Kapitel 23 "Jeg tror jeg ved hvor IFK er"

199 8 0
                                    

"Skynd dig nu, de kommer!" Råber Adrian. "Så hjælp mig dog!" Hvæser jeg tilbage. Adrian og jeg havde aftalt vi selv vil finde IFK og myrde manden, men dertil skal vi bruge redskaber, så nu er vi nede i vores kælderen for at finde tingene. "Tag den her og løb" hvisker jeg og giver ham en alla pistol. Jeg har selv høreapparater, en pistol og en pose med noget ulovligt i. "Hurtigere hurtigere!" hvæser jeg efter ham, da 'prøver' at komme ud af vinduet, og med prøver, mener jeg at han sidder fast. "For helvede, gem dig her" vrisser jeg igen efter ham, er det overhovedet sikkert at give ham en pistol? Jeg vil fortryde det her..

"Jeg er sikker på jeg hørte stemmer" hvisker min mor til min far, men det er højt nok til vi kan høre det. Med ren held fik vi Adrian ned af vinduet og gemt os i stedet. "Kom nu Pennie, jeg er sikker på det ikke er noget" forsikrer han sig.

Fodtrinende bliver svagere og svagere, så det må betyde de er på vej væk. Stille sniger vis os ud fra en kæmpe tavle, vi gemte os bagved. "Fuck det var tæt på" ryger det selvisk ud af Adrian. "Ja på grund af dig" hvæser jeg af ham. Den lille lort er så skide irriterende. "Slap nu af og lad os så finde ham manden, som vi dræbe min familie" siger Adrian bestemt. Han har ret, det handler om at finde ham.

"Adrian tænder du ikke lyset? Jeg skal se om vi mangler noget mere" beder jeg ham om og straks bliver lyset tændt. "Madison?" Hvisker han nervøs og kigger skræmt på mig. "Adrian er du okay?" Spørger jeg. Uden at sige et ord peger han hen bag mig. Fuck hvis mine forældre står bag mig, er jeg færdig. Jeg vender mig om og ser ligeså skræmt ud og beundre tavlen, som Adrian pegede på.

"Jeg tror jeg ved hvor IFK er" hvisker Adrian.

Kort kapitel ->i know<- men synes den skulle stoppe her.

Jeg har haft mega svært ved at finde ud af, hvad der skulle ske, men har tænkt på en slutning, så jeg tror ikke der vil gå langtid mere før den slutter, men bare rolig jeg har 3 andre ideer til nogle bøger, så i kan kun glæde jer....

Skriv gerne hvad i synes og bogen og hvad der kan gøres bedre, da det vil hjælpe mig meget.

Og til allersidst vil jeg sige TUSINDE MILLIONER TAK FOR 1,63k

Lost In The Wrong BoyWhere stories live. Discover now