2.6

1.7K 139 4
                                    

YN: AY DFKLLKFFDKLFDLK OKUL NASIL GİDİYOR YA VAR YA BEN RESMEN DÜN GECE Mİ GÜNDÜZÜME KATIP QUIZ'E ÇALIŞTIM VE QUIZ AŞIRI KOLAY OLDU... ŞAŞKINIM YANİ DFKLFLKDKLDKLDF AY NEYSE LAFI UZATMIYIM DA YB YAZIYIM AYOL :333

LuLuHan: Okulun amerikan futbol takımına girmek mi ? Really ? 

HentaHun: Ebet u.u Ne var ki bunda bence gayet başarılı olabilirim... Katılmamı istemiyor musun ?

LuLuHan: Konu o değil bebek bunu biliyorsun... Ama yani.. sen ve amerikan futbolu.. yani ne biliyim.. sana bir basketbol ? voleybol? yüzme? ya da futbol ?

HentaHun: Amerikan futbolunun bunlardan bir farkı yok Hannie...

LuLuHan: Sehun amerikan futbolu benim gözümde fetih savaşı gibi bir şey kimin eli kimin neresinde belli olmayan bir şey :)

HentaHun: Ay işte şöyle xd içindeki gerçek düşünceyi yansıt :333 kıskanıyorum seni de :3 ayyyy :333

LuLuHan: ._. Sehun iyi misin..

HentaHun: Çok iyiyim^^

LuLuHan: Sehun. Bunların hepsinin bir sebebi olması lazım.. Yoksa okulda Kris'in olmaması yaramadı sana...

HentaHun: Kris hyung'u çok özlüyorum okulda.. yani bizim ortamımıza kimse karışamazdı.. Ama şuanda o olmadığı için Tao ve Chanyeol olsa bile genede... ortam biraz boşta kaldı gibi bir şey..

LuLuHan: Bunun farkındayım. Normalde sizin grubun yanına 30 metreden fazla yaklaşmazlardı. Şimdi omuz bile yiyorsunuz xd xd

HentaHun: Bu durum canımı sıkıyor işte.. Hem biliyorsun... Kris hyung'a olanlar... Onu özlüyorum ve o varken daha güvendeydik sanki.. Saygınlığımızı kaybettik sanki.. Bunu geri almamız lazım sanki...

LuLuHan: Yahu bu  sana mı kaldı.. Bak anlıyorum ortamınız bir den değişti bu da seni üzüyor okey haklısında.. Sevgilim bunu amerikan futboluna katılarak nasıl yapıcaksın acaba ?

HentaHun: Şey... söylersem kızarsın...

LuLuHan: Sehun :)

HentaHun: Seme olarak gözükebilmek için..

LuLuHan: Ne...

HentaHun: okudun işte.. Seme olmak.. eğer öyle olursa işler belki düzelir yani.. Tamam biliyorum yani Kai'de uke ama o daha seksi.. erkeksi.. ve esmer teni ile okulda baya popüler.. yani ona belli bir saygı duyuyorlar ama ben... biraz fazla sevimliyim ve... Hyunglarımın tamamının yanında iyice ufacık bir şey kalıyorum... Bu biraz beni bozmaya başladı..

LuLuHan: Sehun sen olduğun gibi mükemmelsin zaten ne diye kendini değiştirip olmadığın biri gibi olabilme çabasına giriyorsun ?

HentaHun: Çok savunmasız görünüyorum... Morelim bozulmaya başladı... Zaten küçüğüm diye sürekli üzerimdeler.. bir de böyle okuldakilerin tavırları... bilmiyorum biraz vücut geliştirip kas yaparsam bu durumdan kurtulurum belki...

LuLuHan: Kendinden utanıyormussun gibi konuşmaz mısın ? Sen böylesin. Uzun hafif sıskamsı vücudun dar omuzların... minik yüzün... gülünce kaybolan gözlerin... sürekli rengini değiştirip durduğun saçların... Sehun ben seni böyle seviyorum hyungların seni böyle seviyor seni biz böyle seviyoruz... Ayrıca istediğin kadar küçük ol hepimizin sana karşı bir saygısı var buna da emin olabilirsin.

HentaHun: Gerçekten mi..

LuLuHan: Elbette. Bundan bir an bile şüphe etme lütfen..

HentaHun: O zaman ufak bir isteğim var...

LuLuHan: Söyle sevgilim...

HentaHun: Bu gece üstte olabilir miyim ?

LuLuHan: Pardon ? :)

HentaHun: hay aksi ios düzeltmiş...

LuLuHan: Sehun senin telefonun samsung.

HentaHun: EHEHEHEHEH :'))

TEACHER'S LOVE 3(HUNHAN TEXTING)Where stories live. Discover now