Epiloog

336 25 24
                                    

Volgens mij is er iets niet helemaal goed gegaan en kunnen jullie hoofdstuk 17 nog steeds niet zien...

Twee dagen later

"Ik vraag me nog steeds af hoe je me nou hebt gered." zeg ik, terwijl we ondertussen ons verslag typen. Morgen moeten we de presentatie doen over de afgelopen twee weken, natuurlijk veranderen we dingen zodat mensen niet achter onze geheimen komen.

"Een Engel spreekt altijd de waarheid. Ik ben naar een van de mannen toe gelopen en heb ze verteld dat dit niet kon, en dat je niet slecht bent als je bij mij bent. Ze geloofde me niet, dus ik vouwde mijn vleugels uit, op dat moment werden ze boos. Ze gingen vechten, dat kostte tijd waardoor je wel een schokje kreeg, maar ik had al snel de hendel weer omhoog gezet waardoor je vrij kon komen." verteld Samuel. Ik luister aandachtig en betrap mezelf erop dat ik hem aanstaar.

Na een half uur zijn we eindelijk klaar met de presentatie voorbereiden, en gaan we slapen. Aangezien het nog steeds dezelfde week is, en Samuel dus nog bij mij moet blijven, slaapt hij bij mij. Hij komt naar mijn bed lopen en drukt plots een kus op mijn wang, ik kijk hem vragend aan, maar ondertussen verschijnt er een glimlach rond mijn lippen.

"Dank jullie wel, Marie en Dennis. Dan zijn nu eh, Camila Blackheart en Samuel Lightstone." zegt de Nederlands docent. Ik sta op en loop met Samuel naar voren.

"De eerste week van het project zijn we naar mijn huis gegaan, alles wat er gebeurde in het begin ging nogal ongemakkelijk, maar in de loop van de week zijn we veel over elkaar teweten gekomen. Zo weet ik dan Camila van voetbal houd, omdat ze het erg naar haar zin had toen ik een voetbalwedstrijd had." begint Samuel.

"Ik ben ook veel over Samuel te weten gekomen, ik weet bijvoorbeeld dat hij erg veel houdt van zijn familie en ook graag tijd met hen doorbrengt. Op het begin ging het inderdaad niet zo soepel, ook bij mij thuis niet. Ik kreeg ruzie met mijn pleegbroer toen Samuel er nog geen dag was. Ik zelf ben de ruzie's met mijn broer gewend, maar als enig kind en gast in een ander huis, snap ik dat het ongemakkelijk is."

"Ik heb in deze weken niet alleen Camila leren kennen, maar ook een deel van mezelf. Ik had namenlijk nooit verwacht dat ik verliefd zou worden op iemand waarvan ik op het begin bang voor was." zegt Samuel ineens. Ik kijk hem aan, ik loop naar hem toe, en druk vervolgens een kus op zijn lippen.

Wat wilde ik dat maar al te graag doen.

"Ik had zelf ook nooit verwacht dat ik verliefd zou kunnen worden op iemand waaraan ik me op het begin aan irriteerde."

"Nu hou ik van haar."

"Nu hou ik van hem."

EINDE! *snik snik*

Omdat ik jullie niet tot maandag wilde laten wachten, komt vandaag het echte einde van She's So Bad. Het dankwoord komt hierna online!

xxx

She's So Bad {Dutch}Where stories live. Discover now