Kapitel 13 "ups min fejl"

265 13 0
                                    

En ubehagelig følelse rammer mig jo længere ned jeg kommer til min plads. Hvorfor også i mellem to drenge? Kunne det ikke have været en pige eller sådan noget? Jeg kommer endelig hen på min plads efter lang tid måske. "Vi bider ikke" griner den ene kækt. "Åh jeg troede ellers du var en pokemon, den der grimme grønne skildpadde, men vent du er jo en normal dreng. Min fejl og det undskylder jeg ikke for" ryger det ud af min mund, mens jeg prøver at smile kækt tilbage. Små uhh lyde kommer forskellige steder fra klassen. Så ved de hvem der bestemmer. Jeg sætter mig hurtig ned og finder mine bøger frem.

"Diiiiin diiiiing" piver en mega irriterende ringeklokke. "Sæt jer så ned i har ikke fået lov til at gå" råber Alice gennem lokalet. "To piger eller drenge følger Madison rundt på skolen" råber hun stadig, men mere stille denne gang. "Det gør vi!" Råber Elina gennem lokalet og peger på Gemma, som sidder ved siden af hende. "Super, husk nu at være søde" smiler Alice til dem og bagefter mig. "Selvfølgelig, hvad regner du os med?" Råber Elina og river mig ud af lokalet med en fart på omkring 240 km/t.

"Det er så hele skolen" siger Gemma og drejer rundt om sig selv med udstrakte arme. "Den er stor" er det første der slår mig. "Haha du har ret, du vender dig til det" griner hun. "Kom lad os få noget mad, jeg er mega sulten" stønner Elina. Jaa en mad elsker mere..

"Åhhhh mand det er lækkert det her" stønner Elina med munden fyldt med mad. "Ahah godt med en mad elsker mere" griner jeg med munden fyldt med mad. "Lækre piger var?" Griner Gemma. Vi når kun at få øjenkontakt mig og Elina før vi bryder ud i et kæmpe grin. "Åhh det er dejligt at se taberne hygge sig" fniser en irriterende pige stemme. En grim blondine pige med to håndlanger står foran bordet. "Hej med dig" siger jeg stille og roligt tilbage. "Hej" svare hun koldt. "Jessica skrid fra vores plads" mumler Gemma. Jeg begynder at tro de er bange for hende. Måske er der ikke mange, som turer at sige hende i mod. "Åhh Darling, jeg ved du elsker mit selvskab" fniser hun igen. "Jeg kan ikke lide den pige" ryger det ud af mig. Elina begynder, at griner som en sindssyg, mens Gemma prøver at holde sit grin inde. "Hva var det lige du sagde?" Spørger grimheden ved siden af mig. "Jeg kan ikke lide dig! Skal jeg skrive det på et papir?" Okay måske er jeg nok også selv skyld i at komme ud i et skænderi, men er der noget bedre end det? "Du vil fortryde dit ordvalg!" Siger hun bestemt, efterfulgt af nogle 'ja det gør du' sætninger. "Waow selveste dronning latterlig kan snakke" Måber jeg. Jeg når ikke at tænke for et glas med iskoldt vand i, rammer mit hovede. Uden helt at tænke ryger min tallerken med spaghetti i hovedet på grimheden. "Ups min fejl" griner jeg efterfulgt Gemma og Elina. "Madison Miller op på kontoret nu" jeg vender mig 180 grader og ser uhyret, ej gas det er bare min inspektør. "Fuck" mumler jeg og kigger rundt i lokalet, jeps alle kigger.

Lost In The Wrong BoyWhere stories live. Discover now