κεφάλαιο 16

764 55 0
                                    

ΜΕΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗΣ .

Όταν έφυγε ο Άρης πήρα το μπλοκ ζωγραφικής μου και άρχισα να σχεδιάζω ότι μου ερχόταν στο κεφάλι για να πέραση η ωρα  , μίλησα και με τον Άρη και μου είπε ότι το βράδυ και βγει με τα αγόρια και με ρώτησε αν με ενοχλεί και φυσικά  του είπα όχι ,το οτι τα φτοιαξαμε δεν σημαίνει οτι θα τον ξεκοψω και απο την παρέα του, ουτε  οτι θα ξεκοψω και εγω απο την δικια μ ωστε  ν ειμαι μονο μαζι του ποτε δε  μου αρεσε αυτο και ποτε δεν θα το κάνω  .

Ένας σπαστικός ήχος ακουγότανε μέσα στα αυτιά μου και άνοιξα τα μάτια μου να δω τι συνέβη και συνειδητοποίησα πως είχε ξημερώσει, κοίταξα την ώρα και είχα αργήσει , σηκώθηκα και άρχισα να Ετοιμάζομαι  στα γρήγορα , έβαλα το μαύρο μου τζιν μία μακρυμάνικι άσπρη μπλούζα ένα μπεζ κασκόλ της καφέ μου μπότες και το μαύρο μου δερμάτινο

Ένας σπαστικός ήχος ακουγότανε μέσα στα αυτιά μου και άνοιξα τα μάτια μου να δω τι συνέβη και συνειδητοποίησα πως είχε ξημερώσει, κοίταξα την ώρα και είχα αργήσει , σηκώθηκα και άρχισα να Ετοιμάζομαι  στα γρήγορα , έβαλα το μαύρο μου τζιν μία μακρ...

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

πήρα την τσάντα μου και έφυγα για το σχολείο , το κουδούνι είχε ηδη χτυπήσει οπότε δεν έκανα καν τον κόπο να μπω μέσα  , έκατσα σε ένα παγκάκι άνοιξα το κινητό μου και  δεν είχα κανένα μήνυμα από τον Άρη , παραξενεύτηκα γιατί κάθε πρωί μου στέλνει . το κουδούνι για διάλυμμα χτύπησε και καθώς περίμενα τα παιδιά να βγουν εψαχνα με τα μάτια μου τον Άρη αλλά δεν τον έβλεπα πουθενά.

ΝΕΦ: Καλημέρα παιδιά

Α-Ν-Β: Καλημέρα

ΑΛΕΞ: Γιατί δεν ήρθε την πρώτη ώρα ;

ΝΕΦ: Με πήρε ο ύπνος

ΑΛΕΞ : Μάλιστα

ΝΕΦ: Μήπως είδατε τον Άρη; Τον ψάχνω παντού

ΑΛΕΞ: Ουτε αυτός ήρθε σήμερα

ΝΕΦ: Παράξενο

ΑΛΕΞ: Γιατί;

ΝΕΦ: Έχουμε να μιλήσουμε από εχθές το απόγευμα και κάθε πρωί μου στέλνει μήνυμα αλλά σήμερα όχι

ΑΛΕΞ: Μπορεί κάτι να του έτυχε ρε

ΝΕΦ: Αγόρια εσείς ξέρετε τπτ;

The First Love 🖤 Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα