2.BÖLÜM

14.1K 763 28
                                    

Eymen akşam geç saatte eve gelip odasına çıktı.Görünüşe göre herkes yatmıştı.Bu genç adamın işine geldi.Işıkları açmadan kravatını çıkarıp kendini yatağa attı.Çok yorucu bir gün olmuştu üstüne de o kadının şu an evin içinde olması ayrı bir sinir bozucu hadiseydi..

Elini kumral saçlarına sokup nefesini dışarı verdi. 'Sikeyim böyle geçmişi lan! Resmen  kokusu burnumda ' diye mırıldanıp elini yana attı.Eline gelen yumuşak şeyle sıçradı .

Işıklar kapalı olduğu için ne olduğunu göremedi.Bir daha yoklayınca bu şeyin sıcak ve seksi birşey olduğuna kanaat getirdi.

Siktir! Yoksa kızkardeşi miydi ? Tabi ya !

Yerinde doğrulup gece lambasını yakmak için eğildi.Kahrolası abajur diğer tarafta olduğu için uyuyan kardeşinin ! olduğu tarafa doğru eğildi.

Işığı nihayet açınca neredeyse tamamen bacak arasına girdiği ve dudakları arasında milimlik mesafe kalan kadınla gözgöze geldi..

Ela !?

Ela Esin in aklına uyup Eymen in yatağına yatmıştı.Esin abisinin eve gelmeyeceğini düşündüğü için Ela ya abisinin odasında yatmasını söylemişti.Ela istemese de mecburen kabul etti.Evdeki boş oda ardiye olarak kullanılıyordu.Annesi bir gecelik için idare etmesini söyleyince sesini çıkarmamıştı.Zaten uçak çok yormuştu.Erkenden uyumuştu fakat göğüslerinin sert bir el tarafından önce okşanıp  ardından sıkılması ile gözlerini kocaman açmış ardından da hayatta en nefret ettiği adamla karşı karşıya kalmıştı.

-"Sen!??"

İkisinin ağzından çıkan hayret dolu ifade  ve uzun bir bakışma..Yıllar sonra ilk kez birbirlerini görüyorlardı. Eymen gözlerini kadının gözlerine kilitlemiş sadece bakıyordu.Ela ise dağılmış haldeydi ona bu yakın olmak kendine iyi gelmiyordu.Çıplak bacaklarını kımıldatıp adamı üzerinden itti .

-"Çekilsene üstümden be ! Üzerime yatmışsın bide  !!"

Eymen göğsüne yediği yumruk darbesi ile kımıldamasa da kızın hırçınlığı ile kendini yana atıp gözlerini kapattı.Şu an kahrolası kokuyu unutması lazımdı.

Ela adamın rahat tavırla yatıp gözlerini koluyla kapatması derin nefes verip odadan çıktı.Onunla biraz daha aynı havayı teneffüs etmek istemiyordu.

Eymen tek gözünü açıp kadının gittiğini görünce içi kavruldu.Bu kadını hem bir kaşık suda boğmak istiyordu hemde ...

Eymen huzursuz bir uykuya dalarken Ela ise onu yıllar sonra görmenin verdiği karışıklık ile bir müddet uyuyamadı.

Ertesi sabah kahvaltı sofrasında soğuk rüzgarlar esiyordu.Eymen sert gözlerle çayını yudumlarken Ela ise ondan uzak bir sandalyede sessizce kahvaltısını yapıyordu.

Esin abisinin tekrardan yüzünün duvar gibi ifadesiz olmasına üzüldü . Keşke Ela yı abisinin odasında yatmasına ikna etmeseydi; gece geleceğini nerden bilebilirdi ki ?

Ortamı yumuşatmak için Esin ortaya atıldı.

-" Abi bugün şirketten erken çıkarsan beni okuldan sen alır mısın ? "

Eymen başını kaldırıp koyu gözleri kardeşine baktı aslında sert gözleri hemen yanında kahvaltı eden kadına takılmıştı. Bu lanet olası niye bu kadar çekici bir kadına dönüşmüştü ki sanki ?

Gazetesini kenara koyup "bakarız" diye mırıldanıp evden ayrıldı.Ela giden adam ile elindeki çatalı kenara koyup  masadan kalktı.Zaten pek birşey yiyememişti.Annesi onun masadan morali bozuk şekilde kalkmasına ses çıkarmadı.Aynı masada bile yemek yemeleri büyük bir şeydi.Eski günler aklına gelince şu anki halleri gayet olgundu.Yıllar ikisini de büyütmüştü..

Ela geniş salonun penceresinden başını uzattı.Beyaz ince tül biçimli burnuna değene kadar yaklaştı. Arabasına binen adama baktı. Aklındaki planı bir an önce hayata geçirmeliydi. Buraya bunun için gelmişti..

Eymen arabayı geri vitese takıp arkasına bakarken onu gördü.Tülün arkasından kendisini izliyordu.Niye gelmişti defolup gittikten sonra niye hayatına girmişti yine ? Hızla arabaya patinaj attırarak yola çıkarken aklında sadece onun bir an önce buradan gitmesini istediği vardı.

İNTİKAM TUTKUSUHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin