Şehir Efsanesi - Arka Koltuktaki Katil

12.3K 385 101
                                    

Bir gece, bir kadin kiz arkadaslariyla içmek için disari çikti. Bari oldukça geç bir saatte terk etti, aracina bindi ve issiz bir otoyolda ilerlemeye basladi. Dikiz aynasindan, hizlica, gittikçe yaklasmakta olan bir çift far gördü. Araç yaklastiginda, kadin sinyalin açik oldugunu gördü ve arkasindaki aracin dönecegini sandi fakat araç ani bir manevrayla kadina dogru gelmeye basladi, çarpacak kadar yaklasti ve selektörlerini yakti.

Kadin iyice gerilmisti. Farlar kisa bir süreligine söndü. Sonra tekrar yandilar ve araç daha da yaklasti. Korkmus kadin, gözlerini yoldan ayirmamaya çalisiyordu ve arkaya bakma dürtüsüyle savasiyordu adeta. Sonunda çikis yolu görünmüstü fakat araç hala takip ediyor ve düzenli bir sekilde farlari yakip söndürüyordu.

Bütün trafik isiklarini durmadan geçmelerine ragmen araç kadini evinin önüne kadar gittikçe yaklasarak takip etti. Kadin tek kurtulus yolunun deli gibi, eve kosmak ve polisi aramak oldugunu fark etti. Arabadan çiktigi sirada, arkadaki arabanin soförü de çikti ve bagirdi: "Kapini kilitle ve polisi ara! Çabuk!"

Polis geldiginde ise korkunç bir gerçek ortaya çikti: Arka araçtaki adam kadini kurtarmaya çalisiyordu! Kadinin aracina yaklasip, farlari araci aydinlattigi sirada, arka koltukta, elinde kasap biçagi olan bir adam siluetinin kadini biçaklamak için çiktigini görmüstü, bu yüzden farlarini yakip söndürmüstü ve katil tekrar saklanmisti!

Her zaman arka koltugu kontrol edin!

/Alıntı/

Korku Vakti (Kısa Korku Hikayleri) #Wattys2017Onde histórias criam vida. Descubra agora