19.BÖLÜM

9.1K 561 24
                                    



Ela hazırladığı sunumu Eymene göstermek için erkenden hazırlıklara başlamıştı.Ona yardımcı olmak ve yanında olmak hoşuna gidiyordu.Telefonunun çalmasıyla gelen aramaya baktı.Önüne düşen sarı tutamı kulağının arkasına kıvırıp cevapladı gülen yüzüyle arayanı.

-"Arzu canım nasılsın ? "

Karşıdan gelen ağlama sesi ile kavisli kaşları çatıldı.

-"Noldu Arzu niye ağlıyorsun !"

Burun çekme sesinden Sonra konuştu Arzu.

-"Ela çok kötüyüm.Nolur yanıma gel .Anlatıcam olanları."

Ela tamam deyip hazırladığı sunumu çekmecesine koyup yerinden fırladı.Eymen e yolda mesaj atıp haber vermeyi aklının köşesine yazdı.Hızlı adımlarla şirketten çıktığında az ileride onu Engin Aksoy bekliyordu.

Ela Arzu nın sevgilisinin kendine doğru gelmesi ile şaşırdı.Bu adam böyle ortalarda gezer miydi ? Acaba Arzu bunun yüzünden mi perişandı?Kafasındaki soruları Engin Aksoy böldü.

-" Merhaba Ela ben Engin.Arzunun .. "

-"Evet buyrun Engin bey biraz acelem var da Ne diyecektiniz?"

Engin kadının araştırmacı ve şüpheci gözlerine sıkıntılı bir ifade ile baktı.

-"Arzuya ulaşamıyorum o iyi mi ? Merak ediyorum "

Ela tek kaşını kaldırıp konuştu.

-"Siz "sevgilisi" değil misiniz? En iyi sizin bilmeniz lazım ne halde olduğunu.Ah ! Tabi onu bu hale siz getirmediyseniz!!"

Gelen taksiye atlayıp giden kadının ardından bakan Engin ise duruşunu bozmadı.Gözleri kara bulutları andırırken ağzından " Arzu seni bırakamam sen benimsin " diye mırıldandı .

Eymen Ela ya bakmak için odasına girdiğinde odanın boş olduğunu gördü.Kapıdaki sekretere nerde olduğunu sordu.Ultra mini siyah eteğinden dolayı yerinden zar zor kalkıp cevapladı yakışıklı patronunu.

-"Ela hanım biriyle konuştu ardından hemen ofisi terk etti.Özel kalemdeki kızlar onun Engin Aksoy la şirketin önünde konuştuğunu görmüşler.Hatta Engin beyin yüzü acayip bozukmuş."

Eymen kadının güne gelmiş gibi dedikodu yapmasına yüzünü memnuniyetsiz bir ifade ile peki deyip odasına yöneldi.Ela nın rakip firmanın patronuyla Ne işi olurdu.?

Aradığı telefon yine cevap vermedi Hatta şimdide meşgul çalıyordu.

Oflayarak başını ovdu.Alper elinde dosyalar odaya girdiğinde Eymen in canı sıkkın hali ile karşılaştı.

-"Eymen neyin var ?"

Eymen olanları anlatınca Alper Engin Aksoy kısmına takılsa da belli etmedi.

-"Önemli bişey olmuştur büyük ihtimal.Haber verecektir sana."

Eymen başını sallayıp Alper in uzattığı dosyaları incelemeye başlarken Alper in üst üste telefonuna yağan mesaj sesi ile söylendi.

-"Oğlum sessize al şu telefonu.Ergenler gibi üst üste mesaj atanı da."

Alper içinden sayarken Esin in mesajlarını açtı.Hepsinde günaydından başlayıp sevgi sözcükleri ile biten Mesajlar vardı.Hatta aşkım kelimesini tek tek harf olarak bile atmıştı.Alper içinden gülse de bunun hesabını Sonra sormaya karar verdi.

Eymen Adamın yüzündeki ifadeyle gözlerini dikti.

-"Ne o ? Yoksa küçük biriyle mi sevgilisin ? Seni böyle güldürdüğüne göre eğlenceli biri olmalı?"

İNTİKAM TUTKUSUWhere stories live. Discover now