Bölüm 26 (düzenlendi.)

5.5K 281 2
                                    

⭐⭐Arkadaşlar Lutfen okuyun!
1,5 kişi hikayemi görüyor fakat yıldız vermiyor. Lütfen arkadaşlar görüp okuyorsunuz sadece yıldıza basmanızı istiyorum. Teşekkür ederim 😃 ⭐⭐

Kürşat ile ayrı yataklarda uyuyorduk. Beni yatağıma yatırıp kendi benim odamda yaptığı yer yatağına yatıyordu. Gece birşey istersem alamazsam diye her an yanımda olmaya çalışıyordu.Sabah erkenden gözlerimi açtım, saate baktım daha yeni 8 olmak üzereydi.
Yerde rahatsız şekilde uyuyan sevgilime baktım. Uyurken yüzü gevşiyor,kaşları normal duruyor , yüzünde huzurlu bir ifade belirliyordu. Sinirli halinden arındığı tek yer uykuydu. Gözlerimi sevdiğim adamdan çevirip her zaman yaptığım gibi etrafı incelemeye başladım. Yine bembeyaz boyanmış duvarlara baktım. Aynı şekil beyaz şifonyer, komidin, dolaba göz gezdirdim. Beyaz baza ve açık mavi nevresimim huzurluydu. Nevresimimin renginde perdelerim çok güzel bir hava katıyordu. Tam yatağımın karşısında Kürşat ile bana hazırladığı partide çekildiğimiz fotoğraf asılı duruyordu. Kalın kenarlı mavi beyaz puantiyeli şirin bir çerçeve odama şıklık katıyordu. Yerde beyaz ve açık mavi halı vardı. Tüylü halılardandı bu sefer mavi halının üstünde beyaz şekiller vardı. Hoş görünüyordu. Zevkli sevgilim bu odayı benim için döşemiş ve çok güzel yapmıştı.

" Sevgilim."

Ayağı kalkabilseydim öperek uyandırırdım. Ayaklarımı ellerimle tutarak yere zar zor koymuştum. Yatağa tutunarak yürüdüm hemen yatağın bitiminde yer yatağında yatıyordu. Yavaş yavaş ellerimi yere bıraktım. Artık bende yerde yatıyordum.  Yüzüne doğru eğildim. Yanağına bir öpücük koydum, ardından bir sürü öpücük koydum.
Huysuzca kaşlarını çatmıştı hemen ama bu hali onu ısırma isteği uyandırıyordu. En sevdiğim şey olan kirpiklerini okşadım.Gözleri kapalı iken uzun kirpiklerinin gölgesi yüzüne düşmüştü. O kirpiklerini okşamak apayrı bir huzur veriyordu.

" Seni çok seviyorum."

Kulağına fısıldadım. Ben bu adamı gerçekten çok seviyordum.

" Bende seni çok seviyorum Küçüğüm."diye cevap alınca ufak bir tebessüm dudaklarımda yerini aldı.

" Sevgilim saat biraz erken olabilir ama sıkıldım uyanır mısın?" dediğim an gözleri açıldı ve göz göze geldik. O da bana bir öpücük verdi ve hemen ardından biçimli güzel kaşları çatıldı.

" Şeyda sen neden bana seslenmeden kendini zorluyorsun?"

"Sevgilim kendimi zorlamıyorum aradan 3 hafta geçti tedavi görüyorum ve yürüme denemeleri yapıyorum. Bu sayede de bende seni öperek uyandırdım. Kötü mü?" Diyerek dudak büktüm. Hemen beni kucağına alıp tekrar o lacivert koltuklu gri tekerlekli sandalyeye oturttu.

"Lavaboya gidelim ihtiyaçlarını gider, ben kapıda beklerim."

"Tamam sevgilim olur gidelim."diyerek lavaboya götürmüş beni kapıda beklemişti.
İşlerim bitince lavabodan çıkıp mutfağa yöneldim. Kürşat da lavaboda işlerini gideriyordu. Mutfağa girdiğim de Elif abla orada çoktan kahvaltı hazırdı. Yanında ise küçük Teoman vardı!

"Günaydın ablaların en tatlısı" diyerek bana eğilen Elif ablayı öptüm.

" Günaydın canım sen neden erken kalktın?"

"Uyku tutmadı diyelim bende kalktım yapabileceğim birşey var mı?"

"Yok kuzum ben hazır olunca çağırırım içeri geç sen."diyerek beni mutfaktan kibarca kovmuştu.İçeri girdiğim sıra arkamdan Kürşat da gelmişti.Üzerinde koyu lacivert bir kot, beyaz bir tişört , lacivert saat ile harika görünüyordu.

"Seni eve kapatıp üstüne kilit vurmalıyım." diye kahkaha atmıştım.Bu dediğime o da kahkaha atmıştı.

"Onu ben yapmalıyım."dediği an gözlerine baktım.

BUZ ADAMIN KÜÇÜK KIZI (BİTTİ)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang