Land of The Dead

1.4K 44 8
                                    


Bir zamanlar bir evde yaşardım ormanlara açılan bir evde.orda zamanım çok iyi geçerdi... Ceylan avına çıkmıştım.Bir ceylan öğlesine koşuyordu ki vurmama imkansızdı. Arabama atlayıp peşinden gittim, arabamdanda hızlı olduğun farkettim. Yinede devam ettim. Sanki beni tuzağa çekiyordu.

Cebimden sigara çıkarırken aniden bişeye çarptım ve ezdim.ona baktığımda bir ceset vardı. İnanamadım.sonra o cesedi sürükleyerek torbaya yerlrştirdim küreğe ihtiyacım vardı.akşam olmuştu önümdeki yol kapalıydı.sağ döndüm tam önümde bir kürek. Yanına gittim. Almaya çalışıyordum çıkmadı.hemen hızla onu çektim ve ama o da ne kürek toprak ile birlikte çıktı ve içinden insan iskeleti çıktı. İyice kazdım. Ceset kuruduğundan kokuyordu. Sonra cesedi sımsıkı bagladım ve gömdüm. Evimin yolunu hatırlamaz oldum. Gün ışığı ne zaman çıkacaktı belki hiçbir zaman.

Hangi devirdeyim bilemiyorum. Arabada uyukladım. Normalde sabah saatlerinde uyanırım. Polis sardı etrafımı. ve çık o araban dedi. Şaşırdım polisin jobu yerine çok uzun br kılıcı vardı ürktüm ve gaza bastım.yol bomboştu hergün dua ediyordum buradan kurtulmak için.sonunda dua larım kabul oldu sabah oldu.gün ışığı beni aydınlattı polislerin oraya döndüm elinde jobu vardı.rahatladım bir anda zombiler dünyasındayım zannettim. Polis beni uyardı bu evden ya taşın ya da öl dedi.

Korku Vakti (Kısa Korku Hikayleri) #Wattys2017Where stories live. Discover now