κεφάλαιο 23

607 43 0
                                    

ΜΕΡΙΆ ΆΡΗ

Οπως χόρευα αγκαλιά με την Νεφέλη μου είπε ότι πίστευε πως είχα ξέχασα τα γενέθλια της, μα πως ειναι δυνατόν να ξεχάσω την ημέρα που ηρθε στον κοσμο αυτο το πανέμορφο πλασματάκι που με κανει τοσο χαρούμενο ? , της έδωσα ενα φιλί και την πλησίασα στο αφτί λέγοντας της οτι η βράδυ εχει και συνέχεια καθώς την περιμένει μια έκπληξη .
Η ώρα πέρασε γρήγορα και της είπα ότι πρεπει να φυγουμε , βγήκαμε από το μαγαζί και μπήκαμε στο αμάξι αφού πρώτα της είχα δέσει τα μάτια .

Ήμασταν στην παραλία και μου είπε ότι της αρέσει η έκπληξη και της είπα να κλείσει τα μάτια της με υπάκουσε και έβγαλα από την τσέπη μου το κουτάκι με το βραχιόλι πήρα το χέρι της και το τοποθέτησα λέγοντας της να τα ανοίξει , το πρόσωπο της έλαμψε βλέποντας το και μ χαμογέλασε με αυτό το χαμόγελο που τόσο λατρεύω, την φίλησα και αυτή την φορά την κράτησα περισσότερο πανα μου ήταν ενα φιλί γεμάτο πάθος και ευτυχία , σταματήσουμε για να ελέγξουμε της αναπνοές μας και ξαπλώσαμε στην άμμο κοιτώντας τα αστέρια.

ΜΕΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗΣ

Αφού έκλεισα τα μάτια μου για δεύτερη φορα πήρε το χέρι μου και ένιωσα ένα κρύο πράγμα να ακουμπάει πανω τον καρπό μου , άνοιξα τα μάτια μου και είδα ένα πανέμορφο βραχιόλι , χαμογέλασα και μου έδωσε ένα φιλί γεμάτο πάθος , αναγκαστήκαμε να το διακόψουμε ώστε να ελέγξουμε της αναπνοές μας , και ξαπλώσαμε στην άμμο κοιτώνας τα αστέρια .
Ηταν τα πιο όμορφα γενέθλιά που εχω περάσει όλα αυτα τα χρονια , ηρθε ομως η ώρα που έπρεπε να σηκωθήκαμε για να φύγουμε .

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΡΗ

Μπήκαμε στο σπίτι του Αρη αφού πρωτα είχα ειδοποιήσει την μαμά μου και φυσικά δεν της είπα ότι θα μείνω στον Άρη αλλα στην Αλεξάνδρα πάλι καλά έχω και αυτην και μπόρεσε να με καλύψει σε περίπτωση ανάγκης, τεσπα μπήκα στο δωμάτιο του και ο Άρης με κόλλησε στον τοίχο φιλώντας με στον λαιμό μου που μονάχα όταν με άγγιζε ανατρίχιαζα . πρώτη φορά έχει κάποιος τόση επιρροή επάνω μου σιγά σιγά άρχισε να μου βγάζει το φόρεμα μέχρι που το έβγαλε τελείως ενώ εγώ του έβγαλα την μπλούζα και κοιτούσα το γραμμωμένο του στέρνο και εκείνος μου χάιδευε το σώμα . Του ξεκούμπωσα το παντελόνι μέχρι που το έβγαλα τελείως και έμεινε μόνο με το μποξερακι , με έριξε στο κρεβάτι και ήρθε απο πάνω μου , με γρήγορες κινήσεις έβγαλε τα εσώρουχα μου και έβαλε ένα δάχτυλο μέσα μου και έτσι είχα τον πρώτο μου οργασμό , μόνο που άγγιζε το σημείο , η επόμενη κίνηση μου ήταν να τον γυρίσω και να του βγάλω το μποξεράκι , ηταν αρκετά ερεθισμένος. Κι εγώ το βοήθησα λίγο παραπάνω ! με γύρισε ξανά και ήρθε από πάνω μου, πήρε ένα προφιλακτικό από το συρτάρι και το φόρεσε , μπήκε μέσα μου και μετά από ώρα τελειώσαμε μαζί.

Το επόμενο πρωί ξύπνησα στην αγκαλιά του, ένιωσα πως με κοιτούσε και επίσης το χέρι του διέγραφε κύκλους πάνω στην κοιλιά μου , άνετα μπορώ να πω ότι αυτή ήταν η καλύτερη βραδιά της ζωής μου . Του έριχνα κλεφτές ματιές και επειδή δεν άντεχα άλλο να με κοιτάζει του είπα να σταματήσει.

ΝΕΦ: Μπορείς να σταματήσεις ;

ΑΡΗΣ: Ποιο πράγμα ;

ΝΕΦ: Να με κοιτάς ετσι λες και φοβάσαι να με χάσεις

ΑΡΗΣ: Απλά σε θαυμάζω .

ΝΕΦ: Εντάξει , μπορείς όμως να με θαυμάζεις όταν τρώω γιατί πεινάω σαν λύκος ;

ΑΡΗΣ: Χαχα εντάξει

ΝΕΦ: Αντε σήκω

Σηκωθήκαμε και κατευθυνθήκαμε στην κουζίνα με άνεση αφού η γονείς του λείπουν για ένα επαγγελματικό ταξίδι στην Θεσσαλονίκη . είχα φορέσει μία μπλούζα του Άρη για να είμαι πιο άνετα αλλά έφτανε λίγο πιο κάτω από τον γλουτό μου δεν μπορούσα να κάνω και αλλιώς γιατί αν φόραγα το χθεσινό φόρεμα δεν θα βολευόμουν καθόλου . κάθισα στην καρέκλα και ο Άρης έφερνε διάφορες λιχουδιές και πορτοκαλάδα για να φάμε , ο Άρης με μπούκωνε συνέχεια με κουλουράκια , κρουασάν, φρυγανιές καλιμενες με διάφορες μαρμελάδες και τα συνόδευε με φρέσκια πορτοκαλάδα .

ΝΕΦ: Άρη μου φτάνει δεν θέλω άλλο έχω φουσκώσει

ΆΡΗΣ: Έλα αυτό και τέλος

ΝΕΦ: Καλά

ΆΡΗΣ : Έλα και μετά λίγο χυμό

ΝΕΦ: Ρε Άρη έχεις σκοπώ να με παχύνεις;

ΆΡΗΣ: Όχι αλλά θέλω να έχεις δυνάμεις

ΝΕΦ: Οχ για πιο λόγο πρέπει να έχω δυνάμεις ;

ΆΡΗΣ: Θα δεις

Είπε και μου έδωσε ένα πεταχτό φιλί στα χείλι , ήθελα να ξερά τι έχει πάλι στο μυαλουδάκι του ..

The First Love 🖤 Where stories live. Discover now