Kapitel 10 "..Det gør idioten der over rigtig tit"

299 14 0
                                    







"Skat let dine fede røv og kom ned og spis med os" råber min far og kaster selvfølgelig en pisse hård pude lige hovedet på mig. "Fuck dig idiot" råber jeg og kaster puden tilbage, men mine virkelige dårlige kaste evner svigter mig endnu en gang, så jeg rammer utroligt langt væk. "Sigter godt, men rammer skidt, nej vent sigter dårligt og rammer skidt, det gør idioten der over rigtig tit" griner min far og går ned i køkkenet. Nogen gange kan jeg virkelig bare hade min far, han er ligesom et barn. Virkelig umoden, men så ved folk hvor jeg har det fra..... 

I dag er min første skole start!! Er virkelig spændt på hvilke mennesker der går på skolen. Selvom jeg har prøvet at være ny flere end jeg kan tælle til, så er jeg stadig altid mega nervøs og spændt. På min gamle skole var der grupper fx nørderne, upopulærende, populærende, fodboldspillerne og ikke mindst snobberne. Jeg vil væde mit liv på, at der er en gruppe snobber, for hvor er der ikke det?

"Du skal i skole om 20 minutter!" råber min mor nede fra køkkenet. Fuck jeg havde helt glemt tiden. Jeg skynder mig at tage en sort nederdel og en gennemsigtig bluse på, men har en sort top indenunder så man ikke kan se mine bryster. Mit hår reder jeg hurtigt igennem og lader mine naturlige bølger ligge. Min makeup består af hurtigt mascaraer og lidt farve til mine øjenbryn. Jeg kigger mig hurtigt i spejlet og siger til mig selv "Du kan godt klare det"

"Godt du kunne komme" joker min far. "Haha, meget sjovt" svarer jeg tilbage. Jeg sætter mig på min sædvanlige plads og begynder at skovle æg og bacon ind i munden med lidt smoothies en gang i mellem. Jeg ved ikke om i ved det, men jeg elsker mad, virkelig elsker mad. Der er ikke noget bedre end at spise mad. "Vil du køres i skole eller gå?" spørger min mor sødt. Hun er altid sød inden jeg skal starte på en ny skole, for jeg har talt meget med hende om hvordan jeg har det med at vi hele tiden flytter. Jeg kigger på klokken og ser den allerede er 7:50. "Fuck, du må meget gerne køre mig" siger jeg stresset og hopper næsten op af stolen. "Super så kører vi nu" griner min mor. Jeg henter hurtigt min Day taske og tager min sorte læder jakke på. "Hvor er mor henne?" spørger jeg, da jeg ikke kan se hende nogen steder. "Hun venter allerede ude i bilen" svarer min far og kigger hurtigt op fra morgen avisen, men ligeså hurtigt ned igen. "Super, hej hej" råber jeg inden døren når at smække i.

"Er du så klar til at starte?" spørger min mor spændt. "Ja, men er også meget nervøs" griner jeg nervøst. "Du skal nok klare det" smiler min mor og ligger hendes hånd på mit lår. Før vi går videre skal det lige siges, at det ikke er på den klamme måde. Jeg føler det faktisk beroligende. "Vi ses skat" siger min mor og stopper bilen. Tænk vi allerede er her. "Ja vi ses" siger jeg og går ud af bilen.

Lost In The Wrong BoyWhere stories live. Discover now