•Kinezi•

1.5K 58 26
                                    

Beyin gücü ile yapılabilen pek çok paranormal güçler vardır. Bunlara kinezi denir ve çok fazla çeşidi vardır. Her insan doğal olarak bunları yapabilir. Ancak insanların bunları yapamamasının sebebi bunlara inanmamasıdır. Bizim Allah-u Teala ya inandığımız gibi bunlara inanırsak kinezileri gerçekleştirebiliriz. Kinezi yapabilmek için çakra açmak gerekir. Genelde çakra açmak için meditasyon yapılır ancak dinimizde meditasyon, yoga vs. dinimizde haram kılınmıştır. İslami yöntemlerlede çakra açılabilinir. Çakra açmak enerjilerimizin çoğuna hakim olmayı mümkün kıldığı için kinezi yapabiliriz. Bazı örnekler tanrısal seviyede olduğu için insanlar inanmıyorlar. Ancak bunlar ileri seviyededir ve öyle bir seviyeye gelebilmek için 1 yada 2 kinezi çeşidine hayatınızı adamalısınız.Tüm kinezileri düşük seviyede yapmak mümkündür.

Kinezi çeşitleri:

Telekinezi: Telekinezi ile cisimleri yerinden oynatabilir, hareketli cisimleri durdurabilir uçurabilir. Kaşık bükme, psi whell döndürme  vs. yapabilirsiniz.Telekinezi de usta kişiler vardır. Nina Kulagina,            Uri Geller bu kişilere örnek olarak gösterilebilir.

Hidrokinezi: Sıvı maddeleri kontrol edebilirsiniz. Bununla suyu dalgalandırabilir, girdaplar, tsunamiler oluşturabilirsiniz.

Pyrokinezi: Ateşi yönetmeyi sağlar. Ateş oluşturabilir, yangın çıkarabilir, bi yeri ısıtabilir, yangınları söndürebilirsiniz.

Aerokinezi: Hava kontrolüdür. Rüzgar oluşturabilir, havayı sakin yapabilir, fırtınalar, hortumlar, kasırgalar oluşturabilirsiniz.

Terrakinezi: Toprak ve kayaç kontrolüdür. Kayaları ufalayabilir, büyük/küçük depremler oluşturabilir, keşfedilmemiş bölgeleri keşfedebilirsiniz. (Arkeoloji,jeoloji,Jeomorfoloji.. .vs.)

Biyokinezi: DNA değiştirme sağlar. Göz rengini değiştirebilir, refleksleri hızlandırabilir, eski hücreleri yenileyebilir, kasları güçlerdirebilir, beyin hariç vücutta kalıcı hasardan kurtulabilirsiniz. (Beyinde yüksek hasarı olanlar kinezi yapamaz)

Sonokinezi: Ses kontrolüdür. İstediğiniz sesleri çıkarabilir, İnfrasonic/Ultrasonic sesler oluşturabilir. Yüksek desibelli sesler ile kulakları ve camları patlatabilirsiniz.

Nekrokinezi: Canlıları öldürebilir. Cansız varlıkları diriltemez ancak hareket ettirebilirsiniz.

Peki sizin 3 tane kinezi çeşidine sahip olma hakkınız olsaydı hangi çeşitlere sahip olmak isterdiniz?

Ben Pyrokinezi, Aerokinezi ve Sonokinezi'yi isterdim.

Korku Vakti (Kısa Korku Hikayleri) #Wattys2017Where stories live. Discover now