=FİNAL=

1.8K 141 20
                                    

YN: VURUR YÜZE İFADESİ FİNALLER KAMİNG BİTANESİ FDLKFKFDKL YA KIZIYORSUNUZ BELKİ İÇTEN İÇE AMA EN GÜZELİ TADINDA BIRAKMAK DİYE DÜŞÜNÜYORUM... VE EVET DOĞRU TAHMİN BUNDAN SONRAKİ FİNAL KRISHO İÇİN GELECEK :') BAEKYEOL GERİDEN GELDİ MALUMUNUZ O YÜZDEN O BİRAZ DAHA UZUN SÜRECEK AMA ONUN DA FİNALİ YAKIN.. HEPSİ FİNAL OLUNCA DA TEXTİNG- FİC KARIŞIMI BİR HİKAYE YAZICAM.. NE ZAMANDIR AKLIMDA OLAN BİR ŞEY VE BEN BUNU RELLİĞİE DÖKMEK İSTİYORUM ARTIK.. AMA ŞEY.. OKUMAYI BIRAKMAZSINIZ DEĞİL Mİ :') HİKAYELERİM FİNAL VERİYOR DİYE SASHAMIA'YI UNUTMAK YOK ? ZATEN SIKIYORSA UNUTUN TEPELERİM HEPİNİZİ -_- SİZİ ÇOK SEVİYORUM NUTELALI SALAMLARIM *-* SİZDE BENİ SEVİN <3 

=LUHAN=

Kollarımda uyuyor şuan... Huzurla.. yüzündeki şapşal gülümsemeyle.. Taptığım masumiyetiyle .. Hiç bir zaman böyle olacağını düşünmemiştim.. En uzun ilişkim 5 gün sürüyor ve sürekli terk ediliyordum.. İşin en acı veren tarafı terk edilirken sürekli "SANA KATLANMAK İMKANSIZ" itemine maruz kalıyordum.. Hal böyle olunca insan kendini bir süre sonra böyle şeylerden çekiyordu.. Kendi kabuğuna sığınıyor kalbini , benliğini insanlardan uzak tuttukça soğuklaşıyordun.. Arkadaşlarınla arandaki mükemmeliyet iki kişilik ilişkilerinde yer almakta çok uzak oluyordu. Çünkü kendini değil karşı tarafı kırmak için fırsat kolluyordun.. Bir nevi geçmişin intikamını almak istiyordun..Peki ben Sehun'a karşı böyle mi olmak istedim ? Elbette hayır.. bunu asla istemedim.

Sehun ile ilk tanışmamızdan itibaren aramızdaki ilişki sürekli ona karşı olan ön yargılarımdan ibaretti. Gıcık kişiliğim okula da yansımış ve disiplin meraklısı biri olup çıkmıştım. Bunun acısını çok fena halde Sehun'dan alıyordum çünkü Kris'e bulaşmaya açıkça söliyim.. götüm yemiyordu... En basiti benden uzundu. Her anlamda uzun olduğuna eminim ama konu bu değil neyse .. Bana mesaj atmaya başladığı anda sürekli ona bana mesaj atmayı kes! desem bile aslında mesaj atmasını hep bekledim.. Sehun'un diğerlerinden çok farklı bir havası var .. Bu havayı hissetmek için sevgilisi ya da arkadaşı olmanıza gerek yok.. Onun sadece minik bir gülümsemesini görseniz bile o havayı hissedersiniz.. Sehun'un saflığı gözler önünde.. Bunu hiç bir zaman saklamaya çalışmadı.. Olmadığı biri gibi görünmek istemedi.. Tabi şu amerikan futbolu merakı.. ama neyse onu da hallettik sonuçta?

Sehunla bir kopya lafıyla aramızda büyümüş işi ayrılığa kadar getirmiş olan o kavga.. kabus gibiydi.. Uyanamıyordum o kabustan... sanki güzel bir bahçede ormanda kahvaltı yaparken biri beni uçurumdan aşağıya itmişti.. Bir anda... Hazırlıksız bir şekilde.. Ama o uçuruma itilmeyi ben kendim istemiştim.. Çünkü o geçmişin bana attığı tokatların birden canı acıyası gelmişti ve ben çok kısa süreliğine bile olsa saldırgan bir tavra bürünmüştüm... Ve bu bürünüşle beraber burnum fena halde sürtmüştü.. Hak etmiştim. 

Bir daha böyle bir şeye izin verir miyim ? Hayır.

Bir daha Sehun olmadan bir yere adım atar mıyım ? Asla.

Bir daha Sehun'u dinleyip anlamadan iç güdülerimin hırçınlığı ile çatışır mıyım ? Hiç bir şekilde.

Peki Sehun'u kaybetmeyi göze alacak bir olaya atlar mıyım ? Bunu bana hiç bir kuvvet yaptıramaz.

Belki Sehun'dan 3-4 cm kısayım.. çoğu zaman sevimli görünüyorum.. -ki özellikle sabahları böyle olduğum için Sehun karşımda gök kuşağı kusuyor-Ama işin karakteristik yanına bakıldığı zaman korunması kollanması bakıma ve ilgilye ihtiyacı olan kişi ben değil Sehun. Sevgiyi en derinliklerine kadar hissetmeye hakkı olan kişi ? Sehun. Şu hayatta tam anlamıyla bana güvenmesini bana sığınmasını "Luhan var ken bana hiç bir şey olmaz"kafasında olmasını istediğim tek kişi ? Sehun.

Gerisinin bir önemi var mı ? Yok..

Ben XIAO LU HAN (kesin yalnış yazdım -_-).....

OH SEHUN'UN TAPUSUNA SAHİP OLAN KİŞİ. TEK AŞKI. TEK GERÇEĞİ. ONU ÜZMEYE HAKKI OLAN TEK MORON. OH SEHUN'U SEVİYORUM. ONA AŞIĞIM. EĞER BU KONU İLE İLGİLİ BİR SIKINTINIZ VARSA KENDİNİZİ BECERİN. SİKİMDE BİLE DEĞİLSİNİZ.

TEACHER'S LOVE 3(HUNHAN TEXTING)Where stories live. Discover now