3. Bölüm

4.7K 556 379
                                    

@Multimedia: Lincoln (Lilly) Sanderson

Bu sefer Lilly'nin ağzından da yazmak istedim. Umarım beğenirsiniz. Sizi çok sevdiğimi bilin öpüyorum 😘

Şunu söyleyeyim bir çoğunuz Lilly'i kız sanıyormuş. İlk bölümün ilk paragrafını atladıysanız bu çok normal. Lütfen paragrafları atlamayalım 😊

Bu arada bu bölümü yazarken dinlediğim şarkıların listesini atıyorum. Sizde bölümü okurken yada müzik dinlemek için indirebilirsiniz. Şiddetle öneririm 😊👼

Flume - Never Be Like You
Drake ft. Rihanna - Too Good
Alle Farben - Please Tell Rosie
Twenty One Pilots - Stressed Out
Twenty One Pilots - Heathens
Justin Bieber - Company
Linkin Park - Numb
LB - Lost On You
Katy Perry - Rise
Shawn Mendes - Treat You Better
Selena Gomez ft. Charlie Puth - We Don't Talk Anymore
Craig David - Nothing Like This
Adamlar - Koca Yaşlı Şişko Dünya
Son Feci Bisiklet - Bu Kız
Son Feci Bisiklet - Bikinisinde Astronomi

Lilly

Kendimi bildim bileli geyim. En azından birinci sınıfta biz erkekler beğendiğimiz kızları söylerken, benim, sınıfımızda kıvırcık saçlı, Gale adında bir çocuğu beğendiğimi söylediğimden beri. O zamanlar heteroseksüellik ya da homoseksüellik vb. kavramlar olduğunu bilmiyordum.

Sadece duygularım neyse onu söyleyen biriydim.

En azından ben şanslıydım. Etrafta seçimleri farklı olduğu için yargılanan, dışlanan hatta öldürülen bir sürü insan var.

Annemle babama söylerken annemin tepkisi, arkadaşlarının ne düşüneceğini düşündüğü için, haykırmak oldu. Babam ise, bana baktı ve hâlâ onun oğlu olduğumu ve onun için bir şeyin değişmediğini söyledi.

Okulumda bunun için dışlanmadım diyemem. Ama ailem gibi sevdiğim biriyle karşılaşmam, yönelimim sayesinde oldu. Burada bahsettiğim Maggie tabii ki.

Okulda bize adeta 'Mean Girls'ü (İkimizin de bu filme taktığını farketmişsinizdir. İnanın hiç bir fikrim yok.) yaşatan üç kız vardı.

O gün yine sıkılmışlardı ve benimle dalga geçiyorlardı. Gözlüklü, sivilceli, sıska bir gay. İyi malzeme. Beni ittirdiler ve düştüm. Bir el gördüm sonra. Bembeyaz, biçimli parmaklı bir el. Başımı kaldırdığımda, okula yeni gelen, uzun, güzel kızın olduğunu gördüm.

Beni kaldırdı ve yüksek sesle,
"Boşver sen şu kaltakları." dedi. O anda bunu duyan diğer herkes gibi bende şok oldum. Yeni gelen kız nasıl bu kızlara 'kaltak' demişti? Etrafımızdaki insanlar artmaya başladı.

Grubun başı Kate, yavaşça bize döndü ve,
"Sen bize kaltak mı dedin?" diye adeta tısladı.

Adının daha Megan olduğunu öğrenmediğim yeni kız gülerek,
"Kaltak demedim ama bacaklarınızın bir şifresi olsaydı bu 1234 olurdu."

Herkes sustu. Sonra arkalardan kahkahalar geldi. Ve kahkaha tufanı tüm öğrencileri sardı. Üç kırmızı suratlı kız hariç. 'Oo iyiydi.' 'Lafı yediler.' Gibi sesler geldi ve Kate yeni kızın üstüne atladı.

Gelecekten Gelen Leydi (Düzenleniyor)Where stories live. Discover now