Kapitel 19 "Vores forældre sælger lejemordere"

218 13 0
                                    

"IFK, IFK, IFK, IFK" ordet funkler inde i hovedet på mig. For en uge siden var sidste gang vi snakkede sammen, og hvor han fortalte om huset, hvor der stod IFK. Det er ligesom en blindgyde, ordet siger mig intet.

Adrian og jeg har aftalt at være sammen i dag hjemme ved mig, da mine forældre ikke er hjemme. Hvor mystisk... Mine forældre er faktisk ikke så meget hjemme, de er for det meste ude uden at sige hvor og hvornår de kommer hjem. Jeg håber Adrian har noget mere, da det piner mig ikke at vide hvad de laver.

"Skat vi kører nu" råber min mor nede fra stuen. Jeg hopper hurtigt ned, for at sige forvel til dem, da døren går op. Adrian. Jaaa Adrian er kommet... "Mor inden i går, så har jeg lige et spørgsmål" siger jeg bedende til hende. "Kom med det" små griner hun. "Hvad betyder IFK?" Spørger jeg ligeud, men mine lunger tømmes luft, da en kæmpe mavepuster rammer min mave. For helvede Adrian... "Åhh skat det ved jeg ikke, er det et skoleprojekt?" Spørger hun som om det ikke er noget, men jeg kender hende. Røde kinder og piller ved sit hår, det er et tegn på løgn. "Nåh okay, men ja det er til et skoleprojekt" svarer jeg med mere selvsikkerhed. 

"Hvorfor fuck sagde du det!?" Råber Adrian op i hovedet på mig, lige da mine forældre var gået ud af døren. "Slap af! Jeg ville jo bare vide det" råber jeg tilbage i hovedet til ham. Argh jeg hader ham, fordi han er så stædig som jeg. "Såh skal vi blande vores tanker med hinanden" spøger jeg. Uden at svare går Adrian hen til sofaen og sætter sig. "Jamen okay så!" Mumler jeg.

"Hvad med det her?" Spørger jeg Adrian og peger på er navn på min computerskærm. "Tror du det er det" spørger han spændt, som om jeg ved alt om emnet. "Ja prøv og læs. Det er en gammel fabrik, hvor de sælger lejemordere" vi kigger hurtigt op på hinanden med forvirret øjne. "vores forældre er lejemordere!!"

Lost In The Wrong BoyWhere stories live. Discover now