Kapitel 26 "MOR?"

155 9 0
                                    


"Adrian vendt" beder jeg. Vi har gået op af en hel masse trapper, fordi vi ville være sikre, at vi ikke blev opdaget hvis vi tog elevatoren. patroen i min arm gør skide ondt og har flere gange været tæt på at falde, fordi jeg har mistet ret meget blod. Adrian jeg blev skudt før" piver jeg. "HVAD!" råber Adrian, han er sikkert vred over jeg ikke sagde det. "Adrian d- det oka-ok.." for jeg fremskaffet, men mister fodfæstet og falder.

"Kom nu, kom nu" hvisker en dame stemme og rusker i mig. "MOR" råber jeg forskrækket og sætter mig halvt op, men falder sammen igen på grund af en smerten i min arm. "Hvad laver du, i her?" spørger jeg og ser min far stå op ved siden af Estella og Charter. "Adrian ringede og sagde du var besvimet" fortæller min mor. "Hvad nu?" spørger jeg og rejser mig ved hjælp af Adrian op. "Vi dræber Ejnar" siger min mor og kaster en pistol i hånden på mig. "Lyder som en god plan" griner jeg og sender en selvsikkert smil til Adrian, som sender et tilbage. "Vi skal først have en plan" fortæller min mor.

"Og så kommer vi ind og dræber ham" siger min far, som lige har fortalt hele planen. "Er i klar? spørger han en ekstra gang, og da vi alle nikker lukker han døren op, så Adrian og jeg kan komme ud af det lille rengørings rum, som vi var inde. 

Adrian og jeg lister stille hen ad gangen, som gerne i enden skulle føre os ind til Ejnars kontor. "Pas på!" hvisker Adrian og tager mig op ad muren. 2 vagter går forbi, heldigvis uden at se os. Adrian laver et tegn med sin hånd om, at der er fri bane.

"EJNAR" står der på et skilt, som har banket ind i en kæmpe trædør. "Er du klar?" spørger Adrian og kigger på mig. "Ja, lad os dræbe ham" siger jeg tilbage og giver Adrian et kram, som hurtigt bliver gengældt.


################
Hej alle sammen, jeg ved, at jeg ikke rigtig har opdateret, men jeg skriver bogen færdig i dag også retter jeg den så efterfølgende, for jeg har læst lidt tilbage og der er der virkelig mange fejl.

Lost In The Wrong BoyNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ