Şehir Efsanesi - Kanlı Tırnak İzi

11.2K 331 121
                                    

büyük annem, çok sik hasta olurdu, sonunda birkaç gün komada kaldiktan sonra hayatini kaybetti. Büyük büyük babam, hayatinin tek aski, 50 yildan fazla süredir birlikte oldugu esini kaybedince inanilmaz derecede yikilmisti. Çok uzun bir süredir evlilerdi ve sanki birbirlerinin en derin düsüncelerini bile biliyorlardi.

Doktor, büyük büyük annemin öldügünü açikladiktan sonra, büyük büyük babam, onun ölmedigi konusunda israr ediyordu. Görevliler onu, esinin bedeninden uzaklastirmak zorunda kaldilar, böylece defin islemlerine baslayabileceklerdi.

O zamanlarda evlerinin arka bahçesinde defin için alanlari vardi ve naasin vücut sivilari bosaltilmazdi. Uygun bir tabut hazirlandi ve naasi, ebediyen yatacagi yere götürdüler. Tüm bu olay süresince büyük büyük babam olanlara siddetle karsi çikti, sakinlestirip yatirmak zorunda kaldilar. Esi ise gömüldü.

O gece, esinin histerik bir halde tabutu tirmalayarak disari çikmaya çalisirkenki korkunç bir görüntüsünü görerek uyandi. Hemen doktora telefon etti ve esinin mezardan çikarilmasi için yalvardi. Doktor bu istegi reddetti ama büyük büyük babam bir hafta boyunca hep bu rüyayi gördü ve her seferinde çilgina dönmüs bir sekilde mezarin açilmasi için yalvardi.

Sonunda doktor pes etti ve yerel yetkililerle birlikte mezari açtilar. Tabut levye ile açildi, herkes dehset ve hayret içindeydi. Büyük büyük annemin tirnaklari geriye dogru egilmisti ve tabutun iç kismi kanli tirnak izleriyle doluydu!

/Alıntı/

Korku Vakti (Kısa Korku Hikayleri) #Wattys2017Where stories live. Discover now