κεφάλαιο 12

771 62 0
                                    

ΜΕΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗΣ

ΝΕΦ: Γιατί ; 

ήθελα πολύ να μάθω αυτον  των λογο που εδω και μια εβδομάδα ηταν απόμακρος  αλλά αντί για απάντηση με έπιασε απο το προσωπο  και άρχισε να με φιλάει απαλα  στα χείλη βαθαινοντας το σιγα σιγα ,το στομάχι μου το ένοιωθα σαν πεντακόσιες πεταλούδες να πετάνε μέσα μου , το φιλί ωστόσο κράτησε λίγα λεπτά και όταν απομακρύνθηκε στα χείλη του υπήρχε ένα τεράστιο χαμόγελο .

ΑΡΗΣ: Για αυτό

Εγώ είχα μείνει άφωνη και τον κοιτούσα στα μάτια ,δηλαδή ο Οδυσσέας είχε δίκιο ; αρέσω όντος στον Άρης ;. η φωνή του με έβγαλε από της σκέψεις μου .

ΆΡΗΣ: Δεν θα πεις κάτι ;

ΝΕΦ: Εε;

ΆΡΗΣ: Αστο κατάλαβα

Σηκώθηκε και έφυγε από το σπίτι και εγώ καθόμουν και κοιτούσα το κενό προσπαθώντας να καταλάβω τι έγινε μόλις τώρα και ένοιωσα καυτά  δάκρυα να κυλάνε στα μάγουλα μου δημιουργώντας δυο ρυάκια  , ο Βαγγέλης γύρισε από την κουζίνα και έκατσε δίπλα μου παίρνοντας με αγκαλιά και σκουπίζοντας τα δάκρυα που έτρεχαν .

ΒΑΓΓΕΛΗΣ: Που πήγε ;

ΝΕΦ: Έφυγε (είπα και ένα δάκρυ κύλισε)

ΒΑΓ: Τι έγινε ;

ΝΕΦ: Με φίλησε και έφυγε και δεν πρόλαβα να του πω τπτ .

ΒΑΓ: Να του πεις τι;

ΝΕΦ: Ότι και εμένα μου αρέσει γαμωτο

ΒΑΓ: Θες να του μιλήσω ;

ΝΕΦ: Όχι

ΒΑΓ: Ότι θες σταμάτα όμως να κλαις γιατί θα έρθουν τα παιδιά και θα αρχίσουν της ερωτήσεις

ΝΕΦ: Εντάξει

Σκούπισα τα μάτια μου γρήγορα γιατί άκουσα τα παιδιά να έρχονται .

ΑΛΕΞ: Που πήγε ο Άρης ;

ΒΑΓ: Κάτι του έτυχε και έπρεπε να φύγει

ΑΛΕΞ: Α οκ

Α ρε Βαγγέλη σου χρωστάω  μεγαλη χάρη

ΝΕΦ: Ναι να πηγαίνω και εγώ γιατί πήγε αργά

ΒΑΓ: Έρχομαι και εγώ , παιδιά θα τα πούμε

Α-Ν: Γεια καληνύχτα

Ο Βαγγέλης με πήγε σπίτι τον ευχαρίστησα και μπήκα κατευθείαν προς το δωμάτιο μου έπεσα στο κρεβάτι με τα ρούχα και με πήρε ο ύπνος .

ΜΕΡΙΑ ΑΡΗ

Η Νεφέλη με ρώτησε γιατί την αποφεύγω και βρήκα την κατάλληλη ευκαιρία να της πω επιτέλους  οσα νοιώθω  γτ πραγματικά αυτη η εβδομάδα ηταν οτι χειρότερο, η τωρα η ποτε  σκέφτηκα  και την φίλησα ηταν οτι καλύτερο   στην άρχει ήταν απαλό αλλά μετά έγινε ποιο παθιασμένο τα χείλη της ήταν τόσο γλυκά που δεν ήθελα να σταματήσω όμως επρεπε  ναι έπρεπε  να δω την αντίδραση  της

The First Love 🖤 Where stories live. Discover now