Je to jisté.

2.1K 115 2
                                    

Louis:

Vrátili jsme se s Harrym domů a celou dobu jsme mlčeli. Harry měl uslzené oči a nechtěl mi říct co se mu stalo. Pořád jenom: To nic. Nic mi není nebo asi mi něco spadlo do oka. Nejlepší bylo: Mám asi alergii. Lhář. Od toho co se bavil se Samem byl zamlklý. Zaplatil za nás oba a odešel. Jen tak odešel. Ani na mě nepočkal, musel jsem ho doběhnout. A to se mi podařilo až na křižovatce, kde čekal na zelenou. Měl nepřítomný pohled, dokonce i když jsme už leželi v posteli, nemluvil a koukal někam do neznáma. „A teď toho mám akorát tak dost, řekni mi co se stalo!" Posadil jsem se a naštvaně jsem se na něj koukl. Harry si povzdechl a opřel se o rám postele. „Sam umírá. Nezbývá mu moc času a jen tak mi to oznámil. Byl pro mě jako táta. A teď nebudu mít nikoho." Svůj naštvaný pohled jsem změnil na soucitný a pohladil jsem ho po ruce. „To mě mrzí, ale budeš mít přece mě a my to spolu zvládneme." Lehce jsem se usmál, ale Harry ne. „Chceš si o tom promluvit?" Zeptal jsem se a Harry lehce přikývl. Seděli jsme naproti sobě a Harry mi všechno řekl. Jak to měl s rodiči a taky jak u Sama a jeho ženy bydlel. Jak si s nimi mohl promluvit o všem a nikdo ho neodsuzoval, za to, že hraje v pornu. Ale teď mu nezůstane nikdo, myslím z dospělejších. Byl pro ně jako syn a oni pro něj noví rodiče. „Harry, moc mě to mrzí." Harry přikývl a já mu podal balíček kapesníčků. „To není všechno. Sam mi řekl, že všechno chce přepsat na mě. Restauraci a taky všechen jeho majetek. Nikdy neměli děti a tak nemá nikoho jiného než mě." Dodal Harry a já ho objal. Chvíli jsme tam takhle seděli v objetí, než mě napadl nejbláznivější nápad ze všech. „Obleč se." Harry na mě zmateně koukal. „Říkám obleč se." „Co chceš dělat?" Otočil jsem se na něj a nasazoval si svoje upnuté jeansy. „Dostal jsem nejbláznivější nápad, tak se obleč a pojď se mnou." Harry vyskočil z postele a také se oblékl.

Harry:

Louis mě táhl zpět k palačinkárně a já netušil proč. Když jsme vtrhli do restaurace, jako velká voda, Loui se rozhlížel okolo. „Zdravím, přivedl jsem vám Harryho, aby jste spolu mohli strávit co nejvíce času. Všechno mi řekl a proto chci, aby jste si o všem popovídali a i o jiných věcech." „Ale to nejde, nemůžu zavřít." „Kdo tu mluvil o zavírání?" Louis přišel k Samovi a sundal mu jeho zástěru. Sam se na mě nechápavě koukal a nic nedělal, jen stál. Loui si zástěru omotal kolem boků a taky si od něj vzal čepici s názvem bistra. Nasadil si ji na hlavu a postavil se za pult. „Budu obsluhovat já. A vy běžte." Začal nás popohánět. Naklonil jsem se k němu přes pult a s tichým díky jsem ho políbil. Sam jen nechápavě kroutil hlavou. „Měl to dobře vymyšleně, že?" Usmál se a vedl mě do pro mě tak známého bytu. Usadili jsme se na pohovce a začali jsme se bavit o všem možném. O Samově nemoci a taky o tom dědictví, které si nechce nechat vymluvit. Taky jsme se bavili o mojí práci a o všem co jsme nestihli probrat jindy. Chvíli jsme mlčeli pak zase vzpomínali a plakali smíchy a taky steskem. Bavili jsme se jako už dlouho ne.

Louis:

Když jsem je konečně vyhnal, šel jsem si prohlédnout kuchyni, kde byl jeden kuchař, který připravoval lívance. Koukl na mě a zamračil se. „Kde jsem Sam?" Díval jsem se mu do očí a usmál se. Natáhl jsem k němu ruku a představil se. „Sam si musel jít něco vyřídit s Harrym. Zaskočil jsem za něj." Todd, jak se mi představil jen přikývl a podal mi talíř s tím, že to mám odnést ke stolu. Našel jsem si lísteček a donesl objednávku ke správnému stolu. Slečna se na mě usmála, poděkovala a pustila se do jídla. Nebylo to nic těžkého, pracoval jsem v kavárně, takže jsem se hodně rychle zorientoval. Zanedlouho se bistro vylidnilo a já měl chvíli čas na to kouknout se na telefon. Všiml jsem si dvou zmeškaných hovorů od režiséra, ale neřešil jsem to, dneska ne. Jen co jsem se vrátil k pultu a pokladně do bistra vtrhlo asi milion lidí a chtěli si objednat. Někteří stáli frontu, protože chtěli jídlo sebou a jiní čekali na objednání u stolků. Nevěděl jsem kam dřív skočit. Takže jsem to vyřešil tak, že si všichni vzali papírky a napsali tam svou objednávku. Papír mi podali a já ho zanesl Toddovi. Ten na mě jenom koukal a začal připravovat jídlo. Asi do pěti minut jsem mohl podávat zabalené jídlo a vybírat peníze. O dalších deset minut později, jsem se vidal ke stolům a začal si brát jejich objednávky. Podal jsem objednávky Toddovi a sám začal připravovat kávu a pití. Než Todd udělal jídlo, já roznesl pití a všechno šlo celkem hladce. Nakonec, když všichni odešli, spočítal jsem tržbu a vzal všechny peníze k sobě. Todd odešel domů a já zamkl. Todd mi ještě řekl, že hned vedle bistra bydlí Sam, tak ať tam za ním skočím.

Harry:

Ani jsem nevnímal čas, protože se Samem se tak dobře bavíme. Z rozhovoru nás vytrhl zvonek a tak šel Sam otevřít a já viděl, že je skoro osm večer. „Ahoj Hazz. Same. Mám pro vás dnešní tržbu a taky klíče. Todd už odešel domů a já poklidil." Louis předal velkou peněženku Samovi a taky klíče od bistra. Sam si sedl a koukal na dnešní tržbu. „To je dnešní tržba?" Koukl se na Louise a on přikývl. „Ano, asi je to méně než míváte každý den." „Méně? Děláš si legraci? Tohle já nemám ani za týden." Louis se na mě podíval, potom na Sama a vyzdvihl obočí. „Jak jsi udělal, že ti co přišli pro jídlo sebou dostali objednávku včas?" Louis se usmál a narovnal se. „Podal jsem jim lístečky, aby na něj napsali svoje číslo jídla. Potom jsem to zanesl Toddovi a mezitím jsem začal chystat nápoje sebou. Dělal jsem jich několik najednou a Todd mezitím udělal jídlo. Pak jsem akorát jídlo zabalil a vybral peníze." Sam se koukl na mě a začal přikyvovat. Nakonec jsme se všichni smáli a Sam se rozhodl, že bistro přepíše na nás oba. Po asi hodině, kdy jsme se smáli a Louis vyprávěl vtipné historky, jsme se zvedli, rozloučili jsme se se Samem a šli domů. „Hazz, volal mi režisér, ale neměl jsem čas to zvednout. Budu mu muset zavolat." Prohodil Louis, když jsme se blížili domů. „Louisi, rozhodl jsem se, že z práce odejdu." Louis se zastavil a koukal na mě. „Ne hned, ale do měsíce. Sam je na tom hodně špatně a i když si to nerad připouštím, dlouho tu nebude." Louis přikývl a zase se vydal k našemu bytu. „Myslím, že natočíme ještě pár videí a půjdu s tebou." Objal jsem ho a políbil. Potom jsem jen odemkl a natlačil ho na zavřené dveře. Dravě jsem ho líbal a strhával z nás oblečení.

Louis:

Harry mě natlačil na dveře a dravě mě líbal. Mezitím z nás strhával oblečení a já se nechával obšťastňovat. Byl jsem jako v nebi. Harry mě chytil pod zadkem a vyzvedl mě do výšky. Automaticky jsem mu omotal nohy kolem pasy a nechal se nést do ložnice. Harry mě položil na postel a okamžitě do mě zasunul. Vykřikl jsem, protože jsem to nečekal. Harry zaměřil svou pozornost na můj krk a na mou prostatu. Nedokázal jsem nic než se kroutit a prosit o víc. Vzdychal jsem a Harry se jen usmíval. Vzdychl, když jsem do něj zaklesl své nehty. „Louisi. Ach. Miluju tě." Vyřkl to a já ho začal mocně líbat. „Harry, ano. Ano. ANOOO!" Vykřikl jsem naposledy a udělal se. Zasáhl mě tak mocný orgasmus, že jsem na chvíli nevnímal. „Taky tě miluju." Dodal jsem, když jsem se vzpamatoval a kousl Harryho do krku. Zanedlouho jsem v sobě ucítil teplo a na svém těle to Harryho. Zmoženě vydechoval a vískal mě ve vlasech. „To byl ten nejlepší sex."

Poznámka autorek:

Ahojky, tak jsme tady s dalším a taky předposledním díle. Jen doufáme, že se vám líbil. :-* DXS

PornStarKde žijí příběhy. Začni objevovat