil. Necháš si utéct skvělého kluka, kterej je tak perfektní a dokonalý a všechno. Louis mě chvíli pozoroval a pak se zvedl a odešel do koupelny. Slyšel jsem, jak zapnul vodu, ale o chvíli později jsem slyšel i něco jiného než proud vody. Vzlykal. Ale snažil se to tlumit, jenže to šlo až moc zřetelně slyšet. Rvalo mi to srdce na miliony kousků. Ta nehorázná bolest na hrudi nepřestala ani potom, co jsem odešel do kuchyně. Tam jsem sice neslyšel, jak Louis pláče, ale stejně mi to trhalo srdce. Mé podvědomí na mě křičelo jaký já to jsem debil. Jenže tohle jsem nemohl. Nemohl jsem s ním oficiálně být, protože potom bych si připustil, že ho miluju a nedokázal bych se koukat, jak spí s ostatními a točí s nimi, když by byl jenom můj. Nedokázal bych se o něj dělit a on o mě asi taky ne. Když jsem šel zase do ložnice, dveře do koupelny byly otevřené a u zrcadla stál Louis. Koukal na sebe a snažil si ochladit obličej. Neviděl mě, ale já jeho ano. Stále mu po tvářích tekly slzy a oči měl oteklé a zarudlé. Popošel jsem do jeho zorného pole a čekal až si mě všimne. Rychle se otočil jinam a vytahoval si z tašky kartáček na zuby a hřeben. Kolem pasu měl jen ručník a já si z celého srdce přál, aby mu spadl. „Jenom si vyčistím zuby a pustím tě tu. Půjčil jsem si ručník, protože žádný sebou nemám." „To nevadí. Mám jich hodně." Cože? Taková hovadina. Louis se uchechtl a s úsměvem se na mě podíval. V jeho očích jsem neviděl ani tu krásnou modř a ani jiskru, která tam byla na začátku. Smutně jsem se usmál a šel do sprchy. „Potom můžeme vyrazit." Jenom přikývl a odešel. Zavřel za sebou dveře a dál jsem už nic neslyšel.

Poznámka autorek:

Další díl je na světě. Tentokrát je trochu smutnější, ale happyend vás nemine DXS:-*

PornStarKde žijí příběhy. Začni objevovat