15.BÖLÜM

10K 597 35
                                    


Ela dudaklarına yapılan saldırı ile gözlerini korkuyla açmıştı ki karşısında gözlerini zevkten kapanmış fakat kokusu buram buram genzini yakan Eymenle kalakaldı.Eymeni itmek güç olsa da başarmalıydı.Aralarındaki ilişki gitgide karmaşıklaşıyordu..Eymen e karşılık verip dikkatini dağıttığı anda onun altında çıkabildi.

Eymen anlaşılmaz gözlerle sevdiği kadına şaşkınca bakıyordu.

-"Ela .. sensin burdasın ve benden kaçıyosun n'oluyo ?"

Ela yatakta dirseği üzerine doğrulmuş ve kendinden uzaklaştığı için şaşkına uğrayan adama bakıyordu.

-"Ben..ben yapamam Eymen.Seninle birlikte oldum bir kez daha dün gece.Ama mantığım bunun doğru olmadığını söylüyor.Sen babanın katili olarak hala beni görüyorsun.Sana bunu ispatlamadan seninle olamam."

Eymen derin bir Of çekip ellerini sıkıntıyla saçlarına daldırdı.Hayır düşünmüyordu artık öyle bişey.Sevdiği kadından beklemiyordu.Ama bunu ona asla inandıramayacaktı.

Ayağa kalkıp sevdiği kadının yanına yaklaştı.Sarı saçlarını sevip sarıldı sıkıca.Sarsılan bedenin ağladığını biliyordu.Gözlerini üzgünce kapatıp sıktı.

-"Tamam madem bunu bana ispat etmeden rahat etmeyeceksin.O zaman izin ver birlikte hareket edelim.Bende çok istiyorum o pisliği adalete teslim etmeyi.Kabul mü ? "

Ela tek başına bu sır gibi cinayeti çözmeyi başaramazdı .Eymen in teklifi onu aslında rahatlatmıştı demek ki o da katilin kendisi olmadığını sonunda anlamıştı.Eymen e sıkıca sarılıp "varım " dedi.

Eymen gülümsedikten sonra ellerini kadının yanaklarına sürttükten sonra gözleri dudaklarına kaydı.

Ela nın gözleri de hemen göz hizasında olan erkeksi kalınlıkta olan dudaklara takıldı.Birbirlerine yaklaşıp dudaklarına bir öpücük kondurmuşken kapının aniden açılması ile gözgöze gelip kalakaldılar.Odanın zifiri karanlık olması dışarıdan gelen ışık ile aydınlanması bile onların paniklemesine engel olmamıştı.

-"Abi!!"

Esin göz devirerek ışığı açtı.Kollarını birbirine kavuşturup ışık görmüş tavşan gibi kendisine bakan ikiliye baktı.

Eymen kardeşini gecenin en güzel yerinin içine ettiği için şu an pataklayabilirdi.Ela artık kaçıncı defa Esin e yakalandıklarını hatırlamıyordu bile.Mahcup şekilde kaşları imayla kalkan kıza bakmayı sürdürdü.

-"Ne var başımın belası Ne ! Sen en olmadık anlarda niye burnumuzun dibinde bitiyosun acaba ?"

-"Abicim annem abine git bak iyi değildi dediği için geldim.Odanda bulamayınca Ela nın odasına girdim ve bingo!Yine birbirinizi sönürüyorsunuz "

Eymen kardeşine sinirle birkaç adım atınca Ela kolundan tuttu .

-"Bana bak karşında abin var senin doğru konuş çabuk odana !!"

Esin odasına kaçarken Ela ise sevdiği adamın kolunu okşayıp sakinleştirmeye çalıştı.

-"Tamam Eymen aşık olmadığı için aramızdaki çekimi anlamaması normal.Benim çok uykum var.Uyusam?"

Eymen Ela nın yeşil gözlerinin uykudan kapandığını görünce hemen alnından öpüp yatağa çekti.Sırtı dönük yatan kadına arkadan sarılıp saçlarını kokladı.

-"Uyusam değil uyusak olucak sevgilim .Artık her gece birlikte uyuyacağız bundan Sonra."

Esin sabahın ilk saatlerinde telefonunu kontrol etti.Uykulu gözlerle eline aldığı telefonu yine komidine koydu.Alper den mesaj beklediğine inanamıyordu.Adam ona posta koymuştu o hale neyin kafasını yaşıyordu bilmiyordu.

Aşık olduğu için kendine kızdı.Ne vardı yani kampüsten ona aşık olan çocuğa ilgi duysaydı.Ama onun kalbi bir ayıyı seçmişti.Hemde boz ayı..

Alper ne yapıyordu acaba şimdi o da kendini düşünüyor muydu ? Hı hı Esin sabahın beş çeyreğinde tek derdi sen ve koca popon diye mırıldandı Esin. Yastığı kafasına bastırıp Alper denen adamı düşünmemeye çalıştı. O bir gaydi gayy!! Evet böyle düşünüp soğuyabilirdi.O erkeklerden daha hoşlanıyo Esin bunu anla kızım hadi dediğinde ise aklına gelen şey ile ayağa fırladı.

Erkeklerden hoşlanıyorsa ; oda erkek olurdu.Önüne bakıp mırıldandı.Fazlam yok eksiğim var ama idare edicez artık.. şeytani bir gülümsemeyle galerideki resme bakıp iç çekti.

Beni ne hale düşürdün zalımın oğlu!!

Kahvaltıda tüm aile neşe içindeydi.Ela ve Eymen aralarındaki sorunu çözmüştü.Eymen nerdeyse ekmeği kadının ağzına atıp kendi elleriyle besleyecekti tabi annesi olmasaydı.O yüzden az da olsa mesafe vardı aralarında.Masa altından bacak okşamalarını saymazsak...Esin ise Alper oynayacağı oyunun ilk perdesini planlamanın verdiği hırsla zeytinleri ağzına ikişer ikişer atıyor adeta bir komando gibi hazırlanıyordu.Elini çikolata kutusuna batırıp bir yanağına çift şerit çizmediği kalmıştı..

-"Kızım yavaş ye boğulucaksın."

-"Yok anne bugün çok önemli Bi final var .İyice yemem lazım beynim çalışsın"

Eymen kardeşine dün geceden kızgın olsa da gülümseyip çayını yudumladı.

Ela saatine bakıp ayaklandı.

-"Annem biz çıkıyoruz çok işimiz var bugün.Kendine dikkat et." Yanağına konan öpücük ile Nermin hanım gülümseyip başını salladı.Eymen in de kalkması ile oğlunu kolundan tuttu.

-"Oğlum kardeşine dikkat et.Artık aranızdaki meseleyi çözdüğünüze göre akşam gelince seninle önemli bir şey konuşucam "

Eymen "kardeş " lafına acayip bozulsa da annesinin devamında söylediği konuyu merak etmişti.Başını sallayıp salondan çıkarken Esin in arkasından kıs kıs güldüğünün farkında değildi.

Arabada Ela sevgilisinin yüzünün asık olduğunu görünce adamın vitesdeki elini sardı yumuşakça.

-"Noldu Eymen ?"

Eymen bu kadar güzel bir kadına sahip olduğu için kendini şanslı hissetti.

-"Ela ..Sen benim kardeşim değilsin."

Ela da kaşlarını çatıp onu tasdikledi.

-"Elbette Eymen.O nerden çıktı.?"

Eymen sıkıntıyla Arabayı yağ gibi kaydırırken konuştu.

-"Annem..Kardeşine dikkat et dedi de ona diyemedim.O benim kardeşim değil kadınım,sevgilim,herşeyim..diye "

Ela Eymen in sıkıntısını anlamıştı.Birlikte büyüdükleri için annesi onları hep abi kardeş gibi büyümelerini istemişti.Ama aralarında kan bağı olmadığı için hiçbir zaman bir kardeş olamamışlardı.Daha ergen yaşlarında birbirlerini arkadaşlarından kıskanmışlar,Eymen tüm erkek arkadaşlarına abilik taslayıp onları uzaklaştırmıştı.

Ela o günleri hatırlayınca gülümsedi.Eymen o an Ela nın yüzünün güldüğünü görünce bozuldu.

-"Abin olmam hoşuna gidiyor sanırım Ela hanım "

Ela çocuk gibi surat asan Adamın kolunu öpüp fısıldadı.

-"Hayır kokumu içine çekip bana sahip olduğun anlar hoşuma gidiyor Eymen.O yüzden bu ilişkiyi anneme sen anlat.Hemde bu akşam"

Eymen duyduğu sözler ile taş kesilirken sadece başını sallayabildi.Bu kadının anlık Tutku dolu sözleri onu fena halde zora sokuyordu.Akşam olacaklar ise herkese sürpriz olacak gibiydi..

İNTİKAM TUTKUSUKde žijí příběhy. Začni objevovat