ÖZEL BÖLÜM PART II(M)

4.2K 215 39
                                    

Sehun , üst üste yutkundu.Luhan'ın yüzündeki çarpık gülümseme git gide büyümüştü.Sevgilisinin bu utangaç , şaşkın ve ne yapacağını bilmez halleri onu baya eğlendiriyordu. Sehun'un elini tutup kaldırdı.Merdivenlerden ters ters çıkıyor , gözlerini bir an olsun şaşkın ördeğinden ayırmıyordu.Bu yaptığına kendi bile şaşıyordu aslında.

Luhan..

Kontrol delisi Luhan..

Ben SEMEYİM! Diye bastıran Luhan..

Şu anda sevgilisini içinde istiyordu.

Belki de Luhan gerçekten akıllanmıştır  ha ?

Luhan , yatağa oturmuş hınzır bakışlarıyla sevgilisini izliyordu. Sehun'un elleri şimdiden terlemeye başlamıştı.Bir çok kez Luhan'ı altına aldığını hayal ederek kendinden geçmişti ama.. Şimdi işlerin gerçeğe dönüşmesi.. Pek inanası gelmiyordu.Aslında hala Luhan'ın onu çekip altına alacağı zamanı bekliyordu.Çünkü bu onun için bir hayalden bile öteydi.

- Hadi ama böyle oturmaya devam mı edeceğiz? Hım?

Luhan işveli şekilde mırıldanıp kendini yatağa yaydı. Gözü ona tedirgince yaklaşan çocuğun üzerindeydi.Gömleğinin yakalarından tutup kendine çekti.Üst dudağını vahşi şekilde ısırdı.Bu Sehun'un acıyla inlemesine sebep olmuştu.Sehun bu hareketten aldığı cesaret ile ellerini sevgilisinin üzerinde gezdirdi.Soğuktu. Şuan ısınmaya ihtiyacı vardı. Ve bu bedeni ısıtmak Sehun'un göreviydi.Luhan'ın üzerini sakin sakin soyarken dudakları birbirlerine vahşi ataklarda bulunuyordu.Bunu sonu hoş olmayacaktı.Şişmiş.. hassas dudaklara merhaba diyeceklerdi.Ama bu anın büyüsüne yakışan buydu.

-Imgh.. Sehun... beni soydun ama .. üşüyorum... ısıt beni.

Sehun heyecan ile gülümsedi.Kollarını sevgilisinin beline doladı. Onu yatağa iyice yerleştirdi.Altındaki tapılası bedeni gözleriyle keşfetmek yeterli değildi.Şuan tüm bedeni , ruhu sevgilisinin tadına bakmak, onu yemek istiyordu.

Dudaklarını yaladı.Kuru dudaklarının altındaki hassas bedene acı vermesini istemezdi.Nereden başlayacağını bilemiyordu.LANET OLSUN ÇOK HEYCANLIYDI(!).Şuan Luhan'ın bedenine öküz gibi saldırmak istiyordu.Ama bu doğru olmazdı.

Luhan , üzerindeki bedenin heycanın her miliminde hissediyordu.Durum komikti.Sehun hem onu sikecek gibi bakıyor , hem de ne yapacağını bilmiyordu.Her ne kadar bu durum karşısında böğürerek gülmek istese bile kendini tuttu.Sevgilisinin hevesini kırmak istemiyordu.Sehun en sonunda kararını verip boynunu ufak ufak öpmeye başladığında gülümseyerek gözlerini kapattı.

Sehun , pürüzsüz boyunda dudaklarını ve dilini  vakumlayarak gezdiriyordu. Bu boyun en güzel aşk kolyesini hak ediyordu. Vakumlayıp çekiştirdiği bölgeye dişlerini sertçe bastırdı.

-Imgh.. agh...

Luhan acının etkisiyle gözlerini sıkıca kapattı.Vücuduna yayılan zevk dalgası bedenine hafif bir titreme yollamıştı. Sehun bu mükemmel boyuna en güzel kolyeyi milim milim işlerken elleri tüysüz, yumuşak, kıvrımlı kalçalarda dolaşıyordu.Elleri hafif ritmikti. Yavaşça sıkıyor... tırnaklarını geçiriyor..yavaşça okşuyor... sertçe sıkıyor...iki yuvarlağı elleri arasında adeta hamur gibi yoğuruyordu.

-Hunnie göğüs uçlarım.. onlarda üşüyor..a...aghm... üşüyorlar.. ısıt onları

Sehun müptelası olduğu  , pürüzsüzlükten ve ağzına gelen hafif tuzlu , terli boyundan istemeyerek de olsa ayrıldı.Son kez adem elmasına iç gıcıklatıcı bir öpücük bıraktı. Soğuk oda yüzünden kabarıp belirginleşmiş olan pembe göğüs uçlarına kuru parmaklarını sürttü.Luhan'ın ağzından çıkan iç titretici ses yutkunmasına sebep oldu. Sol tepeciği ıslak , sıcak ağzına hapsederken diğer eli sanki kasten yapıyor gibi kuru göğüs ucunu çekiştiriyordu.

TEACHER'S LOVE 3(HUNHAN TEXTING)Where stories live. Discover now