κεφάλαιο 14

765 56 0
                                    

ΚΟΡΙΤΣΆΚΙΑ ΜΟΥ ΜΟΛΕΙΣ ΓΎΡΙΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ λείψατε ΠΟΛΎ

ΌΠΩΣ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΈΘΗΚΑ ΑΝΈΒΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΕΊΑΝ ΚΑΙΝΟΎΡΙΟ ΚΕΦΆΛΑΙΟ .

ΕΛΠΊΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΈΣΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΜΙΚΡΟ

ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΤΑ ΣΧΌΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Απόψεις ΣΑΣ

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΆ ΣΕ ΌΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΉ ΑΝΆΓΝΩΣΗ

------------------------------------------------------

ΜΕΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗΣ

Τα παιδιά εχουν βγεις εξω και εγω για μια ακομα φορα κάθομαι και κλαίω την μοίρα μου , καποια στιγμή πρεπει να το παρω απόφαση πως τιποτα δεν θα μου πηγαίνει καλα παντα ολο κατι θα γίνεται και θα χαλάνε ολα ,ειναι λες και ενα είδος κατάρας εχει πεσει πανω μου και δεν μπορω να ευτύχησε .
Αααα κατάλαβα εντάξει παίδες το έλυσα το μυστήριο η θειά μου καλε απο το χωριό που λετε καθε φορα που περνεις τηλέφωνο την μαμα μ ή την επισκεπτόμαστε στον στο χωριο μας πετάει συνεχεια το ίδιο πράγμα, ποτε θα βρω ενα καλο παλικάρι να με παντρευτεί και ν φαμε και κανα κουφετο , αν θες τοσο πολυ κυρα μ να φας κουφετα παντρέψου εσυ που μου εχεις μαζέψει εδω περα ολο τον ζωολογικό κήπο να πουμε και ασε μας εμας να κλαιμε την μοιρα μας.

αντε και επειδή ειμαι καλος άνθρωπος (μην χεσω ) θα σου παρω για τα γενέθλιά σου ενα κιλο κουφέτα να έχει να τρως βρε .
Απα πα δεν παω καλα ρεεε ,κάθομαι και σκέφτομαι την θειά μου απο το χωριό νυχτιάτικα αντί να βλεπω ενα απο τα ωραια μου όνειρα που δυστυχώς δεν θα πραγματοποιηθούν.
Έπιασα το κινητό και είδα πως η ωρα εχει παει περασμένες 12 και πήρα την απόφαση μιας και δεν εχω τιποτε αλλο να κάνω απο το να σκέφτομαι τα κουφέτα της θειάς μου να πέσω σε ενας απολαυστικό υπνο μπας και στον φανταστικό μου κοσμου τα πραγματα ειναι καλύτερα.

Τικ τικ τικ τικ τικ

Τι στο κορακα ειναι αυτο πάλι Γαμωτο μια φορα να κοιμηθώ με την ησυχία με δεν γίνετε ?

Τικ τικ τικ

Αααα δεν θα τα παμε καθόλου καλααα , πεταξα τα σκεπάσματα απο πανω μου και άρχισα να ψάχνω παντου απο που έρχεται αυτος ο ενοχλητικός ήχος, ερε μονο και το βρω αληθεια θα σε πετάξω απο το παράθυρο.
Αχαα το βρήκα , αα εμ οχι λαθος αυτο δεν εχει μπαταρίες ποτε ουτε αυτο ειναι .

Τικ τικ τικ τικ

Αντε πάλι, αυτη την φορα θα σε βρω , άρχισα να ακολουθώ τον ήχο και με οδήγησε στο παράθυρο , ανοιξα την κουρτίνα και ειδα εναν Αρη με μια χούφτα πετραδάκι .

The First Love 🖤 Onde as histórias ganham vida. Descobre agora