Özel Bölüm

2.6K 145 20
                                    

Luhan arabasını park ederken ilk kez bu kadar zorlanmıştı. Şu lanet olasıca araç ne zamandan beri iki araba arasına girmemek için bu kadar nazlanıyordu ? Bir araba park etmek nasıl bu kadar uzun sürebilirdi TANRIM! Luhan'ın bu denli heycalnlı olmasının sebebi elbetteki minik bebeği(!) için endişeleniyor(!) olmasıydı.. Eh malum.. Küçük bebeğini bu koskocaman evde bir başına bırakmıştı .s.s.s

-SONUNDA!!!!!

Luhan araba anahtarını deliğinden çekip cebine attığı gibi fırladı. Kapıyı üst üste çalarken anahtar taşıma huyunun olmayaşından dolayı kendine küfürler etti. Sehun onunla beraber yaşamaya başladığından beri Luhan doğru düzgün anahtar taşımıyordu.İçinden kendine küfürler ederken kapıya resmen tekme attı. Attığı tekme ters tepip onu yere düşürdüğünde homurdandı. O sıradan duyduğu bir kıkırdama ile başını kaldırdı. Sehun balkonda minicik pembe tül bir elbise.. ayağında dizine kadar iplerle yaptığı desenli bacakları...ağzındaki lolipopu ile ona bakıyordu. Luhan sesli şekilde yutkunurken ta ordan yukarıya doğru Sehun'un yüzünü siper alarak boşalabileceğini fark etti.. Şuan durum o derece vahimdi..

-Çok telaşlısın daddy... Bir sorun mu var ?

Luhan sesini bile sikmek istediği çocuğun bu denli işveli konuşması ile içinin titrediğini fark etti. LANET OLSUN NE SİKİME ONA ORADAN KUR YAPIYORDU DA GELİP KAPIYI AÇMIYOR DU ?!?!?!?

-BEBEĞİM KAPIYI AÇAR MISIN ?!?! DADDY GELDİ!!!

Sehun hafifçe omuz silkerek lolipopu ağzından çıkartıp dudaklarının etrafında gezdirmeye başladı.İçten içe Luhan'ın bu azmış halleri onu cezbediyordu. Ona bu kadar ihtiyaç duyarak bakması içini titretiyordu.Tatmin oluyordu..

+Senin benim Daddy'ım olduğunu ben nereden biliyim ?

-HA?! GÖRMÜYOR MUSUN BURADAYIM İŞTE ?!?!

+Daddy'e sözüm var yabancılara kapı açamam.

-Sikeyim Sehun kapıyı aç!!!

+Daddy bana küfretmez.

-SEHUN!!!!

+Daddy bana Sehun da demez. Hep bebeğim prensesim der.

-Aagh... cidden.. süründürmeden vermeyeceksin dimi ?

Sehun hafifçe kıkırdarken balkondan ayrılıp içeriye girdi. Aşağıya inip kapının yanına geldi.Kapıyı neredeyse kıracak güçteki yumruklar titretirken Sehun gülmesine engel olamıyordu. NE ? NAZ YAPMAYA HAKKI VARDI?!?!Yumruklar bir süre sonra kesilip Pes ediyorum dercesine bir sessizlik oldu.

-Sana Daddy'ın olduğumu nasıl ispatlayabilirim Prenses?

+Ihım... Daddy bana her gelişinde lolipop getirir. Senin lolipopun var mı ?

Luhan duydukları ile şaşkınca kalırken elleri pantolonlarının ceplerini karıştırdı. Ama lolipop bulabildiği söylenemezdi. Cebinden çıkan gelirken ypaıtğı alışveriş fişine bakakrken gözüne tkaılan 32 li lolipop yazısı ile sırıttı.

-Elbette getirdim prenses hemde 32 tane!

Sehun duyduğu ile şaşırırken rolünü bozmamak için yutkundu. Yüzünü ateş basıyordu. Nasıl ne zmaan almıştı ki lolipop? Bugün alışveriş günü değildi ? Ayrıca abur cubur alacak olsa bile Luhan hiç bir zaman hadi lolipop alalım! Diyen bir tip olmamıştı.Luhan yalan mı söylüyordu ? Kapının arkasından ayrılıp yandaki camdan dışarya başını uzattı. Emin olmak istiyordu. Ama sorun şu ki Luhan'ı göremiyordu. O sırada kapı kilidinin açılma sesini duyunca gözleri şaşkınlıkla büyüdü. Hızla kapıya döndüğünde elinde 32lik lolipop paketi ile ona sırıtrak bakan daddy'si ile gözgöze geldi..Luhan öyle bir sırıtıyordu ki.. Gözleriyle Sehun'u öyle yiyordu ki.. Resmen gözleriyle sikiyordu... Sehun yutkunarak üzerine doğru gelen adamdan kendini uzaklaştırmak için geri geri yürürken en sonunda tezgah ve daddy'si arasında kaldı.. Luhan lolipop paketini Sehun'un yüzüne sallarken yavaşça kenara bırakıp prensesini mutfak tezgahına oturttu. Evet haşinleşmek yerine gayet sakin ve narin bir şekilde bunu yaptı. Bir eli prensesinin belini okşarken tek elyile lolipop paketini açıp tezgahın üstüne döktü. Sehun Luhan'ın sakin hareketlerini izlerken yutkundu. Luhan gülümseyerek lolipoplara bakıyor elini yavaşça üzerlerinde gezdiriyordu.Sehun yumuşak yanağa şekerli dudaklarını bastırıp sesli şekilde öptü.Luhan yavaşça prensesine dönüp kendini ona yasladı. İki azgının burunları birbirine sürterken Sehun çok mutlu görünüyordu.

Luhan eline aldığı çilekli lolipopu yavaşça açıp Sehun'un ağzına uzattı. Sehun lolipopu almak için ağzını açtığında lolipop öncelikle onun şekerli dudaklarında gezindi. Luhan aşırı sakin ama ihtiras dolu hareketlerle lolipopu prensesinin ağzının içinde gezdiriyordu. Sesli şekilde yutkunup lolipopun çubuğunu bıraktı. Sehun şekeri emerken Luhan prensesinin elbisesini onu ürkütmeden utandırmadan narin şekilde açmaya başladı..Bembeyaz teni.. pembe minik göğü uçları.. Şuan gördüğü manzara ile geberip gidecekti.. Ciddi anlamda.. Sehun tam bir prensesti! Luhan ellerini pembe iplerle desenli şekilde bağlanmış bacaklarda gezdirdi.. Cİddi ciddi o bacaklara dokunurken Sehun'u hamile bırakabilirdi..Elini baldırlarına baldırlarından sevimli kilodunun içinden belli olan ufak sertliğin üzerine bastırdı. Sehun inleyip başını mutfak dolabına yaslarken daddysine becer beni daddy.. kudurt beni daddy.. ( aklıma ismail yk nin kudur baby şarkısı geldi... kendimden tiksindim bi saniye..) der gibi bakıyordu. Luhan prensesinin kilodunu yavaş şekilde çıkartıp ayaklarından başlayarak öpe öpe yaramaz sertliğine kadar geldi. Beyaz sertliğin pembe başına ufak bir öpücük kondurup doğrularak prensesinin dudaklarına kapandı. İkisinin dudakları arasında kalan lolipop onlara tat verirken Luhan prensesinin dişlerini acıtmamaya dikkat ederek lolipopu çekti. Sehun gözlerini daddysi ile buluşturup şirin şirin bakarken Luhan göz kırpıp lolipopu Sehun'un pembe başına sürtmeye etrafında döndürmeye başladı. Lolipopun yapışkanlığı çekerken bıraktığı his.. Sehun'u hazdan titretip iyice inletirken Luhan iz bırakmaya doyamadığı boyuna gömüldü. Sert ıssırıklar yerine minik öpücükler ve dil darbeleri ile prensesini delirtirkenyapış yapış olmuş olan sertkiğin üzerinden lolipopu çekip tekrardan prensesinin ağzına verdi. boynundan göğüs uçlarına göğüs uçalrından karnına.. karnından kasıklarına... Luhan milim milim tadına varkeken lolipop şekeri ile kaplanmış ve yapış yapış olmuş olan üyeyi ağzına alırken Sehun boyukça inleyerek başını dolaba vurdurdu. Elleri daddy sinin saçlarına geçirirken derin derin nefesler aldı. Şuan öyle azmıştı ki.. cidden onu kim durduracaktı bilinmiyordu.. Luhan prensesinin penisini yavaş yavaş sabırsızlandırarak emerken ağzındaki kasılmayı hissetti. Sehun boşalacaktı. Şuan lolipop emdiği için söyleyemiyordu. Ama Luhan anlamıştı. Prensesinni ağzından lolipopu çıkartı üretra girişine tutarken dilini dişlerini dudaklarını hala etrafında gezdiriyordu. Sehun ellerini Luhan'ın saçlarından bir an bile çekmeden titreyerek boşaldı.. Lolipopun üstü tamamen Sehun'un menisi ile kaplanırken Sehun hızlı hızlı nefesleniyor orgzm etkisiyle titriyordu.Şuan öyle bir haldeydi ki konuşmaya bile mecali yoktu.Luhan elindeki menili lolipopa bakakrken yandan sırıtıp ağzı açık şekilde nefeslenen bebeğinin ağzına uzattı. Sehun gözleri kapalı şekilde lolipopu kabul ederken üzerineki farklı tat ile yutkunup Luhan'a baktı. Luhan hınzır şekilde sırıtıp gülerken Sehun'u tek hamlede boşalttı.

-Şimbi biraz da daddy için oyun vakti ne dersin prenses ?

TEACHER'S LOVE 3(HUNHAN TEXTING)Where stories live. Discover now