ÖZEL BÖLÜM (M)

4K 193 43
                                    

Sehun salya akıtır bir vaziyette duş alan adamı izliyordu. Şuan sevgilisine bir kez daha aşık olmuştu... O kadar yakışıklıydı ki... duş alırken bile mükemmeliyetini ıspatlıyordu.2 saat sonra evden çıkacaklardı. Wufan'ın yapacağı özel sürpriz için hepsi orada olacaktı. Luhan'ı gitmeye ikna etmek zor olmuştu. Ama sonunda Sehun'un o sulu köpek gözlerine daha fazla dayanamayıp kabul etmişti.Sehun bir anlığına evlenmek istediğinde Luhan'a böyle yalvarmam mı gerekecek acaba diye düşünmeden edememişti doğrusu....

İzledikçe azıyordu... Luhan sanki duş almıyor resmen su ile sevişiyordu...Sehun bir an suyu kıskandığını hissetti... Alt tarafına doğru hissettiği karıncalanma hissi ellerini yönlendiriyordu. Eliyle kendi penisini sıkıp inledi. Dudaklarını birbirine sıkıca bastırdı. Şuan kendi yaptıdığından o kadar çok utanıyordu ki...Ama yinede engel olamıyordu. Ellerini Luhan'ın ağzı gibi düşünmeye başladı... Islak ağzı... şuan Luhan'ın bedeninin tamamını sarmış olan ıslaklık gibi...kolunun arkasını dişlerken eli pensinin etrafında hareket ediyordu.

Luhan saçlarını durularken kısık kısık duyduğu sesler gözlerini açmasına sebep oldu.Önce cam boşluğundan geldiğini düşündü ama ses git gide inleme şeklini alınca durdu.Tek kaşını kaldırdı.Bu ses tanıdıktı. Hemde baya baya. Gözlerini yan tarafındaki aynaya çevirdi. Ufak bir şaşkınlık yüzünde yerini almamış olsa bile.. Şaşırmıştı.. Minik sevgilisi kapı aralığından onu izliyor... Bununla da yetinmeyip kendini okşuyordu...Üstelik bunu yaparken de utanıyordu...

+Yaramazlık yapıyorsun Hunnie... yaramazlık... olmadı ki şimdi bu.

Sehun inlerken gözlerini açtı. Ona dönmüş ellerini kasıklarına dayamış sevgilisi... gözgözeler... Luhan tamamen ISLAK VE ÇIPLAK ... Sehun bir kolunu ısırıyor bir eliyle pensini tutuyordu. Tam hazzın doruğuna ulaşmışken böyle yakalanmak... kabusun tam kendisi olmalı heralde...Yüzüne hücum eden utanç kızarıklıklarını hiç saymıyorum zaten.. Sehun elini yavaşça ağzından çekti.. Dişlerini ses çıkartmamak için o kadar sert bastırmıştı ki hafif morluklar oluşmuştu..Kolunu ağzından çekti ama... elini pensinden hiç çekmek istemiyordu..

+Sehun elini çek oradan.

-A..a..m..ma Hanie ş..şey...

+Sehun kendine dokunmandan hoşlanmadığımı biliyorsun.

-A...Ama şey.. yani.. Han...

+Sehun lütfen ?

Sehun elini boşalmak isteyen pensinden çekti. Resmen zonkluyordu.. Şu anda taktir al sana köpek alıcam diyen babanın taktir belgesini göremesine rağmen almaması gibi... Sıcak bir günde oruç tutmuş tam iftar açmak için soğuk su içeceğini düşünürek mutlu olurken içtiği suyun ısınmış olduğunu hissetmiş gibi... Sanki uzun saatler boyunca çişini tutmuş tam işicekken çişi içine kaçmış gibi bir durumdaydı.. Yani... İĞRENÇ İĞRENÇ İĞRENÇ... Aslında bir an düşününce .. daha çok KORKUNÇ KORKUNÇ KORKUNÇ

Çünkü Luhan yapma demişti....

Çünkü Luhan seksüel anlamda zevk ve hazzı beraber yaşamamız en doğrusu demişti...

Çünkü Luhan ona bunu yasaklamıştı..

Ama Sehun dayanamamış... Maturbasyon yapmıştı..

Sehun hata yapmıştı...

Sehun ceza alacaktı...

Sehun sağlam bir ceza a-

-HAGH.... H..HANNIE!

Sehun'un düşüncelere dalıp gitmişken çoktan önünde diz çökmüş pensini ağzına almış olan adamı fark edememişti.Luhan Sehun'un pensini ağzına almış vakumlayarak emiyordu.

-A...AGHM... N..NAGH.....

Sehun'un gözleri hazdan yaşarıyordu..Her zaman böyleydi.. Bacakları şuan tir tir titriyor , Zevk dalgası tüm bedeninde elektrik çarpmış hissi oluşturuyordu.Luhan Tüm bu olanları gözlemliyordu. Sehun kendini daha sert şekilde ağzına ittiğinde penisi ağzından çıkarttı.Eliyle Sehun'un pensini okşarken onun itiraz etmesine fırsat bile vermeden banyo fayansına yasladı.

-H...Hannie..

+Hış... ne demiştik Hun ? Her zaman BERABER.

-He..her zaman be...be..beraber...

+İşte böyle... Aferin güzel sevgilim..

-NA..NAGHH H...HAANNN!!!!!!!!!

Luhan hazırlama gereği bile duymadan bir anda içine girdi. Boğazından yükselen boğuk inleme aldığı zevkin yoğunluğunu anlatmak için yeterliydi. Sehun gözlerinden oluk oluk yaşlar gelirken fayanslara sıkıca tutunuyordu.Luhan'ın penisi tatlı noktasını arıyordu. Bu konuda beceriksizliği tutmuştu.Ve bu durum Sehun'un canını acıtıyordu.

-HA..HAN ACIYOR ACIYOR HAN ÇOK ACIYORRR!!!!

+IMGHH... Alışacaksın bebeğim kendine biraz zaman ver.

-Haghm.....ımghm.....

Luhan zevkli inlemeleri işittiğinde zaferle gülümsedi.Sehun buharın etkisinden kayganlaşmış fayanslara tutunmakta zorluk çekiyordu. Bir elini havluların asılı olduğu askıya attı. Luhan'ın penisinin damarlarını bile hissediyordu. Resmen içini biraz daha derinleştiriyordu. Ama Sehun bu durumdan zerre şikayetçi değildi. Her giriş çıkışında biraz daha duvarlarını zorlayan derinliklerini biraz daha hassaslaştıran büyüklük onu kendinden geçiriyordu.

-AGHHHMMMMMM....N....NA...H......

Sehun'un menisi fayanstan aşağı doğru süzülürken içine çarpan son darbe ile beraber sıcaklığın yayılışını hissetti. Vücudu hazdan tir tir titreken kendini ıslak kolların arasında buldu. Hızlı hızlı soluklanıyordu. Gözleri baygınlaşıyordu. Bulanık şekilde gördüğü tek şey Luhan'ın yüzündeki çarpık gülümsemeydi.

+Yaramaz şey... Burayı temizlemeden hiçbir yere gitmekyok.     

TEACHER'S LOVE 3(HUNHAN TEXTING)Where stories live. Discover now