κεφάλαιο 32

459 41 0
                                    


Η μέρες μας στην Σαντορίνη πέρασαν πολύ γρήγορα αλλά και πολύ ωραία και αφού σήμερα είναι το προ τελευταίο μας βράδυ εδώ   αποφασίσαμε να πάμε σε ένα καινούριο μπαράκι που μας πρώτιναν κάτι παιδιά που γνωρίσαμε .

Ήμαστε ήδη στο μπαράκι και εγώ δεν ένοιωθα και πολύ καλά.

Λογικό να μην νιώθεις καλά με τόσο που έχεις πιει

Ναι οκ συμφωνώ μαζί σου υποσυνείδητο αλλά προ τελευταίο μας βράδυ εδώ και ήθελα να διασκεδάσω .

Τεσπα , άρχισα να ζαλίζομαι και είπα στα κορίτσια ότι πάω για λίγο στο μπάνιο και αφού μου έγνεψαν θετικά κατευθύνθηκα προς τα εκεί , άρχισα να κατεβαίνω στα σκαλιά και να σκουντάω κάμποσα άτομα για να φτάσω στης τουαλέτες , όταν μπήκα είδα ένα κορίτσι να ξερνάει την προσπέρασα και πήγα μα ρίξω λίγο νερό στο πρόσωπο μου . έκλεισα τα μάτια μου μπας και μου φυγή η ζαλάδα αλλά δεν άλλαζε τπτ . κάποια στιγμή ένοιωσα κάποιον να με αγκαλιάζει και κατάλαβα ότι είναι ο Αρούκος μου καθώς μου μύριζε το άρωμα του , γύρισα και μου επιτέθηκε κατευθείαν στα χείλι μου , ήταν διαφορετικά από τις άλλες φορές αλλά δεν με ένοιαζε αφού με φιλάει αυτός , με κώλυσε στον τοίχο και άρχισε να με φιλάει βίαια στον λαιμό μου .

Άκουσα πόρτα να ανοίγει και να κλείνει δεν έδωσα σημασία και άρχισα να τον φιλάω και εγώ , άνοιξα τα μάτια μου και αυτό που αντίκρισα δεν μου άρεσε καθόλου έσπρωξα κατευθείαν τον άγνωστο άντρα από πάνω μου και έφυγα τρέχοντας , ανέβηκα πάνω και άρχισα να προσπαθώ να εντοπίσω τον Άρη αλλά δεν τον έβλεπα πουθενά και αποφάσισα να ρωτήσω τα παιδιά .

ΝΕΦ: Παιδιά είδατε τον Άρη;

ΝΙΚ: Ναι ήρθε εδώ πήρε τα πράγματα του και έφυγε χωρίς να πει τπτ

ΝΕΦ: Γαμώτο

ΑΛΕΞ: Τι έγινε;

ΝΕΦ: Ελπίζω τπτ , φεύγω θα τα πούμε αύριο καληνύχτα

ΑΦΡ: Μόνοι σου έτσι δεν πας πουθενά θα έρθουμε και εμείς μαζί σου

ΝΕΦ: Μία χαρά είμαι και όχι δεν χρίζεται να χαλάσετε την βραδιά σας τα λέμε .

Έφυγα χωρίς να τους αφήσω χρόνο να απαντήσουν , σταμάτησα ένα ταξί και του είπα το ξενοδοχείο . Μετά από 10 λεπτά είχα φτάσει και προχωρούσα στο διάδρομο που είναι το δωμάτιο μας , άνοιξα και είδα τα πράγματα του Άρη να λείπουν έκλεισα την πόρτα και κύλισα προς τα κάτω κλαίγοντας.

Καλά να πάθεις ηλίθια που μου ήθελες και ποτό τρομάρα σου

ΣΚΆΣΕ

Φώναξα στο υποσυνείδητο μου και άρχισα να κλαίω ποιο πολύ με αποτέλεσμα να κουραστώ και να κοιμηθώ στο πάτωμα .

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

λοιπόν κορίτσια ελπίζω να σας άρεσε ώστε να πατήσετε αστεράκι .

Μέχρι το επόμενο πολλές φιλούμπες

The First Love 🖤 Where stories live. Discover now