A je to venku

3.1K 138 8
                                    


Louis:

Vzal jsem si svoje oblečení a taky jsem si vyndal notebook. Mezitím co se mi zapínal, jsem se oblékl. Sedl jsem si na postel, notebook jsem si položil na kolena a najel na internet. Pokud se ptáte, jak je možné, že jsem se dokázal připojit k zaheslované wifi? Nijak. Mám předplacený přenosný internet. To jsem ale hlavička, co? Najel jsem na podnájmy a hledal si byt. Je hezké, že Harrymu nevadím, ale potom co jsme si vyjasnili tu věc mezi náma, nemůžu tu zůstat. Ne po tom, co mě vlastně odmítl. Ale je pravda, že bych nemohl pracovat. Nedokázal bych spát s ním a v práci s někým jiným. A taky bych nepřenesl přes srdce, že on spí s ostatními, jak s muži tak s ženami. Našel jsem si docela hezký jednopokojový byteček, není sice v centru a ani poblíž práce a dojížděl bych asi třičtvrtě hodiny, ale co mám dělat. Je levný a podle fotek nevypadá špatně. Proto jim odepíšu a budu doufat, že až přijdeme z práce, budu mít odpověď. Šel jsem do kuchyně pro pití a nechal počítač na posteli.

Harry:

Vyšel jsem z koupelny a viděl na počítači otevřený počítač a najetý na stránce s podnájmy. Musím okamžitě něco udělat, než se nadobro odstěhuje a já ho budu vídat jen v práci, možná. Rychle jsem na sebe naházel první oblečení co jsem našel ve skříni a šel za Louisem. „Lou, myslím, že můžeme jet." Vzal jsem si klíče od auta a obul se. Louis se zvedl ze židle a následoval mě. V autě byla tak hustá atmosféra, že by se dala krájet. „Harry? Mohli by jsme se po práci stavit do obchodu? Teda pokud by ti to nevadilo." Usmál jsem se a koukl na něj. „Jasně, stejně je třeba nakoupit jídlo, doma toho moc nemáme." Nadhodil jsem a Louis na mě střelil pohledem. „A co tam potřebuješ?" „Telefon." Dodal se smíchem. Dál jsme se potom nebavili, dokud jsem nezaparkoval na svém místě. Louis vyskočil z auta a já o chvíli po něm. Už na nás čekal rejža a culil se, dokud teda neviděl Louise, jak je potlučený. „Prokrista. Louisi, budeme muset zavolat maskérku." Pronesl a Louis jen mykl rameny. „Co se mu stalo?" Naklonil se ke mně rejža a zašeptal to, aby Loui nic neslyšel. „Nemám tušení. Takový je od té doby co jsme vyjeli." Ale věděl jsem přesně, proč je takový.

O chvíli později jsme oba seděli v naší šatně a Louise si vzala do parády naše maskérka Lindsey a oba jsme poslouchali, co budeme točit. „Harry ty přijdeš za svým nejlepším kamarádem Louisem a on se ti bude chtít svěřit s tím, že je gay. Nejdřív mu řekneš, že ti to nevadí a když si sedneš vedle něj, nakloníš se k němu a políbíš ho. Potom se mu omluvíš a odtáhneš se. Za chvíli mu sáhneš na stehno a on na tebe povytáhne obočí. Ruku odendáš. Potom Louis navrhne, aby jste si pustili film. Nechá rožnutou jen lampičku, ty doneseš popcorn, Harry, a Přikryješ vás dekou. Budeš držet Louise v náručí, protože si pouštíte nějaký horor a on se bojí. Schová se ti ke krku a začne ti ho olizovat a líbat. Nevině se na tebe podívá, když stopneš film a máte tam napsaný repliky, co budete říkat. Nakonec se to zvrhne v líbačku a následný sex, kdy Louis bude dole. Oba jste to pochopili?" Kouknu se na Louise, který si pročítá scénář a přikyvuje. „Jasně rejžo, chápeme." Rejža odejde a vezme sebou i maskérku. Za deset minut máme být na place a v šatně je opět dusno jako předtím v autě. „Lou?" Louis vzhlédne a kouká mi do očí. „Ano Harry?" Po chvíli jsem se vzpamatoval a uculil se. „Myslím, že by jsme měli jít. Je ti dobře?" Louis se na mě nechápavě koukl a naklonil hlavu na stranu. „Jsi strašně bledý." Dodám a on se otočí a koukne se do zrcadla. „To je asi tím makeupem. Vypadám jako zombie." Vyplázne jazyk, dá hlavu na stranu, oči dá šejdrem a ruce natáhne před sebe. Oba vyprskneme smíchy a já jsem rád, že to není tolik napjaté. „Ukaž, spravím ti to." Vzal jsem pudr a štětec. Nanesl jsem pudr na jeho obličej a pak se koukl na svůj výtvor. „To nevypadá zle. Už vypadám hezky opáleně." Pronesl Louis a smál se. „Haha, jen se směj." Dodal jsem žertovně a trochu mu pudr setřel. „Už vypadám jako já." Řekl Loui radostně a vstal ze židle. Chytil mě za ruku a oba jsme běželi na plac.

PornStarKde žijí příběhy. Začni objevovat