7

1.1K 128 10
                                    

Anna il privi cu amuzament si il atinse din nou.
-Luke, esti bine? Trezeste-te!
Mark il striga din toate puterile si cand deschise ochii il fulgera durerea din maxilar si piept. Se ridica greoi si isi mangaie fata.
-Ce mi-ai facut, tampitule? sopti chinuit de durere.
-Nu te mai trezeai, am incercat sa te ajut! Vocea lui Mark era incarcata de emotie si furie. Se bucura ca il vedea constient, insa simtea nevoia sa ii mai traga una, sa fie sigur.  Ce s-a intamplat?
Luke isi ridica privirea si cauta un mod frumos de a spune ce anume traise. Inca se simtea bulversat de avalansa ce se abatuse asupra lui si nu credea ca Anna chiar avea nevoie de el.
-Iti mai aduci aminte de tipa din parc?
Ochii lui Mark se marira intrebatori si il privi cu atentie. Isi aducea aminte vag, nu o considerase o piesa importanta in misiunea lor, iar acum nu vedea de ce ar vrea Luke sa vorbeasca despre ea. Ii facu un gest nerabdator din mana si il incuraja sa continue.
-Te-ai fi gandit vreodata ca Raul arata atat de bine?

Simti nevoia sa se aseze, asa ca se intinse pe iarba langa Luke. Nu avea cum sa fie ea, ar fi simtit-o. Nu isi urase niciodata tatuajul mai mult decat acum; din vina lui probabil o vraja slaba de acoperire transforma Raul in ceva ce nu poate fi detectat de niciun T tatuat.  Spusese Conducerii ca vrea sa ii fie indepartat tocmai din motive ca acesta, insa ei l-au crezut nebun pentru ca indraznise sa isi ceara toata puterea inapoi, asa ca ii ignorasera cererea iar acum credea ca Luke  merge pe o franghie subtire, cu soarta omenirii in mainile lui.
Nu ii spusesera prea multe despre el, dincolo de faptul ca nu s-a manifestat niciun talent in interiorul sau si ca are ochii intr-o culoare neobisnuita. Il avertizasera in legatura cu incapatanarea sa si cu spiritul sau pentru aventura. Datoria sa era sa il tempereze si sa-l foloseasca acolo unde avea nevoie pe post de Soldat exceptional. Ceea ce presupunea in legatura cu Luke era din cauza unor povesti pe care le citise in copilarie si a unor studii vechi din adolescenta.
Existau legende conform carora, in unele cazuri,  un  Superior va fi capabil sa supuna Raul si sa conduca timp de secole intregi peste toate universurile, iar in altele ca va zdrobi Raul si il va inchide pentru totdeauna; nu il cunostea pe tanar prea bine, dar stia ca nu ii sunt dragi cei din rasa lui iar un junghi de teama i se fixa in piept : daca accepta Raul si ii conducea pe toti spre pieire? Oare el stia despre ce anume este vorba?

-Mark? Esti bine?
Scutura din cap si il privi intrebator. Hotari sa afle tot ce se intamplase.
-Povesteste-mi. Ii spuse pe un ton autoritar.
-Nu e mare lucru de spus, doar ca am simtit nevoia sa o sarut suficient de tare incat sa regret acum ca nu am facut-o. A da, si spunea ceva de condus lumea si universul, cred.

Durerea din umar il surprinse pe tanarul cu ochi de ametist si il facu sa scanceasca.
-De ce? reusi sa strige inainte sa fie impins inainte de partenerul sau de misiune.
-Taci si mergi, am reusit sa retin simbolul din linii cat tu flirtai cu cel mai rau lucru care se putea intampla lumii asteia. Trebuie sa il cautam.
Luke ridica din umeri. Stia ca Mark are informatii pe care nu vrea sa i le impartaseasca, le simtea undeva in strafundul mintii, dar nu se putea concentra suficient cat sa le aduca la suprafata. Gandul la Anna nu ii dadea pace, cum putea sa se simta atat de legat de ea, cum putea sa ii fie dor de ea, cand nu schimbasera decat cateva cuvinte, printre care ea ii spusese clar ca vrea sa distruga doua lumi si sa le conduca pe celelalte? Incerca sa o urasca din tot sufletul, insa il chinuia lipsa ei. Pana si forma ei adevarata ii placuse, atat de diferita, de alba, translucida. Ii putea vedea umbra inimii in piept si asta ii ramasese intiparit in minte. Avea prea multe intrebari si niciun raspuns. Tot ce ii trecea prin fata ochilor era micul ei tatuaj de pe incheietura. Credea ca in semnul acela micut zaceau ascunse foarte multe raspunsuri:

 Credea ca in semnul acela micut zaceau ascunse foarte multe raspunsuri:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

P.S.: Ati vrea sa vedeti desene ale personajelor sau preferati sa vi le imaginati singuri? Astept raspunsurile :D Daca e afirmativ, poate sarbatorim capitolul 15-20 cu un portret al lui Luke, Mark sau Anna. Asta tot voi veti decide !

Zeul BlestematWhere stories live. Discover now