2.2

3.1K 194 51
                                    

LuLuHan: Sevgilim artık eve gel ? Hava karardı. Bu saatlerde bensiz dışarıda olmanı sevmiyorum biliyorsun ?

HentaHun:  Dışarda değilim Hannie merak etme *-* Wufan Hyungların evindeyim Tao ile ilgileniyoruz...

LuLuHan: Ne oldu Tao'ya ?

HentaHun: Hiç... Şey... bugün ki sınavı iyi geçmemiş te...

LuLuHan: Bugün ki sınavı ? Haaaa şu kurtarma sınavı bugün benim sınavımı oldular doğru. Eh haklı kağıdı tam bir rezaletti fdklklfkfdkfdkl

HentaHun:  :') kaldığı tek ders senin dersin Hannie....

LuLuHan: Yani ? 

HentaHun: Şey... azcık ucundan.. birazcık fazlaca belki... zor yapmışsın... Ki Tao çinli ... ben bile yapamadım diyo...

LuLuHan: Çalışsaydı. Çalışan herşeyi yapar. Ayrıca sınava geldiğinde resmen uyukluyordu.Hanseok sınavdan A+ aldı. Demek ki zor değilmiş ? Ne istiyorsun Sehun ? Tao'ya torpil mi yapıyım ?

HentaHun: Hayır hayır... yanlış anladın.. Ben bir şey yap demiyorum.. Sadece sana durumu izah ettim.. Hem biliyorsun dün gece sabaha kadar araba kullandı ve sadece 2 saatlik uyku ile sınava geldi..

LuLuHan: O zaman bana bu durumları izah etmekten vazgeç bebeğim ?

HentaHun: Peki... Şey.. Annen geliyor mu ...

LuLuHan: Geliyor ayrıca seninle tanışmak için baya heycanlı.Geldiğinde direk uyur o zaten sabahta beraber kahvaltıya falan gideriz

HentaHun: Çok ... tuhaf hissediyorum yani biraz... aslına bakarsan korkuyorum Han...Beni sevmezlerse ne olcak... Yani benden hoşlanmazsa.. Aranızda sorunlar çıkarsa... Bunlardan korkuyorum...

LuLuHan: Endişelenecek hiç bir şey yok sevgilim güven bana.. Her şey gerçekten güzel olacak. Ayrıca annem senden hoşlanmasa bile bu benim zerre umurumda olmaz. Çünkü sen benimsin. O sadece benim kiminle birlikte olduğumu görecek.Hem önce o kızına baksın. 

HentaHun: Ablan mı var o.o Bunu bilmiyordum :o

LuLuHan: Bunca senedir sapıklığımı yapıyorsun ama bir ablam olduğunu bilmiyor musun *göz kısan emoji* İşini hiç ince eleyip sık dokumamışsın Oh Se Hun

HentaHun: *Kızaran emoji* Hannie... deme böyle ama....

LuLuHan: Tamam tamam xd hadi ama artık eve gel ?

HentaHun: Tamam Wufan hyung beni eve getirecek şimdi *^*

LuLuHan: Tamam sevgilim bekliyorum..

************************************

   Wufan Sehun'u eve getirdiğinde hala aklında Tao vardı. Ona çok fazla kızmış olabilirdi.. Ama sonuçta dersini almış bir şeyler için çabalaması gerektiğini fark etmişti. Tao elinden geldiği sürece çabalamıştı. Ama olmamıştı. Bunda Luhan'ın da bir suçu yoktu.  Ona bu konuda kızamazdı da.. Aynı zamanda arkadaşıma torpil yap sınıfını geçsin de diyemezdi.Ama konuşup onu ikna edebilirse bir ihtimal Luhan Tao'yu ufak bir sınav yapar ona göre notunu yükseltirdi. 

-Sehun bekle bende geliyorum.

Luhan kapıda ikisini de görünce biraz şaşırmıştı. Normalde Wufan Sehun'u bıraktıktan sonra ısrar etseler bile bir şeyler içmek için gelmezdi. Böyle konularda ciddi anlamda saygısı vardı. Luhan Wufan'ın bu seferki geliş sebebini az çok tahmin edebiliyordu. Tao için gelmişti. Ama ona torpil yap demeyeceğini biliyordu. İçeri geçtiklerinde Sehun Luhan ve Wufan'ın arasına oturmuş bacaklarını sallıyordu. Wufan bu konuyu baş başa konuşmanın en doğrusu olacağını bildiği için Sehun'u dürttü.

-Sehun sen artık uyusana ?

+Uykum yok..... *gözleri televizyona kilitlenmiş süngerbob izlerken eli ile geçiştirmişti.*

-Sevgilim bence de sen artık uyu. Birazdan bende geleceğim ?

+Ama...Of peki! Sanki ne konuşacağınızı bilmiyorum! Sanki ben çocuğum! 18 yaşına giricem ben 18! Bende artık bir bireyim!

İkisi de söylenerek çıkan çocuğun arkasından bakıp hafifçe güldü. Wufan kahvesinin son yudumunu da içtikten sonra arkasına yaslandı.

-Luhan halletmemiz gereken yoksa sonradan boka saracak olan bir konu var.

Luhan elinde kahve bardağını tutarken Wufan'ın hareketlerini izliyordu.

+Keşke bir de hyung desen Fan...

-Bir tek Soo'ya hyung derim biliyorsun *ikisi de hafifçe güldü* Tao'nun durumu .. 2 haftaya yakındır çabalıyordu. Ve kaldığı tek ders bir çinli olmasına karşın çince sınavı oldu. Her ne kadar vasat bir durum olsada durum ortada.

+Yapabileceğim bir şey var mı diye düşünüyorum ama.. Şu durumda yapabileceğim gerçekten bir şey yok.. Sınavın çok zor olduğunu düşünmüyorum çünkü Hanseok sınavdan A+ aldı bir kişi bile bu sınavdan başarılı olduysa sınavı iptal etmem mümkün değil.

-Hey hey hey! Sakin ol Lu. Sana sınavı iptal et demiyorum. Buna hakkım yok. Ama şöyle bir durum var. Hanseok sınavdan deli gibi kopya çekti. Evet okulda değildim. Ama buna eminim. Ayrıca. Tao bir çinli. Benim gibi. Sence o bile kendi dilinin sorularını yapamıyorsa bu sınavda bir terslik yok mudur? Hadi ama Lu kabul et bu sınav zordu. Bu sınav onların kurtarmalarını sağlamaktan çok batmalarını sağladı. Ve eğer Tao sınıfta kalırsa babası onu Çin'e yollayacak. Geri dönmemek üzere. Oradaki şirketin başına geçirtecek. Zaten bu Star olayı yeni atlatılmışken bir olay daha.. Sence bunu kaldırabilir miyiz ? En basitinden Lay kaldırabilir mi ?

+Wufan ben sadece diyo-

-Lu sana torpil yap demiyorum. Adalet önemlidir evet. Ama sana sadece bir kereliğine tolere et diyorum. Senden bunu rica ediyorum. Çünkü okul sadece 6-7 saatimizin geçtiği bir yer ama okul bittiği zaman yüzyüze bakacak olan bizleriz. Ve şuan da o sınavlar dışında okulda değilsiniz. Ve biz şu anda 12 kişilik büyük bir aileyiz. Senden tek ricam biraz bunları düşün olur mu ?

Wufan bardağını bırakıp yavaşça kalkarken Luhan hala oturmuş Wufan'ın dediklerini düşünüyordu.  Wufan Luhan'ın omzunu sıvazladı.

-Ben gitsem iyi olur iyi geceler..

+İyi geceler Fan....

YN: yb geldi yoyeeee lkfdsfkklffkl özlediniz dimi :333 ben de artık atıyım dedim :333 BU ARADA TEACHER'S LOVE İÇİN RP AÇTIM KAKOTALK'TA.. ORADA BUNU BÖLE BİR OYUNA DÖNÜŞTÜREK DEDİM.. AMA BAZI KURALLARI VAR

1- ÖNCELİKLE 6 SERİYİ DE OKUYOR OLMANIZ GEREKİYOR

2- OLAYLARDA KARAKTERLERDE SAPMALAR OLMAYACAK YANİ LUHAN BAEKHYUN VE KYUNGSOO SEMELİĞİ DEĞİŞMEYECEK

3- SOO SATANSOO BİLİYORSUNUZ

4- BUNU ÇOK YAŞADIĞIM İÇİN SÖLÜYORUM GRUPTAN ÇIKYIORUM KAKO SİLMEM GEREKİYOR GİBİ DURUMLAR VARSA YADA SIK SIK KAKODA OLMAYACAKSINIZ YARIDA BIRAKMAK HOŞ DEĞİL ÇÜNKÜ...

5- BU SERİ ÜZEİRNDNE GİDECEK YANİ OLAYLARDA YADA KİŞİLERDE BOZULMA OLMAYACAK

6-ŞUAN ELİMİZDE KRIS( BEN ) SEHUN VE LUHAN  SOO  , TAO VAR EĞER GELMEK İSTERSENİZ ID'M : SashaMia beni bulabilirsiniz...

Sizleri seviyorummm :* :* 




TEACHER'S LOVE 3(HUNHAN TEXTING)Where stories live. Discover now