κεφάλαιο 9

832 61 2
                                    

ΜΕΡΙΆ ΝΕΦΕΛΗΣ

Το πρωί ετοιμάστηκα και έφυγα κατευθείαν γιατί είχα αργήσει πήρα την Αλεξάνδρα και πήγαμε στο σχολείο , προχωράμε προς τα αγόρια αλλά σταμάτησα απότομα όταν είδα τον Άρη να με κοιτάει  και να φεύγει  απο τα αγόρια .

ΑΛΕΞ: Τι έπαθες καλέ ;

ΝΕΦ: Τπτ πάμε

ΑΛΕΞ: Σίγουρα ;

ΝΕΦ: Ναι

Συνεχίσαμε να περπατάμε προς τα παιδιά τους χαιρετίσαμε και καθίσαμε και εμείς μαζί τους .

ΑΛΕΞ: Που πήγε ο Άρης ;

ΝΙΚ: Πήγε σε κάτι παλιούς φίλους

ΑΛΕΞ: Α οκ

Το κουδούνι χτύπησε και πήγαμε στην τάξη μας , ο Άρης δεν με κοίταξε ούτε μία φορά είναι λες και θέλει να με αποφύγει αλλά για πιο λόγο δεν του έκανα κάτι .

ΟΔ: Νεφέλη ;

ΝΕΦ: Ναι ;

ΟΔ: έχεις κάτι ;

ΝΕΦ: Όχι γιατί;

ΟΔ: Γιατί φαίνεται σαν να είσαι σε άλλον κόσμο

ΝΕΦ: Βλακείες

ΟΔ: Ναι καλά πες μου τι έκανε

ΝΕΦ: Ποιος ;

ΟΔ: Μην κάνει την ανήξερη

ΝΕΦ: Δεν την κάνω

ΟΔ: Καλά άντε λέγε τώρα

ΝΕΦ: Τι πράγμα ;

ΟΔ: είμαι σίγουρος πως κάτι έγινε γι΄αυτό λέγε

ΝΕΦ: Δεν έγινε απόλυτος τπτ γιατί νομίζω ότι με αποφεύγει

ΟΔ: Απόφυγε τον και εσύ

ΝΕΦ: Γιατί ;

ΟΔ: Έχε μου εμπιστοσύνη

ΝΕΦ: Οκ

ΟΔ: και στο διάλειμμα έλα μαζί μου

ΝΕΦ: Εντάξει

Μετά από τόση ώρα το κουδούνι χτύπησε και σηκώθηκα για να βγω έξω αλλά έπεσα πάνω σε κάποιον σήκωσα το κεφάλι μου και είδα τον Άρη να με κοιτάει στα μάτια .

ΜΕΡΙΑ ΑΡΗ

Το κουδούνι για διάλυμα χτύπησε δεν κατάλαβα πότε πέρασε ,σηκώθηκα από το θρανίο μου και μίλαγα με τον Βαγγέλη αλλά έπεσα πάνω σε κάποια γύρισα το κεφάλι μου και είδα ότι ήταν η Νεφέλη την κοίταξα στα μάτια και έκανε και αυτή το ίδιο όμως αυτή δεν είπε τίποτα και σηκώθηκε και έφυγε εγώ έμεινα στο ίδιο σημείο προσπαθώντας να καταλάβω τι έγινε μόλις τώρα αλλά ο Βαγγέλη με έβγαλε από της σκέψη μου .

ΒΑΓ: Ρε μαλάκα τι έπαθες ;

ΆΡΗΣ: Εε;

ΒΑΓ: Τι έπαθες ;

ΑΡΗΣ: Τπτ

ΒΑΓ: Μάλιστα έλα πάμε γιατί θα τελειώσει το διάλυμα

Κούνησα καταφατικά το κεφάλι μου και βγήκαμε έξω από την τάξη και προχωρήσαμε προς τον Νίκο και την Αλεξάνδρα που καθόντουσαν σε ένα παγκάκι την Νεφέλη δεν την ειδα πουθενά   οπότε είπα  να ρώτησα.

ΆΡΗΣ : Που είναι η Νεφέλη ;

ΑΛΕΞ: Νομίζω με τον Οδισσέα

γιατί ;

ΆΡΗΣ: Τπτ απλά ρώτησα

ΝΙΚ: Αυτό είναι η κάτι άλλο ;

ΑΛΕΞ: Σαν τι ;

ΝΙΚ: Θα μας πει ο Άρης

ΆΡΗΣ: Οχουυ απλά ρώτησα

Ν-Β: Ναι σίγουρα

ΑΛΕΞ: Θα μου πει κανένας τι συνέβη;

ΆΡΗΣ: Τπτ Αλεξάνδρα μου απλά αυτή η δυο λένε μαλακίες

Β: Λέμε;

ΑΡ: Ναι λέτε

Β: Ναι ότι πεις

Η ώρα πέρασε και μπήκαμε στην τάξη  για το βαρετό μάθημα Ιστορίας , όμως για καλή μας τύχη μας ανακοίνωσαν ότι θα φύγουμε ποιο νωρίς λόγω ότι η καθηγητές θα κάνουν συμβούλιο. Περπατούσα στον δρόμο ακούγοντας μουσική με τα ακουστικά μου και είχα τοποθέτησε την κουκούλα μου καθώς άρχισε να ψιχαλίζει , έστριψα σε ένα στενό ώστε να φτάσω ποιο γρήγορα στο σπίτι αλλά αυτό που είδα δεν μου άρεσε καθόλου ήταν η Νεφέλη με τον Οδυσσέα λίγο πιο πέρα από εμένα και φιλιούνται προχώρησα και πέρασα από μπροστά του κάνοντας ότι δεν τους είδα , πραγματικά εκκινεί την στιγμή ήθελα να του σπάσω τα  μούτρα να του τα κανω κρέας  να μην μπορει να κυκλοφορήσει  αλλά έπρεπε να συγκρατηθώ αφού δεν ήθελα και δεν έπρεπε  να καταλάβει τίποτα  η Νεφέλη τουλάχιστον όχι ακόμα , έφτασα σπίτι και έκατσα να φάω γιατί πεινούσα σαν λύκος και έπιασα λίγη κουβέντα με την μαμά μου και μου είπε ότι θα πρέπει να φύγουν για τουλάχιστον δύο εβδομάδες στη Θεσσαλονίκη γιατί προέκυψαν κάτι δουλειές την διαβεβαίωσα ότι θα είμαι μία χαρά και μετά ανέβηκα στο δωμάτιο μου για να κάνω καμία άσκηση μίας και πάρω κανέναν καλό βαθμό πήρα και τον Βαγγέλη να του πω αν είναι να βγούμε το απόγευμα για κανέναν καφέ αλλά είχε να κάνει κάτι με τους γονείς του οπότε θα την βγάλω μέσα απόψε , τελείωσα κάτι ασκήσει και έπεσα για  υπνάκο τουλάχιστον να περάσει καλά η ώρα .

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Γεια σας 

αυτό είναι άλλο ένα κεφάλαιο ελπίζω να σας άρεσε 

πολλά φιλιά μέχρι το επόμενο κεφάλαιο :* 

The First Love 🖤 Where stories live. Discover now