κεφάλαιο 22

551 43 0
                                    


ΜΕΡΙΑ ΑΡΗ 
.
Ήμουν στο μπαράκι και  περίμενα με ανυπομονησία για το ποτε θα έρθουν, ο Βαγγέλης μου έστειλε μήνυμα  ότι είναι απέξω και η Νεφέλη   ρωτάει συνέχεια  για μένα και οτι  φαίνεται στεναχωρημένη , ωραία  ολα παμε όπως πρεπει είπα από μέσα μου και έβαλα το κινητό μου στην τσέπη.
Πηγα να τους βρω μεχρι που η    βαρια πόρτα του μαγαζιού  άνοιξε και μπροστά  μ ξεπρόβαλε μια γλυκιά και πανέμορφη  - σέξι  Νεφέλη , την άρπαξα αμέσως  πανω μου και της εδωσα ενα απαλο φιλι στα χειλη ,  έπιασα  το χέρι της και την οδήγησα στο τραπέζι μας  , καθοολοι την διαδρομη φαινόταν σκεπτικη και στεναχωρημένη  , αχ μωρό δεν σε ξεχασα  σε λιγο θα εισαι η πιο χαρούμενη εδω μεσα .
Τα παιδιά  κάθονται ολα μαζι στο τραπέζι και εγω εχω παει ν παρω τα υποτιθέμενα  ποτα ,  αναξα τα κεράκια   πανω στην  τούρτα   και άρχισα  να πηγαίνω  σιγα σιγα προ το μερος της Νεφέλη ,όταν με είδε ενα τεράστιο  χαμόγελο  σχηματίστηκε  πανω στα χείλη της , της τραγουδήσαμε  το τραγούδι και έσβησε τα κεράκια της  πήγα κοντά της και της είπα επιτέλους χρονια πολλα   και την φίλησα , φάγαμε την τούρτα και πήγαμε να χορέψουμε .

ΜΕΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗΣ

Μπήκαμε στο μπαράκι και είδα τον Άρη να μας περιμένει ακριβώς μπροστά από της πόρτα ηρθε  κοντά μου και  με φίλησε απαλα , ουτε χρονια πολλα ουτε τπτ , πως γίνεται να εχει ξεχάσει  τα γενέθλιά  μ ?.
Με πήρε  απο το χέρι  και με πήγε στο τραπεζι μας .
Κάθομαι εδω και 5 λεπτα μαζι με τα παιδιά  και εναν εξαφανισμένο  Αρη  , το τελευταίο πραγμα που δεν θελω τωρα ειναι να τον δω με αλλη   ,  ειδα με την άκρη  του ματιου μ  ενα μεγαλο φως να έχετε προς το μερος μ και γύρισα  να δω απο που προέρχεται .
Καποιος πρεπει να μου κανει πλάκα . δάκρια  άρχισαν να κάνουν  την εμφάνιση τους απο συγκίνηση  καθως  εβλεπα τους φιλους μ να με περιτριγυρίζουν και να μου τραγουδάνε  το τραγούδι τον γενεθλίων  ,  έσβησα  τα κεράκια  και ομιξαν ολοι πανω μ για χρονια πολλα αφου  τους ευχαρίστησα ολους  ηρθε ο Αρης  διπλα μου και μου ειπε χρόνια πολλα  μου έδωσε  ενα βάθη  φίλη στα χείλη  και πήγαμε  να χορέψουμε  .

ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ

ΝΕΦ: Νόμιζα ό,τι δεν θυμώσουν τα γενέθλια μου

ΑΡΗΣ: Πως γίνετε να ξεχάσω τα γενέθλια της κοπέλας μου

Είπε δίνοντας μου ένα απαλό φιλί στα χείλι και μετά συνέχισε λέγοντας κάτι στο αφτί μ αφού ήταν και ο μόνος τρόπος για να τον ακούσω .

ΆΡΗΣ: Όταν φύγουμε από εδώ σου έχω μία έκπληξη

ΝΕΦ: Τι έκπληξη;

ΆΡΗΣ: Αν σου την πω μετά δεν θα είναι έκπληξη

ΝΕΦ: Πφφ καλά

Συνεχίσαμε να χορεύουμε αλλά μετά από πολύ ώρα κουραστήκαμε και πήγαμε να κάτσουμε , καθίσαμε αγκαλιά και μιλάγαμε με τα παιδιά μέχρι που με πιάνει ο Άρης από το χέρι και με σηκώνει πηγαίνοντας με προς την έξοδο δεν είχα καταλάβει τη γινόταν

ΝΕΦ: Άρη μου που πάμε;

ΆΡΗΣ : Ήρθε η ώρα για την έκπληξη σου αλλά πρώτα θα σου δέσω αυτό το μαντίλι στα μάτια

Συμφώνησα και μπήκα στο αμάξι του όπου και μου έδεσε τα μάτια έβαλε μπρος την μηχανή και πηγαίναμε προς το άγνωστο τουλάχιστον για μένα , μετά από δέκα λεπτά νομίζω φτάσαμε στον προορισμό μας ο Άρης με έβγαλε από το αυτοκίνητο και κατεβήκαμε κάτι σκαλάκια μου είπε να βγάλω τα τακούνια μου γιατί δεν θα με βολεύουν και τον υπάκουσα , κατεβήκαμε άλλο ένα σκαλί και τα πόδια μου βούλιαξαν στην άμμο και με συνδυασμό  της θαλασσας κατάλαβα ότι είμαστε στην παραλία περπατήσαμε λίγο ακόμα και ο Άρης σταμάτησε απότομα .

ΝΕΦ: Γιατί σταματήσαμε ;

ΑΡΗΣ: Γιατί φτάσαμε , θα σου βγάλω το μαντίλι αλλά θα κρατήσεις τα μάτια σου κλειστά μέχρι να στο πω να τα ανοίξεις σύμφωνη;

ΝΕΦ: Σύμφωνη

Μου έβγαλε το μαντίλι και εγώ κράτησα τα μάτια μου κλειστά  και όταν μου είπε να τα ανοίξω τον υπάκουσα και έμεινα με το στόμα ανοιχτό με αυτό που αντίκρισα , είχε βάλει παντού κεράκια να σχηματίζουν μία καρδιά στην άμμο και λίγο ποιο δίπλα δύο πετσέτες με ένα ψάθινο καλάθι τον κοίταξα του έδωσα ένα φιλί με πήρε από το χέρι ,καθίσαμε στης πετσέτες άνοιξε το καλάθι και έβγαλε δύο ποτήρια και ένα μπουκάλι κόκκινο  κρασί γέμισε τα ποτήρια μας και αρχίσαμε να πίνουμε .

ΆΡΗΣ: Σου αρέσει ;

ΝΕΦ: Ναι είναι όλα καταπληκτικά σε ευχαριστώ πολύ

ΆΡΗΣ: Χαίρομαι που σου αρέσει αλλά θέλω να κλείσεις για αλλη μια φορά τα μάτια σου

ΝΕΦ: Τι έχει κι άλλο ;

ΆΡΗΣ: κλείσε  και θα δεις .

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΤΟ ΞΈΡΩ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΜΈΡΕΣ ΑΝΕΒΆΖΩ ΜΙΚΡΆ ΚΕΦΆΛΑΙΑ ΑΛΛΑ ΕΊΜΑΙ ΛΊΓΟ ΠΙΕΣΜΈΝΗ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΉΣΩ ΌΜΩΣ ΝΑ ΑΝΕΒΆΖΩ ΠΙΟ ΜΕΓΆΛΑ .

ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΎΜΕ

ΠΟΛΛΆ ΦΙΛΙΆ

The First Love 🖤 Where stories live. Discover now