Kapitel 20 "I har fundet ud af det"

219 11 5
                                    




"Jeg kan slet ikke fatte det, vores forældre sælger lejemordere sammen" råber jeg i panik. "Rolig nu, der er nok en forklaring på det" siger Adrian, og får det til at lyde som ingenting. "HVAD! En forklaring, den vil jeg meget gerne høre" råber jeg videre og kaster en pude efter ham. Det kan bare ikke være rigtigt, mine forældre skal bare ikke være lejemordere. "Når de kommer hjem spørger vi dem, okay?" Hvordan kan Adrian være så ligeglad omkring det. "Hvad nu hvis de vil dræbe os?" bliver jeg ved. "HOLD NU KÆFT, de dræber os jo ikke, idiot" Woow hans lunte er ikke særligt lang. "Du har ret, undskyld!" undskylder jeg. Jeg er en hurtigt overdriver, så jeg overdriver meget hurtigt, men det er også noget med, at jeg er fucking paranoid. Da jeg var mindre turede jeg ikke lege selv ude i min have, fordi jeg var bange for der kom en og overfaldt mig. "Alt skal nok gå" siger Adrian blidt og holder rundt om mig. Hvis ikke det var på grund af, at jeg er mega paranoid, så ville jeg smide ham væk, men den varme følelse af at nogen passer på en vil jeg ikke gå glip af i et kort sekund.

"Skat vi er hjemme og vi har naboen med, de skal spise her" råber min mor en ad døren. Hurtigt rejser jeg mig op af en varmt greb rundt om min mave. Adrian. Vi må have været faldet i søvn. "Okay mor, hvad skal vi spise" spørger jeg, da hun og naboen er kommet ind i stuen. "Vi har købt Mac Donalds" siger Adrians lillesøster Sky. "Jaaa" halv skriger jeg og løfter hende op og svinger hende rundt.

Tavsheden har været ved bordet lige siden, vi satte os. "Øhh mor vi har noget at fortælle" får jeg stille ud af min mund, men højt nok til de kan høre det. Adrian og jeg kigger nervøst over på hinanden. "Kan ikke gå ind i stuen og se en film" siger Adrian, mere som en ordre til hans små søskende. Hurtigt er vi selv med dem. "M-mor er i--" jeg går hurtigt i stå, men for modet ved Adrians hånd, som taget fat i min. "E-er i lejemorder?" Spørger jeg meget usikkert. "I har fundet ud af det" er det eneste min mor siger og kigger over på de andre.

Fuck....

Lost In The Wrong BoyWhere stories live. Discover now