The Altered Future: 4 - Priscilla McKnight

57 3 16
                                    

Het bovenstaande liedje in de media is echt leuk.

Ik schrok me dood van wat ik hoorde. Die jongens waren niet gewoon badboys. Ze hebben de tijdlijn van Sonata met opzet vergooid om er zelf beter van te worden. Ik moet dit onmiddelijk aan Sonata laten weten en begin te rennen met een doel. Sonata vinden. Alleen is rennen op hoge hakken niet ideaal en voor ik het weet ga ik voluit op mijn gezicht. Twee sterke armen tillen me op en duwen me tegen zijn lichaam aan. Ik kijk in de mooie ogen van Firgell. Man wat hou ik van hem. Ik vergeet helemaal wat ik ook al wou doen. Alleen herinnert Dylan me er heel snel al weer aan.
'Je was toch niet van plan om te klikken bij mijn vriendin over wat we gezegd hebben he'
Ik schudde mijn hoofd want ik was in tegenstelling tot Huub & Daniel wel bang voor Dylan en zijn boys. Ik wou de relatie van Sonata niet verpesten ook al is haar vriendje het pure kwaad.
'Gun je het mij om Sonata te laten in mijn macht?' vroeg Dylan aan mij.
'Tuurlijk gun ik het jullie' zei Ik.
'Echt waar' zei Dylan niet-overtuigd.
'Ja echt waar' zei Ik.
'Dit is toch geen truc van die "vrienden" van je' zei Firgell met een walging in zijn stem toen hij het over Huub & Daniel had. 'Want als dat het wel is maakt het niet uit hoe schattig je bent met die kuiltjes in je wangen en je mooie haren met die stralende huid, wacht waar had ik het ook al weer over'
'Over hoe mooi ik was' zei Ik lachend.
'Haha je bent zo van mij' zei Firgell kwaadaardig grijnzend.
'En dat is alles wat me dierbaar is' zei Ik terwijl ik mijn hoofd op zijn schouder legde en luisterde naar zijn ademhaling.
Firgell keek me nog steeds grijnzend aan. Ik was van hem en dat wist hij. Dat moment dat hij me liet struikelen ben ik hem echt dankbaar want deze badboy heeft me al helemaal om zijn vinger gewonden. Ineens komt er een vloedgolf aan magie of wat het ook wezen mag onze kant op en overspoelt ons. Dylan en Manuel vallen op de grond en Firgell plet mij zowat als hij valt op mij.
'Dit is genant' zei Ik.
'Nu zie ik wel dat ik echt op je VAL' maakte Firgell een slechte grap.
'Dat is slecht, zelfs voor jou' zei Ik.
'Weet ik' zei Firgell.
We staan allebei op en nadat ik het stof van mijn jurkje heb afgeklopt slaat Firgell weer zijn armen om me heen.
'Wat was dat?' vroeg Ik.
'Waarschijnlijk Rhys en Sonata die geen zin hebben in hun Communicatie les' zei Firgell verveeld uit zijn ogen kijkend.
'Waarom zouden ze geen zin hebben in de les?' vroeg Ik.
'Jij kent de Communicatie leraar van hun nog niet?' vroeg Firgell.
'Hoezo wat is er met hem' zei Ik.
'Hij is de dictator van Crystal Prep' zei Firgell.
'De wat van Crystal Prep' zei Ik verbaasd over Firgell zijn koude attitude.
'Die man is niet cool gast, niet cool' zei Firgell.
'Je weet dat ik een meid ben he' zei Ik.
'Dat weet ik, je bent MIJN meisje' zei Firgell.
Hij schuift de snapback die hij in zijn haar heeft weer even goed.

Het is een zwarte snapback die hij met de klep naar achteren droeg net als meer studenten op deze school hadden

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Het is een zwarte snapback die hij met de klep naar achteren droeg net als meer studenten op deze school hadden. De pet stond hem enorm goed en ik was blij dat hij mijn vriendje was.
'We zijn toch een setje poepiebeer?' vroeg Ik aan Firgell.
'Poepiebeer' zei Firgell terwijl hij me met een blik vol onbegrip aankeek.
'Dat is je nieuwe bijnaam' zei Ik.
'Niet cool gast, Niet cool' zei Firgell.
'Heb jij een beter idee dan?' vroeg Ik.
'Altijd' zei Firgell met een swaggerboy stem.
'Je bent best wel mysterieus hoor' zei Ik.
'Weet ik' zei Firgell met zijn originele "Firgell Lumberjack" blik.
'Daarom hou ik ook zoveel van je' zei Ik.
'Ik hou ook van jou' zei Firgell.
Ik smelt letterlijk als ik in die ogen van hem kijkt. Zijn armen zijn echt sterk en het maakt me niet uit wat Daniël en Huub ervan vinden. Ik voel me echt veilig in de armen van Firgell Lumberjack en dat gevoel kan niemand me meer afnemen. Ik laat me gaan en leg mijn hoofd tegen zijn borstkas aan en luister naar de slagen van zijn hart. Kan deze dag nog beter worden dan hij nu al is.
'Ik heb straks een wedstrijd' zei Firgell.
'Oh ja' zei Ik nieuwsgierig. 'Tegen wie?'
'Huub' zei Firgell met een "ik haat hem" toon in zijn stem. Zijn verveelde blik verandert in een dreigende blik en de volgende woorden beveelt hij me zowat. 'Je bent wel voor mij toch?'
Ik slik een brok in mijn keel door. Nu moet ik dus kiezen tussen loyaal zijn aan mijn vriend en loyaal aan mijn vriendje. Ik weet dat het een badboy is en het eigenlijk fout is dat ik het met hun eens ben over hun bespottende uitlatingen maar dat kan me niet schelen. Nu ik met Firgell date zie ik mijn kansen schoon om hem naar de goede weg te helpen in plaats van verder laten zakken in de duisternis. Maar ik pas wel op dat ik geen spelbreker wordt zoals Daniël & Huub wordt. Ze zijn aardig daar niet van maar ze kunnen soms nogal koppig zijn en beoordelen Dylan, Firgell & Manuel op hun gedrag. Die twee kennen hun niet zoals ik hun ken. Misschien dat Daniël Dylan beter kent dan Huub Dylan kent waarschijnlijk omdat ze familie van elkaar zijn. Maar alsnog moeten ze allemaal leren over de liefde die er in hun lichamen zit. Het is diep graven maar deze drie jongens hebben wel degelijk een hart. Ook omdat ik altijd het goede in iedereen zie en geloof dat zelfs de slechte mensen goede eigenschappen hebben. En ik zie de goede eigenschappen in Dylan en zijn boys zeker wel. Ik ben helemaal vergeten wat ik wou zeggen tegen Sonata over deze drie. Maar ik wil de relatie van Dylan en Sonata niet verbreken. Ik wil geen spelbreker zijn.
'Hoe laat is het nu dan?' vroeg Ik aan de jongens.

'Kwart over 12' zei Dylan.
'Nog een kwartier en dan ga ik die Huub inmaken' zei Firgell. 'Waar de hele school bij is'
Firgell wrijft in zijn handen, klaar voor de strijd. Ik heb uiteindelijk mijn besluit genomen en juich voor Firgell. Het maakt me niet uit wat Daniël ervan vind. Ik wil bij Firgell horen en door voor hem te juichen laat ik zien dat ik zijn vriendin ben en niet die van Huub. Hij is al verliefd op mij sinds de kleuterklas en flirt zo nu en dan met mij wat ik vreselijk irritant vindt. Maar nu Firgell er is kan ik hem op Huub afsturen en laat Huub me vanzelf met rust. Het is misschien gemeen en ontrouw van me maar ik heb geen andere keus. Firgell haat me als ik niet tegen mijn vrienden ben. Hij brengt me wel in een dubio zo maar ik vind mijn weg er wel weer in. Zoals ik al mijn problemen oplos. Door een tekening te maken. Het klinkt misschien gek maar ik uit mijn gevoelens het best door  tekenen en schilderen. De kleuren die ik gebruik in mijn tekeningen weergeven de stemming die ik heb. Ben ik vrolijk dan gebruik ik vrolijke, felle kleuren. Ben ik droevig dan gebruik ik donkere kleuren. Een tekening is voor mij meer dan een tekening. Het is een gevoel. Ik kan als ik naar een tekening of schilderij kijk precies weten wat voor stemming de maker heeft en wat zijn boodschap naar de wereld ermee is. De bel ging zoals Dylan me verteld heeft precies om 20 over 12. Het Atrium vult zich aardig goed met studenten. Er is zelfs een persoon die ik het minst had verwacht om hier te zien. Namelijk mijn B.F.F Cindy Reynolds.

HG CLOVE = ISABELLE FUHRMAN SPEELT CINDY REYNOLDS

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

HG CLOVE = ISABELLE FUHRMAN SPEELT CINDY REYNOLDS. DAAR WAS JIJ AL ZO BLIJ OM BIJ HET BEGIN PearlMiamor.

'CINDY' schreeuwde Ik.
Ik keek naar Firgell, hij knikte goedkeurend omdat hij zich zo nog wat kon voorbereiden op de wedstrijd tegen Huub. Ik maakte mezelf los van Firgell en stormde op Cindy af.
'Wat doe jij nou weer hier dan?' vroeg Ik blij om haar te zien maar ook nieuwsgierig naar haar antwoord tegelijk.
'Dinsdag is mijn Crystal Prep dag, de dag dat ik op deze school meedraai met 2HFA' zei Cindy.
'Oh ja dat is waar, was ik even vergeten' zei Ik.
'Geeft niets Pris, Ik vergeet zovaak dingen' zei Cindy. 'Zoals mijn boeken van Koken die heb ik in de soep laten vallen'
'Nou dat is zonde voor die soep dan' zei Ik.
'Je bent ook helemaal Croco in je Loco he' zei Cindy lachend.
'Watte' zei Ik op een toon alsof Cindy Roemeens praatte.
'Dat je gek bent' vertaalde Cindy haar Roemeens naar gewoon Nederlands.
'Ooh okey' zei Ik.
'Wat is hier aan de hand?' vroeg Cindy wijzend naar de menigte die zich in tweeën begon te splijten.
Ik krijg amper de kans om te antwoorden want Sonata en haar vriendinnen komen naar ons toegelopen en gaan bij ons staan.
'Hey Priscilla' zei Sonata opgewekt.
'Hey Sona' zei Ik.
'Niemand noemt me zo' Sonata kijkt me aan alsof ze de populaire bitch is. Maar die gezichtsuitdrukking verandert gauw weer terug in haar blije zelf. 'Grapje, Ik vind het wel een leuke bijnaam. Zo noemt Dylan me nooit'
'Hoe noem ik jou nooit?' vroeg de stem van Dylan alsof hij alles gehoord heeft en ons stond af te luisteren.
Dylan sloeg zijn armen om Sonata heen en Ik zag Sonata haar gezicht helemaal stralen. Op dit soort punten snap ik Daniël echt niet, Ik vind het fijn om Sonata gelukkig te zien. Dat vind Cindy ook maar ja zij kent Sonata ook al 12 jaar.
'Dames en heren van Crystal Prep, de wedstrijd tussen Firgell Lumberjack en Huub Montgomery zal gaan beginnen' riep Manuel door het Atrium van Crystal Prep heen.

Nou spannend hoor. Wie zal de wedstrijd gaan winnen tussen Firgell & Huub. Laat je reacties achter over wie jij het betere karakter en wie jou voorkeur heeft. Laat sws een reactie achter wat je van dit hoofdstuk vanuit Priscilla haar oogpunt vond. Shippen jullie Firgilla?

Laat me alles weten. En stem zonder dat ik je er op hoef te wijzen. De stemmen en comments uit onverwachte hoek vind ik juist de leukste.

Oke ik klep te veel. Ben enorm moe van werk maar zit vol inspiratie om maar door te blijven schrijven aan dit verhaal.

Ik zeg vaarwel en tot in Hoofdstuk 5
Starlight Glimmer

The Altered Future - Seizoen 1Where stories live. Discover now