Kapitel 2: "Madison Miller?

540 21 0
                                    

Madison Miller? Jep det er 16 årig mig, som bor i London. Jeg bor selvfølgelig med min mor og far... Hvis ikke du har regnet det ud endnu, er jeg ene barn...!  Ret nederen efter min mening.

Jeg har lyst hår, som bølger nogle steder i mit hår og blå grønne øjne. Min mor og far komplimentere mig ret meget. Måske fordi de altid er væk. Jeg kan godt huske min 7- og 16 års fødselsdag kom de ikke hjem, fordi de havde travlt med noget andet. På min 7 års fødselsdag var jeg helt knust, da min mormor kom og sagde, at de ikke kom hjem, men på min 16 års fødselsdag vidste jeg det godt de ikke kunne komme, så jeg tog til fest med mine "Gamle" venner.

Alle de gange de har været ude at flyve uden mig, passede min mormor mig altid, så vi har bygget et stort bånd op sammen, men hun dødede desvære for 2 måneder siden.

Jeg har altid skulle klare mig selv, fordi min mor og far har rejst meget. Jeg er begyndt at vende mig til det så det går nok.. Jeg vil mene, at jeg er lidt af en fest pige, elsker at feste, have det sjovt, nyde livet og aldrig sig nej. Det sidste jeg sagde passer nok ikke helt.... Mig og drenge no go!! Det kan godt være jeg har opdraget mig selv og kunne bestemme hvordan jeg vil være, men jeg har altid holdt mig fra drenge. Spørg mig ikke hvorfor?. Jeg har faktisk kun haft 3 seriøse kærester. hahha, men de var nogle idioter.

Jeg kan godt lide at synge, men der er ikke ret mange der ved det, mest fordi jeg ikke synger foran nogle. Mine venner siger jeg synger godt, så når jeg synger for dem er det helt stort for dem. Faktisk har jeg ikke så mange venner, da vi flytter meget, så jeg har valgt ikke at knytte mig til nogle.

Efter vi har flyttet så meget, har jeg ikke haft det let i skolen, jeg har mistet mange timer på grund af det. Jeg har fået ekstra hjælp efter skole, af nogen af dem, som klarer sig godt i skolen. Min mor og far har lovet mig at London er det sted vi bliver resten af vores liv, men det sagde de også, da vi boede i Australien, Egypten, Pakistan og Indonesien. Jep som i hører har jeg være nogle forskellige steder. Jeg håber bare de holder hvad de lover, for jeg har altid ønsket mig, at bo i London.

Nu har i hørt lidt om mig, så skal vi ikke gå i gang med historien nu?

Lost In The Wrong BoyWhere stories live. Discover now