The Altered Future: 9 - Cindy Reynolds

53 4 7
                                    

FOR THE FACTS. CINDY IS A MAIN CHARACTER.

Absent: Shawn Mendes as Dylan Carter
Kevin Quinn as Manuel Trottingham
Guest Stars: Alex Aiono as Giles, Chloe Grace Moretz as Gloriosa Daisy, Jeremy Shada as Rhys, Holland Roden as Starlight Glimmer, Brooklyn Beckham as Yoell, Kira Kosarin as Marina, Aidan Alexander as Ferdinand, Amandla Stenberg as Stephaney & Amber Montana as Shirley

Met een goed gevoel in mijn onderbuik word ik wakker. Giles en Ik hebben gisteren echt een leuke dag gehad. Nadat zijn school uit was heeft hij me opgehaald op mijn stage met zijn auto. Hij heeft een auto. Ik vind jongens die me ophalen met hun eigen auto echt hot. En ik dacht dat hij me thuisbracht maar dat deed hij niet. Giles had namelijk andere plannen. Eerst zijn we wezen shoppen. En daarna hebben we gegeten bij de pizzaria in Groningen. Ik was eerst nogal bezorgd maar Giles zei dat hij alles al had geregeld. Hij is zelf blijven slapen. In de logeerkamer uiteraard. Mijn ouders kennen mijn vriendje nu ook een beetje. En ze vinden hem aardig. Dat maakt mij ook weer blij. Niet dat ik me iets van andere meningen aantrek maar alsnog. Het is fijn als je ouders de persoon waarmee je date leuk vinden. Ik open mijn ogen en kijk rond in mijn kamer. Het is een beetje rommelig want hier en daar liggen wat spullen verspreid. Maar ja ik ben niet de meest georganiseerde persoon ter wereld. Ik noem mijn rotzooi op mijn kamer altijd mijn pronkstukken die ik graag tentoonstel aan andere mensen. Ik loop naar mijn kledingkast en open de deur. Er ligt van alles in de kast. Broeken, vesten, shirts, een paar rokjes. Nadat ik eindeloos heb zitten tobben en mijn halve kledingkast eruit heb gegooid kies ik uiteindelijk voor een zwart shirtje met een grijs met bloemenpatroon rokje. Mijn schoenen zijn trendy Nike's met elastische veters.

Ik pak mijn telefoon erbij en typ een bericht in onze groepsapp

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik pak mijn telefoon erbij en typ een bericht in onze groepsapp.

Cindy: Hee ik heb echt zin in vandaag
Giles: Ik ook babe
Cindy: Kom je straks naar de gang. Ik heb een verassing voor je.
Giles: Is goed.

Ik leg mijn telefoon weg en loop naar de gang toe. Onze gang zag er heel gewoontjes uit. Een overloop met 4 kamers. 3 slaapkamers en een douche. Giles kwam uit de slaapkamer en man wat zag hij er hot uit. Een groen jasje waarvan hij de capuchon over zijn hoofd heen had getrokken met een blauw broekje. Giles was ook verbaasd over hoe ik eruit zag en nam me in zijn armen.
'Je ziet er echt mooi uit milady' was het eerste wat hij zei.
'Dank je, jij ook' zei Ik.
'Thanks, ik kleed me graag stoer weet je' zei Giles.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
The Altered Future - Seizoen 1Where stories live. Discover now