162-Nancy,karneval,Punťa

831 66 5
                                    

  Ráno** 

Probuzení bylo v pohodě, žádná kocovina ani nic jiného. Zarazilo mě, že kromě Honzy byl v posteli s námi taky Kuba. Drcla jsem loktem do Honzy, aby se probudil. 

Honza "co je?" zamlaskal, ale oči neotevřel. 

Já "ale nic, budu dole" rozmyslela jsem si jeho probuzení. 

Vzala jsem to cestou přes koupelnu a dala si dlouhou teplou sprchu. Hodila jsem na sebe nějaké oblečení, svázala si vlasy a sešla schody dolů. Babička by měla přijet ráno, jenomže ono už ráno je a ona nikde. Usoudila jsem, že přijede každou chvilkou a pustila se do chystání snídaně. 

Rozhodla jsem se pro míchaná vajíčka. Když jsem měla hotovo nabrala jsem si na talíř a sedla jsem si k televizi. Zapnula jsem ji, ale došlo mi, že tam asi žádné české pořady nenajdu. Zase jsem ji poraženě vypnula a pustila se do jídla. 

Kuba "do hajzlu" zakřičel nahoře takže jsem to slyšela i já tady. 

Už jsem dojedla, tak jsem se šla podívat co tak strašného se mu stalo. Vyšla jsem schody a stáli s Honzou na chodbě před naším pokojem. Kuba zoufalým pohledem něco četl na telefonu a Honza se tím náramně bavil. 

Kuba "já jí napsal, že má krásnej hlas a roztomilé ouška?!" znechuceně zíral na telefon.

Na což následovala další dávka Honzova záchvatu smíchu. Sešli jsme s klukama schody zase dolů a nabrala jsem jim na talíře snídani. Slyšeli jsme prásknout hlavní dveře, tak jsme šli ze slušnosti přivítat babičku v jejím domě. Honza mě držel rukou kolem ramen a Kuba pořád svíjel v ruce svůj telefon. 

Ze dveří vyšla asi pětadvacetiletá slečna v krátkém oblečku pro pokojskou. Měla rudé vlasy a make-upem taky evidentně nešetřila. Za velkým výstřihem schovávala dokonalá prsa. Je divné že ji takhle popisuji, ale vypadala spíše jako prostitutka než uklízečka. 

Kuba "pane bože babi, co mi to děláte" slintal při pohledu na ni. 

Uklízečka "hi, Im Nancy" //ahoj, jsem Nancy//  nevinně se usmívala na oba kluky.

Kuba "hi Nancy" //ahoj Nancy// hned se jí ujal. 

To je neuvěřitelný. Všichni kluci jsou takový. Nejdřív brečí, že se všechny holky oblíkají a malují jako coury a pak nakonec si jdou stejně užít s těmahle v uvozovkách slečnami.

Ale co, je to Kubova věc, mě to může být jedno. Co mě ale dostalo ještě víc, byl Honza. Pořád mě držel kolem ramen, ale oči měl jen v jejím výstřihu. Šťouchla jsem ho loktem do břicha a sundala ze sebe jeho ruku. Párkrát zamrkal a podíval se na mě s otazníkem v očích. 

Já "to vážně?" nahodila jsem nechápavý výraz. 

Nancy "I should go" //měla bych jít//  hodila očkem po obou klucích a odešla. 

Naštvalo mě to, vím že jsou i horší věci na světě než tohle, a taky že by mi to Honza neudělal, ale prostě mi to vadí. Nechala jsem je tam beze slova stát a šla jsem uklidit talíře po snídani. Byla to první věc co mě napadla, abych tam nemusela být s nimi. 

Naskládala jsem talíře do myčky a šla si sednout s telefonem ven. Projela jsem sociální sítě, něco málo hodila na snapchat, klasická rutina. 

Linda "víš o tom, že si sem Kuba dotáhl nějakou štětku?" sedla si na židli vedle mě. 

Já "to je jen Nancy" zabručela jsem. 

Já "přišla uklízet a kluci jsou z ní mimo" vysvětlila jsem moji špatnou náladu. 

Linda "vždyť vypadá jak prostitutka" taky nevěřila tomu, že tady jen uklízí. 

youtuber člověk ?Donde viven las historias. Descúbrelo ahora