The Altered Future: 8 - Daniel Jones

54 2 13
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

DANIEL IS BACK EVERYONE

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

DANIEL IS BACK EVERYONE.

Ik kan niet geloven dat Priscilla nog steeds bij die Firgell is. Ze is nu al 3 uur onder de invloed van zijn spell. Ik moet haar bevrijden voordat het te laat is. Ze mag niet weer vallen voor een leuke jongen. Ik weet nog precies wat er met Christiano gebeurd is. Hij dwong haar om dingen te stelen wat Priscilla ook deed. Die jongen had haar echt in zijn macht en Huub & Ik moesten alles op alles zetten om haar te bevrijden van Christiano. Toen we het haar vertelden was ze daar niet blij mee. Gelukkig accepteerde ze het wel nadat we haar met de neus op de feiten hadden gedrukt. En die Firgell is 10x zo erg als Christiano. Wie weet waartoe hij allemaal toe in staat is. Het zien van Priscilla in zijn armen maakt me misselijk.
'Ik kan niet geloven dat je nog steeds bij die loser bent' zei Ik schampachtig.
'Firgell is geen loser Daniël, dat ben jij' zei Priscilla kwaad.
'Inderdaad Daniël, wen maar aan het feit dat jullie meiden nu van ons zijn' zei Firgell.
'Hoe bedoel je onze meiden?' vroeg Huub.
'Hou je maar niet van de domme, we weten allemaal al dat Cindy ook al gevallen is voor mijn vriend Giles' zei Firgell.
'Wat, nee dat kan niet waar zijn' zei Ik met een gezicht vol ongeloof.
'Toch is het zo mister Jones' zei Firgell.
'Gelukkig kan ik Priscilla nog redden van jou voordat het te laat is' zei Ik.
'Daar ben je ook al te laat mee Daniel, Priscilla is van MIJ nu' zei Firgell schampachtig lachend.
'Gun je me het gewoon niet dat ik  gelukkig ben ofzo' zei Priscilla.
'Dat wel maar niet met hem' zei Ik minachtend kijkend naar Firgell.
'Ik hou van Firgell en er is niets wat jij kan doen om dat te veranderen Daniel Jones' zei Priscilla.
'Je maakt een grote fout nu Priscilla, onthou dat goed' zei Ik.
Huub & Ik lopen weg. Ik gedroeg me dan wel stoer zonet. Van binnen huil ik enorm omdat ik mijn beste vriendin kwijt ben geraakt aan een monster. En dat doet me echt zeer.

Een paar dagen later keren Huub & Ik weer terug op Crystal Prep. We hebben morgen onze presentaties daar over hoe onze stages daar gaan. Ik hoop maar niet dat de discussies tussen Dylan of Firgell mij duur komt te staan. Want ik hou van deze plek. En ik zie deze stage ook als de perfecte gelegenheid om Sonata terug te krijgen waar ze hoort. En dat is de Lovelandschool. Huub heeft me een nieuwe look gegeven zodat ik wat cooler eruit zie. Ik heb nu een zwart jasje aan met een blauwe broek. Mijn schoenen zijn trendy Adidas Superstars. Ik zie er op en top stoer uit. Maar alsnog helpt dat niet als het gaat om het feit dat drie meiden van onze school in een relatie zijn met een foute jongen. Ik zie dat Giles Cindy in zijn armen heeft, Firgell Priscilla in zijn armen en het ergste van allemaal nog is dat Dylan mijn neef het meisje waar ik al een crush op heb sinds ik haar voor het eerst zag in zijn armen heeft. Dylan merkt me op en begint in mijn richting te bluffen.
'Zo zo zo Daniel heeft weer het lef om zijn gezicht hier te laten zien na wat ik hem heb aangedaan Dinsdag'
'Je krijgt me nooit van mijn missie af Dylan' zei Ik.
'En wat was dat ook al weer dan, oh ja duh het herinneren van Sonata haar correcte verleden als ik het goed begrepen heb' zei Dylan.
'Ja dat klopt ja' zei Ik zelfverzekerd.
'Geef het toch op Dani, Ze zal zich nooit herinneren dat jij haar vriend bent, het enige wat ze zich aan jou zal herinneren is dat jij een irritant ventje bent die het niet kan laten om te rotzooien met andermans relaties' zei Dylan.
'GENOEG, IK KAN ER NIET MEER TEGEN' gilde Sonata.
'Waar kan je niet meer tegen?' vroeg Ik.
'Tegen jou' zei Sonata. 'Waarom gun je het mij niet gewoon dat ik gelukkig ben hier met Dylan'
'Omdat ik Dylan ken, hij zegt dat hij van je houdt maar uiteindelijk gebruikt hij je en dumpt hij je waar iedereen bij is' zei Ik.
'Volgens mij verzin je dit gewoon ter plekke' zei Sonata.
'Helemaal niet Slownata, ik ben klaar met je en daag je uit tot een zangwedstrijd, kwart over 12 hier in de aula' zei Ik.
Ik zie dat Sonata hier nerveus van wordt. Waarschijnlijk heeft ze podiumangst. Dat is weer een ding in mijn voordeel. Sonata krabbelt al haar moed bij elkaar en zegt.
'Is goed'

The Altered Future - Seizoen 1Where stories live. Discover now